Nou stil de viatza (149)
Raspunsuri - Pagina 26
carina spune:
La multi ani Sofia!
La multi ani Andrei!
Raport: stagnare 

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
cornelia_laura spune:
Andrei Sebastian, LA MULTI ANI, sa fi sanatos si sa cresti mare!

Sofia, LA MULTI ANI! 

Cornelia, mama sefilor Eduard(21.06.2004) si Eric(13.07.2006)
cornelia_laura spune:
Carmen, baietii se inteleg in general bine, se joaca deja impreuna. Bine, se mai intampla sa se certe pe aceiasi jucarie dar nu foarte des. Iar Eduard e tare rabdator cu Eric. De ieri au inceput cresa amandoi. La inceputul lui Ianuarie vreau sa reincep serviciul ca nu ne mai descurcam cu banii si pana atunci sa aiba timp sa se obisnuiasca.
Cornelia, mama sefilor Eduard(21.06.2004) si Eric(13.07.2006)
doroty spune:
Hello! Hello!
La multi ani, Bfly! Sa-ti traiasca baietelul, sa fie sanatos si norocos!
La multi ani Sabina! Sa-ti traiasca printesa, sa-ti aduca multe bucurii!

Special pentru sarbatoritii de azi dar si pentru Tzuni!
mailto:www.youtube.com/watch?v=6AOEHW2SfWA " target="_blank">MELODIE
doroty spune:
Tzuni, am fost pe aceeasi lungime de unda! Cautam, cred ,in acelasi timp o melodia.
Raport: 75,5Kg Tot merit porcul!
Tzuni spune:
Multumesc, Doroty 
Ma duc dansand
pana la shefu in birou ca am o treaba cu el 
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
doroty spune:
Violeta, frumoasa excursia! sunt sigura ca in curand un sufletel minunat te va alege sa-i fii mamica!
Aida ,nu prea am inteles faza cu sotul, adica vrea sa ajungi la 50 de kile? El cate are?
Cornelia, le doresc copiilor adaptare usoara la colectivitate si tie mult succes!
Ina, mult spor la cumparaturi si renovat!
mamica dulce spune:
Fetiliiiiiiiiii....urati-mi bafta nare,la 2 incep jobul nr 2,e prima lectie,am un morcov cu toata gradina...trebuie sa conduc si singura pana acolo(nu e departe dar sunt cateva curbe la stanga si strazi nasoale..apoi tre ' sa fug repede in oras sa iau cupilul si ..Da Doamne sa ajungem cu bine acasa,intru sa va povestesc diseara)
Ma duc sa ma fac bella...brrrrrr...
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc
Tzuni spune:
Succes mamica dulce
si ai grija, curbele la stanga sunt cele mai pacatoase! 
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
dordia2000 spune:

Sabina si Bfly...sa va traiasca puii, sa fie sanatosi si la punga grosi!!!
Fetele....imi e o greatza...de nu am putu manca azi decat 2 piersici, si 150 gr covrigei cu sare(stiks) si 2 l apa plata cu lamaie. Am stomacul in gat si daca ma gandesc prea mult...dau la rate asa ca....desi imi e foame...numai gandul la papa si mi se face rau.
mai intru diseara ca tb sa ajung sa depun ceva acte la notar si abia diseara ajung la calculator asa ca/...
Diana
6+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz