Nou stil de viatza (149)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimi_dumy spune:

Hello, hello
Sofia si Andrei,sa cresteti mari si frumosi, sa fiti sanatosi si norocosi, sa aveti parte numai de impliniri si bucurii alaturi de cei dragi.

Pentru raport : -500 g, adica 64,3 kg.

Va pup.

Mimi & Daria (4 nov 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Ma duc si eu la culcare. Noapte buna, fetelor!
Ne vedem dimineata!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Salutare natiune!

Din motive personale am renuntat la vechiul cont. M-am reintors la voi cu un nou 'nume' sperand ca asa va fi protejata cumva intimitatea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by dordia2000

Mephala...dar de ce te-ai suparat asa? Ce ai patit??? Eu te-am trecut lapauzae dar...sper sa nu te tina mult. Mai preiei stafeta la serifat sau....te pauzezi de tot? Hai plssss....macar sa intri sa ne zici ce faci ...sa nu ne parasesti de tot, da???

aoleu!
dar ce-ai patit tu?
eu nu-s suparata, nu renunt la serifie si nici nu iau pauza definitiva.
Sunt doar obosita si nu mai vreau sa ma cantaresc saptamanal. Vorba Deliei: sunt si alte probleme si prioritatile se mai schimba.
sper intr-o luna, doua sa revin pe lista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by madelaine77

Salutare natiune!

Din motive personale am renuntat la vechiul cont. M-am reintors la voi cu un nou 'nume' sperand ca asa va fi protejata cumva intimitatea mea.
Am o mare rugaminte pentru serifa actuala: sa o scoata pe miag din lista si sa o treaca pe madelaine77.

bine-ai revenit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Madelaine, si spor la treaba.

Dordia, ar mai fi niste modificari de facut in lista: schimba data actualizarii din 4 in 11 septembrie si la "Prietenele noastre dragi" pune-o pe Sabina cu pentru ca a nascut deja.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Neata natiune subtirica si frumoasa!

Heeeey, madelaine, bine ai revenit! Am vazut ca ai cerut inchiderea contului vechi dar am crezut ca vrei sa "divortezi" de noi! Hai la slabit! Tu esti experta in cure si retete si nutritionisti... Acu ca ai nume nou sa vezi cum fug kilele de tine!

Am trecut cu bine de prima zi de Daneza in conditiile in care, azi noapte, langa pat, aveam o punga de chipsuri desfacute si venea mirosul pana la mine. M-am zvarcolit toata noaptea da' n-am pus gura pe niciun cipshisor! JUR!

Meniul de azi:

D: cafea cu zahar
P: sunca de pui cu iaurt
S: friptura de vita cu salata verde

2 l de apa + SPORT de la 7 azi dimi la sala...

Revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna ziua tuturor!
N-am mai scris de o gramada de timp pe aici. Am fost prinsa cu licenta, apoi concediul, ziua de nastere a puiului si imediat intoarcerea la serviciu. Toate acestea si-au pus amprenta si pe silueta mea care acum cantareste cam 55,ceva kg, desi speram sa nu ma mai intorc peste pragul de 54.
Eu am mai intrat pe la voi, am mai ascultat melodiile pe care le imparteati cu toata lumea, dar n-am mai indraznit sa scriu din lipsa de ambitie. De o saptamana jumate sunt racita, ceea ce ma face sa aman inceputul unei diete.
Nu mi-e clar care mai e ziua de raportat kg. Eu nu prea mai reusesc sa ma cantaresc decat in week-end, in cursul saptamanii sunt prea pe fuga. Sper sa gasesc cat de curand puterea de a reveni in lupta cu kg.

Madelaine, scuza-ma, dar mesajul tau nu-ti protejeaza prea bine identitatea. Poate ar fi bine sa-l modifici.

Pup toate fetele! Spor la slabit!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Ciao fetelor

Meniul de azi este identic cu cel de ieri.

O zi buna fara 'pacatuieli'!

Aida - mama de pisica mica.

nov2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aidaciolac

Ciao fetelor

Meniul de azi este identic cu cel de ieri.

O zi buna fara 'pacatuieli'!

Aida - mama de pisica mica.

nov2006

Aida, ce pui tu in compotul ala al tau? Sper ca nu...zahar!

Mergi la inceput