Nou stil de viatza (149)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Tzuni, te inseli!

Holograf,

La Iasi ploua si noi ne jucam cu baloanele... (banc sec! :))

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">Mamaia 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Violeta, Ioana, mersi de urari.

Lili, multumim pentru datele despre dieta.

Violeta, interesanta intrebarea cu ploile, nu sint sigura ca am inteles-o. Despre care casa era vorba?

Carmen, era normal sa fii surprinsa. M-am surprins si eu pe mine insami cu decizia asta. E prima, era si timpul.

Doroty, trebuie sa te tii tare pe pozitii. Data viitoare poate mergi in concediu cu un cuplu care are alte obiceiuri alimentare.

Onitza, eu zic ca merge la masa de prinz. Seara ar fi mai bine daca ai inlocui orezul cu o salata. Zic si eu......

Olo, vad ca te-ai distrat nu gluma, ne faci invidioase...

Bfly, o saptamina frumoasa si tie!

Tzunica, spor la munca!

V-am pupat.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara, Buna seara!

Tzuni m-ai omorat cu melodia asta. Holograf sunt preferatii mei. N-am ratat nici un concert de vreo 10 ani. Iar "Ochii tai" ca si "Vino", "Umbre pe cer", adica printre primele cantece ale lor imi merg la suflet. Mii de pupici pentru tine .....

Onitza parerea mea este ca nu trebuie sa combini (daca vrei sa slabesti, binenteles)carbohidrati (orez, paine, cartofi)) cu proteine (carne, peste, branza). Incearca peste cu legume.

Doroty nu cred ca este vorba de anorexie. Din cate stiu eu, anorexia se bazeaza pe faptul ca, psihic refuzi sa mananci orice aliment nu un aliment anume, si ajungi astfel la subnutritie. In cazul tau probabil ai mancat mai putin dietetic si ai facut o indigestie. Mie, de exemplu, dupa ce mananc mai "nesanatos" ca sa zic asa, imi este rau, imi simt fierea incarcata, sunt balonata si chiar ma deranjez stomacal.

Pup toate fetele si ne intalnim maine la raport

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Delidana , nu stiu daca am inteles eu bine, casa ta nu este in Thailanda? M-am referita la tine acasa. Sau tu consideri Romania tot casa ta? Din povestirile tatalui meu (care a mers in Thailanda de multe ori), acolo este ori f. cald, ori vreme urata, cu ploi interminabile. Sau poate ma insel.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Salutare fetelor.
GREUUU, tare greu cu mobilizarea, parca mi-e si rusine sa mai intru aici. Nu stiu ce-i cu mine, as manca toata ziua. Asa foame nu am mai avut de mult timp.
dordia, FELICITARI, ma bucur mult. Sa dea Dumnezeu sa fie un bebe sanatos, sa ai cea mai usoara sarcina si nastere si mult laptic!
Delidana, bine ai revenit in tara!
Va pup pe toate si va doresc o noapte linistita! Mi-e cam frica de raportul de maine....

Cornelia, mama sefilor Eduard(21.06.2004) si Eric(13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Multam de sfaturi! i-s cu moralul la pamant, nu-i o noutate, nu mai rezist mult cu atatea probleme, de-ar trece odata!!!!!! azi nu am fost cumintica la pranz, dar seara acum da..nu ca ar conta f tare, dar, poate o continui asa...maine nu dau raportul ca e jaleeeeeeeee, mai bine sapt viitoare! daca ma fac cumintica poate ma treceti si pe mine pe listuta, nu?

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by violeta70

Zuzilici promit saptamana viitoare sa invat sa postez niste poze (ca eu sunt cam toanta si trebuie sa ma initieze sor-mea)

Eu as zice mai ne-experimentata ca daca erai toanta n-ajungeai asa departe.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Cornelia si mie mi-e frica de raport.

Carmen bine-ai revenit. Si zici ca nu-ti plac artistii? Pai atunci de ce-ai nascut doi?

Dordia Te-ai intors de la nunta? Cum a fost??? Ce face bb? Creste, creste?

Tzuni servici usor. Are dreptate Ioana, esti un DJ excelent.

Delidana mi-am tras walking shoes de la Reebok. Nici un motiv sa nu ies in fiecare seara la jogging. Tu?

Lilika multumesc de explicatii. Pare atat de simpla. Singura problema e ca nu am camera intunecoasa. Asta sa fie un motiv?

Violeta daca te mai aud vorbind asa de "frumos" la adresa ta, sa stii ca ... te iau de "mot" (verbal of course). Capisi? Pai ce inseamna asta? Nu stii ca asa cum te "vezi" tu, asa te vor vedea si ceilalti? Te pupic!

Khristin cum ai petrecut long weekend-ul?

Fetelor mi-e dor de Crystina. Mai stie cineva ceva de ea?

Mamicut cum a fost la scoala? Cum merge dieta?

Olo ai avut ceva fun weekendul asta.

Mik, Puskin, InaC, Roxana, Cami si toate celelalte
Va pupic pe toate si va urez o seara buna.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetelor...am venit!!!

La nunta a fost...de vis...de fitze...cu tot tacamul. Ne-am distrat de minune, totul a fost de 4 stele, cu 500 invitati cu Andra care ne-a cantat, daniela Storfi de care am facut misto la greu ca baga manea dupa manea...dar...una peste alta a fost superb. Meniul super...dar...ieri am fost si am mancat pitza la sighisoara....o pizza...de nu am mancat in viatza mea. Dupa ce am comandat...chelnarul dragut ne-a sugerat sa ne mutam la masa mare ca nu incap pe masa ce am comandat. O pizza cu diametrul de...cred ca peste juma de metru...si inca una la fel pt barbati iar noi...mai normal...dar a mea a avut 900 gr. deci...duminica am mancat aproape un kg de pizza. Noroc ca nu au inceput greturile decat un pic. Asa ca...dimineata pe cantar...aratam cu vreo 200 gr mai mult...dar maine sper sa le fi dat jos.

Azi am mai facut un test de sarcina superpozitiv...deci sunt pe deplin fericita...si ma uimesc pe zi ce trece...ca e fix la fel cum a fost cu Stefan...Asa ca...am motive sa cred ca in mai voi avea al 2 lea bb mic.

De regim...o sa respect regulile sanatoase...dar fara sa pereclitez sarcina. Sper sa apara greturile ca sa mai dau 2-3 kg jos inainte de a incepe sa pun.

Va poop si va astept maine la raport!!!

Diana 5+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!
Pt. raport: 58 kg.

Dordia, fain ca v-ati distrat la nunta.
Felicitari, inca o data, sarcina usoara si un bebe sanatos. Ce-ti doresti, asa, ca fapt divers? Baietel?

Zuzilici, mda, ai dreptate cu artistii astia.

Delia, ei, atunci iti urez studentie usoara si placuta.
Sotul a ramas acolo?

Tzuni, ce faci tu cat timp noi ascultam piesele pe care le pui?

Dordia, fetele cu muuulte semne de intrebare, pot fi sterse din lista. Daca vor reveni, vor fi 'realipite' listei.

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">Mamaia 2007

Mergi la inceput