Gravidutze si mamici de CLUJ-12
Raspunsuri - Pagina 26
OanaAlina spune:
raluca, a fost tare draguta dr! m-a chemat peste 3 saptamani la monitorizare si mi-a zis ca 2 saptamani sa iau calciu si fier si apoi sa revin la centrum materna. nu i-a prea prea placut culoarea mea, a zis ca sunt cam palida!
pai vezi ca si tu ai vesti bune! ca daca te-a chemat numai peste 2 saptamani inseamna ca buvu sta cuminte la caldurica!
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/UvpQp3.png
OanaAlina spune:
ripley, ce frumos ca ai vazut-o pe bebelina! si mai ales ca totul este ok! intr-un fel e mai bine cu cezariana... stii la fix data si mi se pare mai ok!
o zi frumoasa la toata lumea!
OanaAlina
RAMONELLA spune:
Salutare!!!
Am fost aseara la eco,bebelina este bine,e mai dezvoltata cu aproape 2 saptamani.Ma bucur ca e maricica.Dupa masuratori,arata ca termenul e 20-30 octombrie.Dar a zis doctorita ca noi nu ne luam dupa asta,ne luam dupa data ultimului ciclu.Ceea ce arata ecograful,e dezvoltatrea copilului,adica cu 2 saptamani inainte de nastere,copilul va fii dezvoltat ca la 40 de saptamani.Si voi mai merge odata in 2 septembrie la cabinet,dupa aceea ma duc la monitorizare.
Astazi o sa-mi vina patutul!!!!!De abia astept.
Mi-a venit ieri si perna de gravida,dar cand m-am dus la posta s-o platesc,in loc de 113,astia mi-au pus pret dublu,adica 226.Acuma tre sa-i sun,sa-i intreb ce-i de facut.Normal ca am lasat-o acolo.
Raluca parca si tu ti-ai luat perna dinaia,esti multumita de ea????Eu mai aveam una,cumparata de la baby expo,dar s-a facut varza,ca am folosit-o la maxim,mai ales sotul.
Oana si Ripley ma bucur ca sunt bine fetitele!!!!!!Bravo!!!!Asa si trebuie!!!!
Gabi ce mai face fetita????Cred ca esti foarte fericita!!!!
Fetelor,as veni si eu la Neo Gym,dar sunt putin ingrijorata,ca iar mi s-a scurtat colul,era 4.75,acum e 3.35.A zis doctorita ca problema este sub 2.50.
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel31+ Beatrice Alessia
AMR 9 SAPTAMANI
ALEX29 spune:
RIPLEY ai dreptate ,tu deja ai experienta ,eu totusi optez pt varianta cu video .Super tare faza cu strengaritza ta ,ma refer la spalatul hartiei igienice
GABI ma bucur ca esti multzumita de doctoritza ,m am mai linistit si eu
O.ALINA felicitari pt papusica ta
Scuza ma VICTO ,ma bucur ca si tu potzi veni
deci ne vedem maine in jur de 6 seara ?????????
fetitza mea are 35 de saptam
bex spune:
buna dimineata, fetelor! nu e chiar dimineta, dar la cat e de intuneric afara...
Gabi, ma bucur sa vad ca esti bine si tu si sara! sper sa fii la fel de activa ca inainte la postat si cand ai chef si detasare suficiente sa ne povesteti cum a fost...mai ales pentru noi care inca nu stim mare lucru, mamicile de primul bb...
ripley, ce data faina de nastere pt iris 10 oct si ana tot in 10 nov:)fetitele tale de 10;)
fetelo, m-ati pus pe ganduri cu chestia cu interfonul...totusi ma gandesc ca in ap scandalos de mare de 2 camere in care locuim...inca nu e cazul, poate dupa ce ne mutam in ceva mai mare....
in alta ordine de idei, as veni si eu maine la 5,30 daca nu e potop pan atunci cu toate codurile astea galbene desi ma gandeam sa vad ce e pe la neogym.
diana, azi ne vedem si noi bbii!abia mai am rabdare pana diseara.cred ca si tu la fel.:)merg azi si cu analizele, evident a iesit anemie...banuiesc ca si la voi a mai iesit asa, cel putin la alex, din cate imi amintesc...
o zi frumusica fetelor:)
http://community.webshots.com/album/560413687VwjHls
31 +Carina
http://image.lafemmebonita.com/c/bg561292.jpg
OanaAlina spune:
bex, nu iti fa probleme inutile! si eu eram la limita cu fierul! dr mi-a zis ca 2 saptamani sa iau tardyferon si calciu lactic si ulterior sa revin la centrum materna!
peste 3 saptamani incep monitorizarile! in ce constau?
OanaAlina
nrl spune:
buna ziua fetelor
Eu am o zi tare naspa azi, de azi dimineata ma tot enervez.
Sunt de acord cu intalnirea de maine, in jur de 6
Gabi, ce bine ca sunteti acasa si sunteti bine!!! Sa nu uiti sa ne povestesti cum a fost, cand o sa ai timp...
Vine cineva la Aquina deseara?
Nicoleta 28+
Victo spune:
maine la 6, dar unde? la sinaia? eu nu stiu unde este asta...
Ramo, de pe site-ul bebelusul ai comandat perna? mie mi s-au parut tare nesimtiti aia..ca m-au sunat pe la 9 jumate seara si nu am fost lg telefon, apoi mi-au trimis mesaj pe la 11 jumate seara..in care mi-au spus sa ii contactez daca vreau sa confirm comanda, ca ei m-au cautat la telefon si au lasat asa puncte de suspensie...
si m-ama enervat si nu i-am mai sunat.
eu am primit de la cumnata mea o perna, nu e ca aia, dar incerc sa ma acomodez cu ea.
daca nu tuna si fulgera pe la 5, 5 jumate cd ar trebui sa plec eu de acasa, vin.
31+ piticul Stefanut
AMR 9 SAPT
Morgano spune:
E ok atunci, la 6 sa ajungem toate. Oricum si data trecuta am stat pana spre 8, asa ca nu e musai ora fixa-fixa.
Terasa Sinaia (da' la cum e vremea cred ca intram inauntru in rest.) e pe malul Somesului, cam vis-a-vis de parcul Babes. E usor de gasit ptca e plin de masini la toate orele din zi. Chiar ma intreb cand mai lucreaza unii
Ripley 34+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)