Disperarea, disperarii: laptop,vista si creier ars

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Io am dat format din bios, i-am spalat creerii si l-am reinstalat. Diferenta e ca mie mi-au dat TOATE driverele plus licenta de windows, plus un cd de recovery special pt Dell, care-ti zice cum sa faci pas cu pas, reinstalarea.

Nu-i ok ca nu ti-au dat nimic, zau. Ia mai insista si cind te-or vedea cu nervii pe moate poate-si aduc aminte ca de fapt aste drivere plus licenta (pe care, btw, sunt convinsa ca ai cumparat-o) se cam dau, ca asa e normal. Ca in pana mea, nu-i de unica folosinta!

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé |

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns women13 spune:

quote:
Originally posted by Alé

Io am dat format din bios, i-am spalat creerii si l-am reinstalat. Diferenta e ca mie mi-au dat TOATE driverele plus licenta de windows, plus un cd de recovery special pt Dell, care-ti zice cum sa faci pas cu pas, reinstalarea.

Nu-i ok ca nu ti-au dat nimic, zau. Ia mai insista si cind te-or vedea cu nervii pe moate poate-si aduc aminte ca de fapt aste drivere plus licenta (pe care, btw, sunt convinsa ca ai cumparat-o) se cam dau, ca asa e normal. Ca in pana mea, nu-i de unica folosinta!

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé |

In pana ta, ai mare dreptate. El vine instalat cu Vista VALABIL 90 zile, dupa care capul tau de pereti, adica te obliga sa iti cumperi Vista , care sincer nu e tocmai ieftin si care iarasi este valabil 1 an si tot asa...
Insa , draga mea ai dreptate , domnul Toshiba Satellite A100 - 785,a cedat in bios, oricum nu e ceva la indemana oricui, efectiv mi l-a facut un asa zis hacker, inginer IT de profesie, care s-a amuzat copios cand i-am spus porecla acestui program Vista, care si eu o stiu de la o membra DC , draga mie, Alessia 105 - asta la vista bill... Mi-a spus , ca nu sunt singura, care patesc asa ceva - este o politica exclusivista in intreaga lume pentru lansarea acestui program .

IMPORTANT !
Aceasta " transmisie" a fost efectuata de pe laptopul meu cu sistem de operare - XP Professional.
Ma duc sa fac cinste la toti prietenii ...si mai ales mie,
Am dormit cu el asta noapte

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by mQQm

women13, nu mi-ai raspuns la nicio intrebare, dar imi mai dau cu presupusul odata... dar cred ca am inteles acum ceva mai mult. Ai reinstalat OS XP si nu-ti pushca driverele... SP2 al XP este foarte stabil, nu are ce probleme sa-ti creeze in plus. Dar nu stiu daca e un laptop de marca serioasa...

Eu am trecut deja de prea multe ori prin faze de-astea si dupa ce am instalat noul OS, daca unele drivere nu erau instalate automat le luam de pe site-ul producatorului. Ultima data am "salvat" Acerul lui fiu-meu alaltaieri pt ca dvd de recovery nu au functionat si nu aveam alt disc. Trebuie sa te uiti dupa support/downloads pe site pt modelul tau. Daca nu le gasesti, trebuie sa mergi sa culegi toate driverele individual de pe site-ul producatorului de componente. Le instalezi si cam atat, ar trebui sa mearga.

mami www.webshots.com/user/_mQQm_" target="_blank">Hop si io & amazing Dedi (1995) & extremely private ex-Pauuu (1991)
[/quot

Draga mea ai mare dreptate, insa ce nu stii tu este ca site-urile iti dau drieverele exclusiv pentru vista si nu pentru a "pasui" cu XP-ul. Am innebunit 3 nopti la rand pe net si nu eu, care sunt o mare nestiutoare si fara pregatire, ci "butonari" de clasa. Eu ma folosesc de computator la limita executiilor profesionale si de placere , insa il am pe sot , care nu se mai deslipeste de tehnologie, iar el mi-a ales marca si cele: Ram-uri, usb-uri, surubele , surubase pe ulita motorase ... ciorba cine mai face ??!! M-a lasat cu el si cu un amic de-al nostru , ca sa "evaluam obectul" si ne-am trezit , ca vorbim singuri , iar programul asta la vista rade de noi , pur si simplu.
Dupa cum cititi mai sus problema e rezolvata. Eu va scriu de pe dragutelul laptop si mi-s tare mandra de el.
Daca o sa aveti probleme de genul acesta sunt aici ( nu eu, ci prietenii mei IT-istii - care m-au ajutat ) pentru a va sprijini sa nu treceti prin ce am trecut eu.

Va sarut si multumesc pentru tot. Nici nu stiti ce mult contati pentru mine DC-istilor.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aidaciolac

Imi pare rau.
Asta e prostia la laptopurile cumparate in Romania. Pe langa ca sunt mai scumpe , nici nu dau indicatii si tot ce trebuie.
Am crezut ca deja butonezi de placere si cand colo tu nu mai poti de oboseala si nervi.

Aida - mama de pisica mica.

EXACT ASTA E PROBLEMA. Iti scriu de pe el acum... l-au spart si se comporta , ca un mielusel acum, dar mi-a stricat un week-and si vreo 4 nopti. Dupa cum scriam mai sus , a inceput sa-mi fie tare drag, mic, finut, elegant ... il curtez sa nu se mai supere pe mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

women13 esti totala.Chiar ai dormit cu el?
Pai sigur ca cu asa bijuterie merita .

nov2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Eu stiu ca Vista trebuie activat in alea 90 de zile pe site-ul Windows... o facusei?! Nu iti expira dupa 90 de zile decat daca nu faci acea activare...

Iar discul de recover e o idee cat de cat buna.

Bine ca s-a rezolvat.

Mitza cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)

Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess0804 spune:

quote:
Originally posted by fortelady

quote:
Originally posted by mess0804

Ei, na, ca asta-i buna, si ce sa faci cu un calculator cu 512 RAM si Vista cum se vand acum?

citesti inainte ce system requirements are Vista si ce sistem ai tu :)
daca system requirements <ce ai tu (cam jumatate adica), atunci e ok :)

Ce-am zis eu si ce-ai raspuns tu...
Deci eu ziceam ca laptopurile din comert sunt cu 512 RAM (din care mai papa 64 sau 128 video), se vand cu Vista. Fa tu diferenta intre system requirements si 448 RAM ... aaa, si mai pune ca iti instaleaza automata si Norton pt 90 de zile. Deci apesi sa deschida o fereastra de explorer, te duci si faci o cafea si pana vii a deschis-o.

Women, nu am inteles tare bine cum ai rezolvat problema si is interesata de subiect. Nu am inteles cum adica l-au spart din Bios... Nu mi se pare normal sa nu existe totusi si driver-e pt XP si pt Vista.

Daca s-ar crea casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grenouille spune:

quote:

quote:
Originally posted by fortelady

quote:

Ei, na, ca asta-i buna, si ce sa faci cu un calculator cu 512 RAM si Vista cum se vand acum?

citesti inainte ce system requirements are Vista si ce sistem ai tu :)
daca system requirements <ce ai tu (cam jumatate adica), atunci e ok :)

Ce-am zis eu si ce-ai raspuns tu...
Deci eu ziceam ca laptopurile din comert sunt cu 512 RAM (din care mai papa 64 sau 128 video), se vand cu Vista. Fa tu diferenta intre system requirements si 448 RAM ... aaa, si mai pune ca iti instaleaza automata si Norton pt 90 de zile. Deci apesi sa deschida o fereastra de explorer, te duci si faci o cafea si pana vii a deschis-o.

Women, nu am inteles tare bine cum ai rezolvat problema si is interesata de subiect. Nu am inteles cum adica l-au spart din Bios... Nu mi se pare normal sa nu existe totusi si driver-e pt XP si pt Vista.

Daca s-ar crea casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare.

da, am mancat cateva cuvinte si n-am mai dat edit- - ce sistem ai tu IN MANA CAND VREI SA-L CUMPERI- adica in magazin...
oricum, teoretic, drivere se gasesc pe site-ul producatorului sau pe site-ul MS.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aidaciolac

women13 esti totala.Chiar ai dormit cu el?
Pai sigur ca cu asa bijuterie merita .

nov2006

Daca avea vibratii, cred ca faceam de toate cu el asta noapte, la cat mi-a trebuit sa il cuceresc, ... eram atat de obosita incat, pe bune am adormit cu el in pat. Il pusesem sa ruleze un film ... si l-am tratat cu o atat de mare atentie, ca ii replicam cu ochii inchisi si conversam numai in sforaituri profunde. Bineinteles astazi dupa pranz nu am avut net pana acum, cand iti scriu acest mesaj. Mai mult, modemul imi arata ca am net si iconul de retea imi arata o viteza ametitoare... am zis ca iarasi o ia razna mititelul ... Jur ca in asta noapte nu mai sforai... il tratez cu mai multa atentie, ca iarasi nu ma lasa sa "vorbesc cu voi"...
Sincer sunt tare incantata de el si are o viteza mult mai buna decat cel vechi in descarcarea de date ... Mi-ii drag de mor ... Ptiu, ptiu , sa nu te deochi...

Hai , Steaua !!! Sa ajungi pe cer , ca o adevarat stea !
Bravo, Steaua !

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lorena_andreianu

Eu stiu ca Vista trebuie activat in alea 90 de zile pe site-ul Windows... o facusei?! Nu iti expira dupa 90 de zile decat daca nu faci acea activare...

Iar discul de recover e o idee cat de cat buna.

Bine ca s-a rezolvat.

Mitza cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)

Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani

El vine cu Vista instalat. Nu ma pricep foarte bine, insa de unde stie el , ca de la instalare si pana la cumparare nu trece mai mult de 3 luni , ori un an. Poate sta in depozit, poate nu se vinde laptop-ul ... Repet, nu stiu , dar sunt deschisa la parerile sau cunostintele tale.
Oricum o sa-l intreb pe cel ce a incercat prima oara sa instaleze XP-ul, daca l-a inregistrat. Problema e ca , daca nu l-a inregistrat, iti dai seama , ca nu ma omor sa-l reinstalez , doar pentru a-l inregistra. Ce se intampla, daca nu il inregistrez ????
Te pup.

Mergi la inceput