Disperarea, disperarii: laptop,vista si creier ars

Disperarea, disperarii: laptop,vista si creier ars | Autor: women13

Link direct la acest mesaj

Am cumparat un laptop, care avea instalat vista si la recomandarea mai multor persoane din anturaj si de pe DC am dejis sa instalam un SP2 ...
Daca nu am innebunit de sambata si pana la aceasta ora la care va scriu ... mai rezist inca pe atat.
Dupa instalare sambata ... pur si simplu Duminica XP-ul a luat-o razna, Nortonul nu se activa in intregime ( cu licenta )... o nebunie. Ok, se mai intampla si... o luam Duminica de la capat...
Astazi o nebunie totala dupa numai cateva ore de operare , pur si simplu nu vrea sa mai asculte comenzile ... e nebun. Am chemat un inginer de programe , care a spus , ca e asa de mare contractul cu acest vista si componente , incat: placile sunt vista, driver-ele de sunet, video si retea sunt vista, totul e vista si cere numai vista... Mai mult , dupa instalarea sistem-ului de operare XP cu
licenta, nu rezista mai mult de 24 ore. Mai avem un pic si innebunim. Pur si simplu - cu atat mai putin eu, care nu ma pricep - cei care s-au implicat, nu inteleg , ce se intampla. La cumpararea laptopului , nu mi s-au dat in pachet aceste drivere, ca asa vinbe pachetul : cu manual de utilizare laptop ( sa nu iei foc ) si tot felul de kk-turi ( sorry, dar nu mai pot ) , dar nu cu ce e mai important. Mai mult nu am nici macar CD Vista, ca vine instalat cu termene de 90 zile valabilitate, etc.
Am stat pe net ( noroc cu desktop-ul din casa ) si am cautat de nebuni pe forum solutii, pe net programe... NU VOR SA "FUNCTIONEASCA"...hhhheeeeelllllllppppp mmmeeeeeeeeeeeeeeeee DC !
In acest moment, pentru mine acest icon este un eufemism, credeti-ma pe cuvant. Cred ca de sambata pana in aceasta clipa cand va scriu am dormit adunate 9-10 ore si acelea pe sarite !!!
O solutie , un site, o adresa, mai multe ... ORICE , care paote sa imi ajute in aceatsa problema. O sa va citim cu mare atentie maine dimineatza. Cer ajutor mai ales celor care s-au confruntat cu o astfel de problema. Am citit pe net, ca nu sunt singura, dar noi deocamdata nu am gasit nimic , care sa ne salveze . Ne uitam cu priviri tampe la SP2, ca nu mai putem trece de el , ca nu vede placile CU NIMIC.
Si cand ma gandesc , ca maine e si Marti... ma duc la nani si sincer, ma bazez pe voi.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

women13, eu nu inteleg mesajul tau: daca era vista, cum ai instalat sp2 ca nu exista? Apoi spui ca XP-ul a luat-o razna? Ai reinstalat sistemul de operare?

Ce laptop ai? Daca e de marca vei gasi drivere pe site-ul producatorului cel mai probabil...

mami www.webshots.com/user/_mQQm_" target="_blank">Hop si io & amazing Dedi (1995) & extremely private ex-Pauuu (1991)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Imi pare rau.
Asta e prostia la laptopurile cumparate in Romania. Pe langa ca sunt mai scumpe , nici nu dau indicatii si tot ce trebuie.
Am crezut ca deja butonezi de placere si cand colo tu nu mai poti de oboseala si nervi.

Aida - mama de pisica mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

La-i luat cu vista, lasa-l cu vista,cu vista o sa moara!

asa se vand si aici, fara nimik, isi face el recovery disc pt sistem.
Se activeaza pe siteul microsoft. (o sa mai verific)

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns women13 spune:

quote:
Originally posted by Annie80

La-i luat cu vista, lasa-l cu vista,cu vista o sa moara!

asa se vand si aici, fara nimik, isi face el recovery disc pt sistem.
Se activeaza pe siteul microsoft. (o sa mai verific)

------------------------

O sa rog moderatorii sa ma mute la discutii generale, pentru o zi sau doua. Vreau sa ma credeti ca este o mare problema. Poate totusi noi romanii am reusit sa facem ceva. Nu pot sa cred ce am citit mai sus. Cum adica : ... cu vista o sa moara ... pai il duc inapoi , plus ca ... nu mai zic nimic.
Inca, o data rog moderatorii sa mute acest subiect pentru cateva zile la discutii generale, va rog tare, tare, tare mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Nu inteleg de ce nu te duci inapoi cu el de unde l-ai cumparat si sa le spui ... uite frate eu nu ma pricep , fa-l tu.
Asta in cazul in care nu l-ai luat din supermarket.

Nu te mai enerva.
Stai putin , nu ai nici un prieten ,cunostinta care sa se priceapa?
Acum realizez ce valoros e prietenul lu' husbant ... cand imi prind nasu' el mi-l scoate fara durere.

Aida - mama de pisica mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Cred ca cea mai indicata solutie ( pentru ca este inca in garantie si cu alte solutii s-ar putea sa pierzi garantia ) este sa stergi tot ce ai instalat tu personal ...si sa ii chemi ce cei de la firma firma sa iti instaleze Sp2 -ul si ce mai vrei tu sau arate cum functioneaza totul prin el ...daca l-ai luat din Carrfour , Cora, Metro etc vezi ca tre sa ai pe certificatul de garantie toate datele firmei ...Solutii sunt la toate ..ca na e netu mareeeeeee si se gaseste orice ..dar pierzi garantia si dupa aia nici numai poti sa il mai dai inapoi daca nu iti convine calitatea lui .O sa intrebi de ce sa stergi ..pentru ca fac domnii spumeeee si iti refuza garantia
.O prietena de a mea si-a luat un pc din metro ( parca ) si a instalat tot felul de aplicatii pe el ...a upgradat windowsul ,explorer-ul , antivirus-ul si pe urma nu stiu ce s-a intamplat dar nu a mai vrut sa mai fuctioneze deloc si a chemat frima ..e firma i-a refuzat garantia pe motiv ca a intervenit aiurea si a blocat sistem-ul( desi sitemul se blocare sa se arsese nu stiu ce ) si a trebuit sa plateasca toate reparatiiile ulterioare . is smecheri si se leaga de orice ca sa te puna sa platesti ..chiar daca nu legal , dar pe el ca particular .pritena mea a facut reclamatie la opc care au raspuns ( spun eu indreptatit) ca atata timp cat nu s-au respectat termenii garantiei , firma nu a gresit cu nimic. Odata pus in functiune ca lumea sigur ,nu vei mai avea probleme cu el .
Chiar daca nu sunt liceentele pe deplin activate sa le faca asa si dupa aia le mai faci tu una alta

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

O parte din mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess0804 spune:

quote:
Originally posted by alessia105
O prietena de a mea si-a luat un pc din metro ( parca ) si a instalat tot felul de aplicatii pe el ...a upgradat windowsul ,explorer-ul , antivirus-ul si pe urma nu stiu ce s-a intamplat dar nu a mai vrut sa mai fuctioneze deloc si a chemat frima ..e firma i-a refuzat garantia pe motiv ca a intervenit aiurea si a blocat sistem-ul( desi sitemul se blocare sa se arsese nu stiu ce ) si a trebuit sa plateasca toate reparatiiile ulterioare . is smecheri si se leaga de orice ca sa te puna sa platesti ..chiar daca nu legal , dar pe el ca particular .pritena mea a facut reclamatie la opc care au raspuns ( spun eu indreptatit) ca atata timp cat nu s-au respectat termenii garantiei , firma nu a gresit cu nimic. Odata pus in functiune ca lumea sigur ,nu vei mai avea probleme cu el .
Chiar daca nu sunt liceentele pe deplin activate sa le faca asa si dupa aia le mai faci tu una alta

Ei, na, ca asta-i buna, si ce sa faci cu un calculator cu 512 RAM si Vista cum se vand acum? Si fara sa instalezi nici un program? Te joci Solitaire???? Eu totusi nu inteleg garantia nu ar trebui sa fie fizica: sa nu-l izbesc, bine nu overclocking, dar sa nu-ti instalezi nimic?

Aici nu se gasesc calc decat cu Vista instalat, nu ai posibilitatea sa le zici ca eu vreau fara nic, sau cu XP...

PS - Bine ca mi-ai spus de probleme ca si-a luat un prieten si merge super, super greu si vroiam sa-i fac un car de bine sa-i pun XP, dar mai bine nu ma bag...

Daca s-ar crea casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grenouille spune:

quote:
Originally posted by mess0804

Ei, na, ca asta-i buna, si ce sa faci cu un calculator cu 512 RAM si Vista cum se vand acum? Si fara sa instalezi nici un program? Te joci Solitaire???? Eu totusi nu inteleg garantia nu ar trebui sa fie fizica: sa nu-l izbesc, bine nu overclocking, dar sa nu-ti instalezi nimic?

Aici nu se gasesc calc decat cu Vista instalat, nu ai posibilitatea sa le zici ca eu vreau fara nic, sau cu XP...

PS - Bine ca mi-ai spus de probleme ca si-a luat un prieten si merge super, super greu si vroiam sa-i fac un car de bine sa-i pun XP, dar mai bine nu ma bag...

Daca s-ar crea casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare.

citesti inainte ce system requirements are Vista si ce sistem ai tu :)
daca system requirements <ce ai tu (cam jumatate adica), atunci e ok :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

women13, nu mi-ai raspuns la nicio intrebare, dar imi mai dau cu presupusul odata... dar cred ca am inteles acum ceva mai mult. Ai reinstalat OS XP si nu-ti pushca driverele... SP2 al XP este foarte stabil, nu are ce probleme sa-ti creeze in plus. Dar nu stiu daca e un laptop de marca serioasa...

Eu am trecut deja de prea multe ori prin faze de-astea si dupa ce am instalat noul OS, daca unele drivere nu erau instalate automat le luam de pe site-ul producatorului. Ultima data am "salvat" Acerul lui fiu-meu alaltaieri pt ca dvd de recovery nu au functionat si nu aveam alt disc. Trebuie sa te uiti dupa support/downloads pe site pt modelul tau. Daca nu le gasesti, trebuie sa mergi sa culegi toate driverele individual de pe site-ul producatorului de componente. Le instalezi si cam atat, ar trebui sa mearga.

mami www.webshots.com/user/_mQQm_" target="_blank">Hop si io & amazing Dedi (1995) & extremely private ex-Pauuu (1991)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

mam referit ca , dak a fost facut pt vista, cu vista o sa mearga cel mai bine, la capacitatea lui maxima... binenteles ca poti sai pui ce alt sistem vrei, dar sar putea sa ai probleme, ceea deja ai. si sincer imi pare rau.

------------------------

Mergi la inceput