Nou stil de viatza (149)
Raspunsuri - Pagina 9
lili_ka spune:
Buna ,
Acum ceva timp va scriam de regimul pe care l-am tinut atat eu cat si sotul meu . Sotul slabise 20 kg iar eu ceva mai putin. Revin acum cu vesti noi. Dupa ce a slabit 20 kg in o luna de zile am zis sa o lasam mai moale pentru a-i da timp pielii sa se regenereze. Asa ca din aprilie pana la mijlocul lui iulie n-am mai respectat regulile si am mancat atat eu cat si sotul de toate. Sotul a mai pus in acest timp 2,5 kg.iau eu tot asa. Timp in care a mancat de toate. La jumatatea lui august parintii sotului au venit in vizita la noi. Dupa cateva zile in care imi tot ziceau ca s-au ingrasat si ca trebuie sa slabeasca ne-am hotarat sa tinem din nou regimul. Eu mai putin , sotul si socrii in special. Socrii s-au aratat sceptici , dar au zis ca vor asculta de mine si vor manca doar ce le voi da. Asa ca am inceput dieta . La inceput catarul arata asa. sotul 122,5 , socru meu 112,5 , soacra mea 85,5 kg. Dupa cum vedeti oameni cu greutate. Dupa doua saptamani de regim cantarul arata astfel: sotul 118,0 , socrul meu 107,5 si soacra mea 82,0 kg.Socrii n-au mai continuat dieta pentru ca au plecat pentru doua saptamani la cumnata mea urman sa se intoarca pentru inca doua saptamani la noi. Eu voi pleca doua saptamani in tara , asa ca nici sotul nu va mai urma chiar strict dieta.
Deci se poata. Dieta se bazeaza , dupa cum am mai spus pe slabitul in somn. Fetele din Germania pot gasi pe net o carte care se numeste Schlank im Schlaf si se bazeaza pe reglarea insulinei in organism. Mai mentionez ca socrul meu are diabet si in urma acestui regim a reusit sa-i scada si glicemia in limitele normale. SI dupa cum spune si numele dietei se slabeste in somn.
Mamica dulce acum ceva timp ti-am trimis pe e-mail dieta pentru o saptamana .
Daca intereseaza pe cineva pot incerca sa scriu regulile ce trebuiesc respectate, pentru ca pentru traducerea exacta a regimului nu prea am timp.
dordia2000 spune:
Fetelor...eu plec la bv...si mai revin probabil duminica seara!
Va poop si tineti-va departe de tentatii da...????
Diana
5+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
khristin spune:
Dordia, felicitari de sarcina, si sa te vezi cu un copilas sanatos si voios la termen
Merci si de updatarea listei
. Distractie placuta la Bv
Delidana, cum mai merge cu sportul? La mine va fi unul din obiectivele principale anul asta. Sa ne spui cum ti se pare ca a evoluat societatea din Ro.... Ce limbi straineze vei studia daca nu-s prea indiscreta? ![]()
Tzuni, merci de melodie, tare melodioasa...din pacate si cuplul acesta s-a despartit pana la urma ![]()
Mik, salut...esti o fericita ca traiesti intr-o tara asa superba
, maine m-as muta acolo....trebuie sa intelegi ca eu inca sint in sentimentul ala de vacanta nesfarsit ![]()
Lilika, bine ai venit si spor la treaba ![]()
Zuzilici, tu pe unde mai esti? Lasa munca mai usor si mai vino si tu la o cafea pe-aici ![]()
Justa, tare scumpa e pustoaica cea carliontata, sa-ti traiasca 
Noi azi vom sarbatori 11 ani de casnicie... probabil vom iesi in trei undeva dupa ce temina Yasmine cu inotul 
Cristina
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
...mai ascultati o www.youtube.com/watch?v=OKX0CcNJBzw" target="_blank">PIESA
Tzunimic si drag si scump si grasunel si... pisicos
M-ai "omorat" cu piesa asta.
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by khristin
Zuzilici, tu pe unde mai esti? Lasa munca mai usor si mai vino si tu la o cafea pe-aici
Noi azi vom sarbatori 11 ani de casnicie... probabil vom iesi in trei undeva dupa ce temina Yasmine cu inotul
Cristina
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris
Mhm! Te vad eu de marti incolo cat de des ai sa-ti bei cafeaua cu noi.
Si ma bucur foarte mult c-am reusit sa-ti cunosc familia. Cat despre vazut de ce nu? Dar nu stiu nici cand , nici cum? Asteapta sa-mi iau si eu o "cocioaba" si poate ne vedem la un BBQ , ceva. Dordia sa fie intr-un ceas bun si sa ai o sarcina usoara si-un bn sanatos si la termen.
Distractie placuta l aBrasov.Delidana e studenta! Ce studenta? Eminenta! Ti-aduci aminte de melodie? Am modificat-o un pic.
Tzuni multumim de melodii. Ce faci weekendul acesta?
Violeta pleci si tu la Brasov? Fumoase cadouri. Astept pozele.

Ioana ai o scumpete de cratulina.
Mik
si weekend placut.Cami mai iesi din prafuiala renovarilor si scrie-ne cum iti merge. Ai scapat de kg. in plus? La tine ma astept numai la minuni.
Lilika sa stii ca is curioasa de principiile dietei.

Carmen distractie placuta ... cu artistu'.
Fetelor va pup pe toate si va urez un weekend placut.
Zuzilici
anamariame spune:
Fetelor, ajutati-ma si pe mine cu o explicatie. De luni m-am apucat de alergat seara, la inceput cate 20 min, azi si ieri am ajuns la 30 min. Desigur ca am avut o febra musculara de toata frumusetea, care abia azi mi-a mai trecut putin. Bun...care-i problema?Problema e ca ma sperie cantarul...imi arata cu 1 kg mai mult decat sapt trecuta, si nu mananc mai mult, dimpotriva, incerc sa nu servesc nimic dupa ce alerg (in jur de 7-8 seara) - bine, nu tot timpul si reusesc. Exista o explicatie???Sa nu mai zic de burta, ca mi se pare tot mai mare de la o zi la alta...HeeeelpAna-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.
Zuzilici spune:
Sabina mult a fost putin mai este.
Iti urez sa ai un bb mancacios si cumintel si tu sa te refaci cat mai repede. Ce mai face Sofia?
Zuzilici
Delidana spune:
Doroty, mersi pentru urare. 
Lili, m-ai facut curioasa, astept si eu regulile cu interes. 
Khristin, cu sportul merge binisor, am facut multe drumuri pe jos de cind am venit
(e o vreme asa de placuta, mai mare dragul sa te plimbi), ar trebui sa ma apuc de alergat cu regularitate insa mai am niste treburi de rezolvat, poate din octombrie sa ma "stabilizez" si sa-mi fac un program...
Ca limbi straine voi studia engleza si spaniola.
Zuzi, nu stiu melodia da' suna bine ce zici tu. ![]()
Anamariame, eu zic sa nu te sperii, e posibil ca burtica sa fie de la o stare de balonare si sa-ti treaca in timp. Ai grija sa faci exercitii de incalzire inainte de alergat si apoi citeva de intindere ca sa previi febra musculara. In rest, spor la fuga! 
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
violeta70 spune:
Buna seara!
Tzuni super melodiile! Cu Madonna ai mers la inima Dordiei . Dar si mie imi place f. mult. Multam mult si pupici
.
Dordia draga felicitari si restul.... (stii tu), dar eu am intuit de cand mi-ai zis data de 25 si nu-ti venise. Abia astept sa-mi povestesti cum a fost la nunta.
Zuzilici eu nu am plecat la Brasov. Defapt calatoria este la Tg. Mures, la o nunta, si cum sunt dupa concediu si sunt singura care nu am obligatie fata de mireasa, m-am fofilat. Nu acelasi lucru pot spune de surorile mele, care, "saracutele" (sunt tot dupa concediu), trebuie sa mearga. Dar sigur se vor distra.
Doroty 
.
Delidana vacanta placuta si studentie usoara si cat mai placuta.
Ieri am fost la film cu nepoata mea, Bianca. Am vazut "Evan Almighty". Super filmul. Vi-l recomand. Binenteles celor care nu l-au vazut.
Va las acum si va urez un week-end placut.
Pupici 
lili_ka spune:
Revin cu date despre dieta. Se poate manca orice , dar foarte important este ce si cand mancam.
Regula 1. Se mananca de trei ori pe zi. Pauza intre mese trebuie sa fie de cinci ore . Intre mese nu se mananca nimic. Intre mese se pot bea : apa cu lamaie sau alte arome , ceai negru , ceai verde , ceai de menta , ceai de fenicul , ceai de musetel ( in general ceaiuri din verdeturi) , bauturi fara zahar. Sucurile de fructe se pot consuma doar dimineata si la pranz si sunt interzise intre mese si seara.
Cafeaua , ceairrile mai sus enumerate se pot consuma pe tot parcursul zilei. Cacao , lapte sau alte bauturi lactate sunt permise doar la pranz. Ceaiurile de fructe sunt permise dimineata si la pranz. La fel si sucurile din legume. Bere , vin se pot bea cate un pahar pe zi la pranz sau seara.
Asta legat de bauturi.
regula 2.
La mic dejun sunt permise paine , chifle cu margarina vegetala , dulceata , miera , crema de ciocolata , musli cu suc de portocale , nuci , fructe.
sunt interzise orice produse de natura animala.
se poate consuma kafea cu zahar si frisca ( 1- 2 lingurite)
In general se consuma multi carbohidrati
Pranz : sunt permise orice fel de alimente: cartofi , paste , orez , paine cu carne de pasare , peste , ou . In plus salate , fructe , legume .
Se mananca atat carbohidrati cat si albumine.
Seara . se pot combina carne de pasare , de vita , peste cu ou , branza , iaurt sau produse din soia. de asemenea se pot consuma salate si legume. se poate bea un pahar de bere sau de vin.
sunt interzise : catofii , orezul , pastele , fasolea , mazarea , morcovul , porumbul , fructele , dulciurile.
Deci in general se consuma albumine.
Se recomanda sa se mananca ultima oara la ora 18.00. Se va dormi intr-o camera f intunecata.
Pricipiul dietei este : pe timpulö nosptii nivelul insulinei in organism este f scazut si atunci in abesnta luminii arderile se intensifica.
Daca aveti intrebari , nici o problema .