Nou stil de viatza (149)
Raspunsuri - Pagina 27
aidaciolac spune:
Meniul de azi:
-iaurt+compot
-frigaruie
-compot
Eh , idiot! Nu am sprijin din partea lui cand e vorba de dieta. El are 103kg.
pentru husbantul meu.
, multa sanatate si tot ce isi doresc pentru Andrei si Sofia
Aida - mama de pisica mica.

nov2006
Delidana spune:
Revin cu raportul: stagnare.
Am un cintar cam ciudat, imi arata ba 66 ba 67, dar dupa haine (si indelungata experienta in cantarire
), as zice ca tot pe la 67 kg ma invirt.
Dordia, mai trebuie schimbata si data actualizarii listei: 11 septembrie. 
Sper ca te simti mai bine. 
Aida, poate daca vede rezultate bune la tine se ambitioneaza si sotul. ![]()
Tzuni, felicitari pentru activitatea de la sala. 
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
aidaciolac spune:
Am deja 11 kg date jos. Pai asta se vede , dar asa e el necioplit cand e vorba de dietele mele
pt el. In loc sa ma incurajeze si
el ...
Important e ca ma simt bine si nu mi-e foame.
Stiu ca de acum voi incepe sa dau jos mult mai incet , dar va am pe voi
pentru voi toate.

nov2006
mephala30 spune:
Dordia, te rog sa ma treci la 'pauzate'.
Nu vreau sa aud de cantar, diete si alte chestii stresante pe tema asta. Iau o pauza....
carolinah spune:
Stagnare!
Am fost tot plecata, am stat prin hoteluri si am mancat numai la restaurant, asa ca e OK.
Pe de alta parte, am atata stres acum, ca nu imi mai arde de nimic, nici vorba de mancare. Nu mai pooooot, vreau acasa sub pat!
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
mamica dulce spune:
Fetele,e clar ca l-am apucat pe Dumnezeu de un picior in ultimul timp...doua joburi,merg cu masina,nu mai dau o mie de euro pe acte,copilul sanatos...cred ca daca ma scol maine cu 5 kile mai putin zic ca am murit si am reinviat in paradis![]()
Deci,azi,la prima lectie la scoala noua a fost ok...super ok de fapt...toti profesorii au fost super draguti,m-au primit cu drag si mi-au dat,cica,cea mai dragutza clasa,cu cei mai cuminti copii.(clasa a sasea)
Dupa ora am intrebat...ok,...cuminti...in comparatie cu cine? Cu casa de nebuni????
Cu mana pe inima va spun,azi a fost prima data cand am intrat intr-o scoala germana si data viitoare imi iau tzoale anti-tero!!!
Eram si noi obraznici si cu tupeu..dar asa madhouse nici in filme n-am vazut!! Si asta e scoala privata,cu clase de 10 copii,super scumpa...fix asa m-am simtit
dar a mers bine..am 5 fete in clasa (din care una a inceput sa urle si sa se dea cu capul de perete(la propriu!!!!) ca o vrea pe fosta profesoara,pana am scos-o din clasa,am bagat-o in baie si am vorbit asa frumos cu ea incat cred ca o sa faca si mai rau daca dau clasa altcuiva
si 5 baieti din care 2 sunt cat mine(si eu sigur nu-s mica
,unul imi vine pana la buric dar e o zgatie hiperactiva...mda...una peste alta abia astept sa ma duc joi,mie chiar imi place!Sa vedeti ce a dreaku sunt acolo![]()
Adevarul e ca mi-au spus si profii sa fiu cat se poate de ferma,ca te miros ca lupii daca ti-e putin rusine,frica..trebuie pusi la punct si la treaba foarte ferm..merg de nebuni prin clasa,acu ii spui sa faca ceva,te intorci la celalalt sa-i spui sa stea jos si trebuie sa mergi la fiecare in ritmul asta.Cand ajungi la ultimul,deja primii doi se bat sau ceva de genul asta...Doamne sfinte...

M-am uitat la alte clase (asa din usa) si pe cuvantul meu ca mi-am facut cruce cu limba in gura...cu adevarat clasa mea a fost cuminte...in cancelarie dupa ora o profa a facut plangere ca unul de la alta clasa de-a sasea a aruncat cu cartea dupa ea...urla,zbiara,se imping pe culoare...majoritatea sunt cu bani multi si au un tupeeeeu...
Si asa fac numai baietii...astia de 12-16 ani sunt salbatici,apoi se linistesc.Asa e si la celalalt job,cu fetele lucrez super,baietii sunt cosmare umblatoare....oare asa o sa ajunga si fi-meu???

Si cu condusul a mers bine...numa' ca nu slabesc odata,sa ma vad sub 75 macar!!!!!
Va pup!!!!
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc
violeta70 spune:
buna seara fetelor!
In primul rand, BFLY si SABINA,
, sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi
.
raport: 64 kg . Cum am preconizat, cateva sute de grame in plus, dar totusi sunt in grafic. Oricum mersi sor-mio pentru bice, ca le merit.
Doroty sa dea Dumnezeu asa sa fie. 
Super melodiile!
Acum va las ca vreau sa fac ceva de mancare! Pupici tuturor
Mik spune:
quote:
Originally posted by violeta70
raport: 64 kg . Cum am preconizat, cateva sute de grame in plus, dar totusi sunt in grafic. Oricum mersi sor-mio pentru bice, ca le merit.
Acum va las ca vreau sa fac ceva de mancare! Pupici tuturor
Auzi, Violeta, ne spui si noua la ureche daca in viata de toate zilele Diana nu are tot timpul un bici in mina.

(Diana,
)
dordia2000 spune:
Mephala...dar de ce te-ai suparat asa? Ce ai patit??? Eu te-am trecut lapauzae dar...sper sa nu te tina mult. Mai preiei stafeta la serifat sau....te pauzezi de tot? Hai plssss....macar sa intri sa ne zici ce faci ...sa nu ne parasesti de tot, da???
Mik ...
you too!!!
MamicaDulce....esti supertare. Citind postarea ta...ma gandeam mereu la filmul cu Michelle Pfeiffer ...parca "Dangerous Minds"...tare mult mi-a placut...Asa mi te-am inchipuit. Sper sa ii dai pe brazda pe micii dracusori si ...bafta multa!!!
Gata ca ma duc la nani dar mai intai va zic ca cu greu azi am mancat
2piersici, 1 mar, o punga de 150 gr covrigei sarati gen sticks, si 2 felii cu vinete seara!
Va poop si pe maine!!!
Diana
6+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
aidaciolac spune:
mamica dulce esti tare ca ai tupeu sa mergi la asa salbatici. wow
usor fetelor si vise placute!

nov2006