Nou stil de viatza (149)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Vai Tzuni ce m-ai atins.... Madonna a fost si inca este una din cantaretele mele preferate. Cand eram mai tinerica eram fan si ii stiu toate piesele si mor ce imi plac....offf....abia astept sa ajung acasa sa o ascult. si ms mult de tot!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Maaama fetelor...dar imi tziue urechile de atata liniste...Ce-i cu voi???

Eu azi am papat asa:

MD: un pumn-2 de covrigei gen sticks. (ma chinui de 2 zile sa termin o punga de 150 gr. si mai am si maine)
P: o rosie, un castravete, o felie branza si o felie mai grosutza sunca de pui
C: un pahar de Campari orange

Maine....sper sa...pap ceva mai consistent...desi...o sa sar peste cina...ca plec la BV pt ca Sambata sa ma duc cu cealalta Sora a mea la TG MUres la o nunta asa ca....voi manca....la nunta. Dar voi si dansa de imi vor arde calcaiele....

Gata ca vad ca vb singurica azi!!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Va urez un sfârsit de saptamana placut.Pup dulce fetele frumoase si puii lor dulci.
Cum am promis,Delia la 4 ani:http://delialaryssa.fotopages.com/

IOANA

Mergi la inceput

Justa suuuper poze...ai o fetitza..o bomboana!!! Sa-ti traiasca!!!

Stiu ca nu e bine sa anunt (unele supertitii asa zic...) dar...bucuria nu ma lasa sa astept...asa ca...cum v-am promis...am executat azi dimi un test de sarcina si au iesit II... Sa ma bucur??? Sa nu ma bucur??? Adevarul e ca...imi e tare frica sa ma bucur...pt ce s-a intamplat cu cateva luni in urma. Dar acum e altfel. Simptomele sunt ca prima oara. Ma dor toate parca sta sa-mi vina...dar de venit...nik. Vreau sa ma programez la o echo...poate spre sf. saptamanii urmatoare...
Oricum nu va voi parasi...si voi urma un regim sanatos ca si pana acum...dar mai bogat decat pana acum.

Azi am papat asa: Un fibrobar...ca il aveam pe birou
P: Piept de pui la gratar cu salata de varza si un iaurt mic Light
C:...nu stiu ca plec la BV...probabil ceva sticsuri pana ajung la BV.

Deci....parca nu imi vine sa cred ca mi s-a intamplat....offf....ce frica imi e sa nu ma bucur degeaba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata! Azi am treaba de nu ma vad!

Ioana, ai o fetitza taaaaaaare scumpa. O papushica, nu alta!

Dordia, io cred cu tarie ca gandurile pozitive atrag lucruri pozitive. Asa ca, gandeste pozitiv si sunt sanse mari sa ti se implineasca visul. Si gandul meu pozitiv se indreapta spre tine! Uite, ma duc sa caut o piesa a zilei cu gandul la tine!

Delidana, te-ai trezit? profita de vacanta...

Nastad

Mik ce papi azi bun? (te stresez cu intrebarea asta, dar chiar imi plac meniurile tale frantuzesti )

Revin

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Ia vedeti www.youtube.com/watch?v=TyGqvJKjiDE&mode=related&search=" target="_blank">AICI o piesa tonica, mai veche, dar fff draga sufletului meu.

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Dordia, eu zic sa astepti nitel, sa mai faci o analiza dupa citeva zile. Eu ma bucur daca tu te bucuri !

Ioana, ce papusica de fetita ai !

Meniul de azi :
- o clatita (bretona si cumparata, adica e subtire, mare si uscata) cu peltea de coacaze. cafea
- pastrav fiert cu mazare si morcov. un iaurt simplu
- salata verde cu pui curry prajit. fructe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna,

Dordia, tin pumnii sa fie bebe.
Distractie placuta la nunta!

Tzuni, chiar ca e bine sa fii in vacanta. Azi am fost la piata si printre altele am luat zmeura, n-am mai mincat asa ceva de ani de zile...mi-am facut si eu pofta.

Mik, .

Roxa, hai la apel!

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

Bine v-am regasit fete frumoase si slabute!

Nici nu stiu cu ce sa incep....
Sunt mai grasa bineinteles.Raportul de saptamana asta: 75 kg.

Doina, La multi ani cu sanatate, sa fii fericita alaturi de cei dragi!

Violeta Adriana, La multi ani cu sanatate, sa fii iubita si sa ti se indeplineasca dorintele!

Lidia si Ioana, sa va traiasca puiutii sarbatoriti! La multi ani fericiti!

Ina, cum merge renovarea? In ce minivacanta ai fost? Sunt in ultima zi a zodie fecioara.Despic tot timpul firul in patru si critic la greu.

Carmen, incredibil de bine arati! Cred ca sotul tau e mandru de tine.

Dordia si Violeta se vede ca ati petrecut pe cinste la mare.Ce mare s-a facut Stefan...Si ce expresiv e... Violeta arati foarte bine si costumul de baie e superb.

Cornelia, ma bucur ca te-ai simtit bine la mare.Tu arati, intradevar, mai slaba decat in alte poze .

Mimi Dumy,de abia azi am citit povestirea calatoriei tale.Din pacate si eu m-am intors din vacanta de anul asta cu un gust amar dar o sa povestesc despre asta altadata sau deloc.Ai vazut niste locuri minunate pe care multi nu reusesc sa le vada intr-o viata.

Delidana, bine ai revenit pe plaiurile natale si succes in ce ai inceput!

Sabina, nastere usoara si multa sanatate tie si baietelului!

Onitza, e greu cu locurile in gradinite si imi pare rau ca nu ai gasit o persoana de contact ca sigur asa reuseai sa il inscrii si inainte de 3 ani. Fii mai hotarata cu rudele care ar putea sa te ajute.Succes in cariera!

Mergi la inceput

Tzuni esti o dulce ca intotdeauna!!! Deja ma simt bine...si am incredere ca de data asta e ok, e bb si va fi sanatos si papacios peste cam...35 saptamani.

Deja mi-am pus la semnatura...si deja ma ingrijesc de o alimentatie supersanatoasa.

Ma bucur enorm si sper ca in curand sa dea Domnul tuturor celor care isi doresc...un b sanatos in burtik.

Va poop si ma intorc la lucru!

Diana 5+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005

Mergi la inceput