Nou stil de viatza (149)
Raspunsuri - Pagina 29
aidaciolac spune:
Fara zahar ![]()
De cand cu dietele , nu suport zahar in cafea , ceai , compot.
Nu ma mai atrag dulciurile asa mult (inainte la 3 zile o comiteam) , pe ciocolata nici nu mai pun gura.
Saptamana trecuta am mancat (probabil si din cauza glicemiei) , dar au trecut deja atatea zile si nu mi-a facut nimic cu ochiul , mai ales ca trebuie sa fac zilnic ceva miam-miam pentru kupilita.
Aida - mama de pisica mica.

nov2006
Tzuni spune:
Moaaaama, Aida, ce gashca de matze ti-ai tras in album!
Super!
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
aidaciolac spune:
Cine imi da o reteta simpla de gogosi? A primit Emma niste forme si acum ma trage de maneca sa ii fac gogosi si eu nu stiu reteta.
Astept

nov2006
Mercedes spune:
aida- esti foarte drastica cu tine iti tin pumnii sa reusesti sa slabesti cat iti doresti... eu n am renuntat nici acum la zaharul din cafea doar atat ca nu mai beau f dulce.
tzuni- ca tot vroiam sa te intreb am vazut ca esti geamana printre altele si am mai vazut acele diete postate si de tine in prima pagina.
Vroiam sa te intreb ai tinut cumva daneza? e foarte grea?? eu din cate imi aduc aminte din ,,tineretea mea,, bun acum glumesc am tinuto odata dar n-am reusit sa o tin pana la capat. Vreau sa ma apuc acum din nou dupa ce scap de zilele inrosite...
raportul meu din nou stagnare precum v-ati obisnuit de o luna aprox.
Tzuni spune:
Mercedes, da, am tinut Daneza acum doi ani. Acum am reluat-o, sunt in ziua a doua. Atunci a slabit fff fain pt ca am tinut-o fara abatere... Nu e grea, pt ca nu rabzi foame, dar tre sa rezisti poftelor si tentatiilor. Mie din punctul asta de vedere mi se pare grea...
daca te apuci de ea, succes! 
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
aidaciolac spune:
Eu nu pot sa tin o dieta in care sa imi impuna ce sa mananc in ziua respectiva si mai ales sa am ore fixe de masa. 

nov2006
madelaine77 spune:
quote:
Originally posted by andre_ea
Madelaine, scuza-ma, dar mesajul tau nu-ti protejeaza prea bine identitatea. Poate ar fi bine sa-l modifici.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
Acum il modific...
Mercedes spune:
tzuni- atunci bafta iti doresc. Eu acum imi fac cumparaturile pt aceasta dieta sa nu am rateuri ca n am gasit una sau alta ... .
aida- iti recomand cu caldura superdieta( acolo nu tb sa ti masori cantitatile). Uite de ex. am avut zile in care imi era foame si mancam daca doream chiar 10 kiwi pana ma saturam si ma calmam rapid. Iti trebuie vointa ca la toate dietele dar zic eu ca merita, vei vedea ca dupa ... vei primi atat felicitari cat si invidie din partea unora sau altora dar nu conteaza important e sa te simti tu bine in pielea ta.
madelaine77 spune:
Meph, Delidana, Tzuni, bine v-am regasit...

Pentru listuta...66 kg, 160 cm
In prezent nu mai tin nici o dieta, dar incerc sa fiu foarte atenta la ce mananc si sa reduc nr. caloriilor, sa tin cont un pic si de nenea Monti,sa fac sport si sa nu mananc dupa ora 20.00.
Target: 60kg