Nou stil de viatza (149)
Raspunsuri - Pagina 7
violeta70 spune:
Buna seara, buna seara!
Tzuni mi-au mers la inima melodiile, si mi-am mai revenit, pt. ca azi mi-au venit "musafirii" (cu 6 zile mai devreme, probabil din cauza soarelui, sau nu stiu). Desi nu-mi place ploaia (doar sunt nascuta vara!!!) melodia a doua m-a topit. Pupici 
Dordia , draga mea surioara imi pare rau ca nu iti e bine si sper sa fie o alarma falsa cu raceala. Apropo cum stai cu venirea "rusilor"?, parca data era 25, nu ?
Sabina nastere usoara si sa-ti dea dumnezeu un flacau sanatos , voinic si norocos.
Delidana bine ai revenit in tara si bafta la facultate. Apropo ce facultate ti-ai ales sa studiezi?
V-am promis ca va voi spune ce cadouri am primit de ziua mea(binenteles celor care nu le plictisesc. Promit sa fiu scurta). Anul acesta am rugat colegii sa nu se mai stranga bani de ziua mea pt. ca efectiv nu am chef de nimic. Totusi o parte au strans si mi-au luat o vaza de la SARRA BLU, superba, cu un imprimeu stil grecesc. Am mai primit un ornament cu 2 lumanari si 2 fluturasi (romantic, nu?) impreuna cu un superb aranjament floral (un trandafir catifelat rosu, 5 trandafiri micuti portocalii, 2 crizanteme galbene si o tuberoza).
De la familie am primit un aspirator super. Promit ca am sa invat si am sa pun si niste fotografii (ca nu am rezistat si am facut poze, mai ales aranjamentul floral) Cred ca m-am cam intins si nu vreau sa va plictisesc.
Va las acum si va urez noapte buna si vise placute.
Pupici 
dordia2000 spune:
Sor'meo...ce ai draga??? Pe cine sa plictisesti??? Pai nu fu vorba ca aici suntem o familie si ne povestim diverse din vietile noastre???
Cat despre rusi....suspance...ca nu au venit. Dar...ma doare burta, spatele, in jos pe picioare si sanii de mor. De data asta nik, nici o scurgere nik.Dar dupa dereglarea cu AC...se prea poate sa ma fi dereglat...si inca mai astept...nu vreau sa ma bucur aiurea. Oricum...va anunt daca e sa fie cu ochi. Sper din toata inima...parca am si un feeling pe care nu indraznesc...sa il analizez...de frica dezamagirii. Imi e frica sa fac test deocamdata...iar daca nu e sa fie de data asta...te invit la un control mai aprofundat...ca poate iti e dor de Corina!!!
Kristin bine ai revenit!!! Eu ma ocup de lista tura asta...si o sa te introbag si pe tine. Ma bucur ca ai revenit si spor la slabit!
Delidana chiar...la ce facultate te-ai inscris??
GAta...ma duc sa modific...si mai reivn maine!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
justasmallkiss spune:
Buna dimineatza dragelor si inca o data mii de multumiri,tuturor pt urarile la adresa capritzei mele.N-am mai apucat sa intru ieri pt ca m-a tinut Delia mult in parc asa ca scriu acum repede repede inainte sa plec la munca...altfel cine stie cand apuc sa intru iar.
Noutati nu prea am,toate vechi la noi,de carnet inca nu am dat pt ca nu apuc sa parcurg teoria,am avut la sf lui iulie 2 saptamani de concediu dar m-am intors la munca mai obosita,dar multumita pt ca am reusit sa renovam ce ne-am propus.Dimineatza la 8 plecam undeva in apropierea Vienei niste prieteni care au partener de joaca pt Delia,stateam la plaja,faceam baitza...iar seara la 9-10 ne intorceam...o culcam pe Delia si noi zugraveam pana noaptea tarziu.
.A doua saptamana de concediu am petrecut-o cu dureri.Am facut o infectie mare la masea,mi s-a umflat toata falca,dar am scapat si de asta.
Duminica am sarbatorit ziua Deliei la McDonald's.Ce fericita a fost,in viatza mea nu am vazut-o atat de bucuroasa.
Azi se pare ca va ploua,asa ca poate reusesc mai tarziu sa pun ceva poze.
Va pupacesc dulce pe toate.Imi pare rau ca nu pot sa va scriu acum fiecareia in parte dar trebuie sa fug la munca.
IOANA
Delidana spune:
'Neata!
Cornelia,
.
Khristin, ce surpriza!
Ma bucur ca nu ne-ai uitat si vrei sa intri in gasca din nou. ![]()
In Romania e racoare si frumos si deocamdata sint in vacanta. Cam scumpa viata.... As vrea sa ma duc la tara sa-mi vizitez rudele si in general sa profit de timpul asta frumos care a mai ramas ca dupa aceea vine frigul si o sa fie vai de freza mea. N-am mai trait o iarna adevarata de ani de zile. 
Nu ma uit la pozele cu Parisul pentru ca vreau sa ajung si eu acolo odata si odata si vreau sa fie o surpriza.
Le voi admira pe celelalte. ![]()
Pentru fetele care au intrebat, voi studia la zi, limbi straine.
Violeta, ce cadouri frumoase! 
Ioana, Dordia,
.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Tzuni spune:
Neata!
Delidana, nu-ti face iluzii cu "iarna adevarata", pt ca nici pe-aici n-a mai fost o iarna adevarata cam de mult... In Buc parca nici n-a nins in iarna trecuta...Felicitari pt statutul de studenta. Ti-ai luat ghizdan? 
Violeta, mi-au mai revenit energiile. Merg sa caut o piesa mai saltareata azi. Dordia, sper sa-ti placa si tie!
Cami si Khristin, va pup si am bucur c-ati revenit printre noi! 
Cornelia, Mik, oLo va pup si pe voi.
Zuzilici, esti la munca?
...Mephala cred ca a fugit cu un artist... 
Revin
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
nastad spune:
Cristina bine ai revenit!
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru
Tzuni spune:
Nastad, o poza de la aniversare, ceva...? ![]()
Tzuni
Tzuni spune:
www.youtube.com/watch?v=YMt53HYkfY8" target="_blank">PIESA ZILEI
Tzuni
nastad spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Nastad, o poza de la aniversare, ceva...?
Tzunimic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Nu am poza, eu am stat mai mult la bucatarie.
Am avut tort cu Alba ca Zapada si in luminari au suflat copii.
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru
Mik spune:
La multi ani, Delia de Ioana !
Delidana, fain ca ai sa fii studenta !
Tzuni,
.
Kris, bine ai revenit.
Va pup pe toate-toate.