Nou stil de viatza (149)
Raspunsuri - Pagina 10
justasmallkiss spune:
Buna dimineatza dragelor.M-am trezit "cu noaptea in cap" pt ca pitica a avut "un mic accident" si inota in pipi.Am schimbat-o,am bagat la spalat si bineinteles ca mi-a sarit somnul si nici chef sa ma apuc de treaba la ora asta nu am,asa ca profit sa va scriu putin.
Delia,multumesc pt urari.Iti doresc sedere placuta acasa si bafta cu scoala.
Zuzi
,papusa ta ce mai face?Dar tu?Te-ai obisnuit la noul loc de munca?Micutza ramane cu mama sau soacra acasa cat timp lucrezi sau ai dat-o la cresa?
Khristin,merci mult,la fel si tie sa-ti traiasca fetita.La multi ani fericiti,iti doresc in continuare alaturi de sotzul tau si printzesa mica.
Dordia2000,distractie placuta la Bv.Si eu sunt din Brasov si n-am mai fost de aproape 2 ani acasa
.
Am inteles eu bine...vine barza?Sa dea Dumnezeu sa fie asa si sa ai parte de o sarcina usoara si un bebel sanatos.
Doroty
Mik,
,multumesc mult.Tu ce mai faci?Copilasii sunt bine?
Tzuni iti multumesc si tie pt aprecieri.Pisicutza ta e bine?S-a obisnuit in noua casa?![]()
La multe "chestii" esti tu priceputa...vad ca iti faci bine si meseria de DJ.
Doina,dar daca poze cu tine nu ai,atunci ai sigur cu aia mici,nu?Astept sa mai pui poze noi sa ii vad si eu.Tie cum iti merge cu sanatatea?Ai grija de tine.
Violeta,faine cadouri ai primit.Iti urez si eu La multi ani sanatosi...cu intarziere.
Cami,esti tu o dulce...iti multumesc si tie pt urari.Faina trebuie sa fi fost vara asta pt tine si locurile in care ai fost.Poze?![]()
Sabina,iti doresc din toata inima o nastere usoara si un bebel sanatos tun.Lasa kilogramele,nu-ti mai fa probleme... ca ai tu timp sa le dai jos.
Carmen,ai plecat la socrii?La fel iti multumesc si tie pt urari.
Am vazut pozele din concediu...fara cuvinte.Am stiut eu ca esti ambitioasa,dar sa arati atat de bine dupa 2 sarcini...felicitarile mele!!!Iar de cei mici...ce sa mai spun...copii reusiti,tare dulci sunt iar ochisorii lor ma inebunesc.
Cristinutza tu ce mai faci?Lilly?Sunteti bine?N-am mai reusit deloc sa intru pe messenger sa vorbim.Poate acum cand se strica vremea si nu ma mai tine Delia cu orele prin parc sa reusesc si eu sa deschid mai des calculatorul.Va pup dulce pe amandoua.
V-am pupat dragelor si va urez un sf de saptamana placut.Merg sa imi bag in seama "urlätoarea" ca mai are putin si trezeste tot blocul.
IOANA
Bfly spune:
Buna fetelor!
Pentru raport: 70,5 kg.
Am avut ceva probleme si n-am avut timp sa intru. Imi cer scuze!
InaC, Delia, Dordia, Violeta, Tzuni, Mephala si pentru toate celelalte fete!
Cele care v-ati intors din concediu, sper ca v-ati distrat bine! 
pentru Delia si Nastad! Va doresc multa fericire, sanatate si numai impliniri! 
Va
si va doresc un we cat mai placut!
violeta70 spune:
Buna diminata si va invit la o cafea
. Cam tarziu, dar azi mi-am permis si am dormit mai mult.
Ieri nu am intrat deloc ca am avut o zi plina. Am tot stat sa se opreasca ploaia, iar cand am vazut ca se ingroasa gluma mi-am luat inima in dinti si am plecat la niste cumparaturi (la Obor). Binenteles, dupa ce am terminat cu shoppingul, surpriza.... se opreste ploaia. Apoi am avut program casnic, curatenie si mancare, si asa m-a apucat ora 0.00.
Ioana
pentru urari (chiar daca cu intaziere).
Zuzilici promit saptamana viitoare sa invat sa postez niste poze (ca eu sunt cam toanta si trebuie sa ma initieze sor-mea)
Delidana cum este in Romania (Bucuresti), ploile iti amintesc de casa?
Bfly
Lili_ka am eu niste intrebari privind dieta: Cate kg. slabesti cu aceasta dieta? Iar in ce priveste camera, noaptea nu toate camerele sunt intunecoase? Eu am tinut de-a lungul vietii mele (am 37 ani) o groaza de diete. Acum, de cand am inceput "un nou stil de viata", aici cu fetele (si trebuie sa recunosc ca stimulul a venit de la voi fetelor!
), am slabit 20 kg, dar nu am combinat carbohidrati cu proteine, nu am mancat dulciuri de nici un fel (nici miere), nu am consumat decat apa plata cu lamaie (alcool eu oricum nu consum, iar sucuri nu am stiut de existenta lor), painea si in general fainoasele (cu exceptia orezului) le-am scos, si bineteles sport (fitness de 2 ori pe saptamana). Dieta facuta de mine (pentru ca de regimuri de slabire m-am saturat) s-a bazat pe un aport scazut de calorii, aport minim de lipide (aproape de 0) si aport minim de glucide (la fel aproape 0). M-am axat mult pe legume si fructe, dar bineteles am mancat si branzeturi (0% grasime) si ceva carne (cam putina), dar exclus mezeluri.
Acum cand am ajuns practic la greutatea la care am vrut (bineteles daca mai slabesc nu este nici o nenorocire, invers sa nu se intample, din aceasta cauza nu am intrat la mentinere), dieta am mai ajustat-o, adica: am inceput sa mananc si paine (de graham sau cu seminte, secara, etc.), mezeluri accidental (in general de pui), carne, si ma mai scap la dulciuri. Dar tot timpul ma verific. Insa incerc sa-mi impun anumite obiceiuri, care sa fie pentru totdeauna: NU carbohidrati cu proteine, NU sucuri carbogazoase (coca-cola este favorita mea), cat mai putine dulciuri, NU preparate din foietaj (pateuri, etc..., mai greu ca si astea sunt moartea mea), ultima masa sa fie la ora 19.00, continuarea sportului pentru mentinere .
Hai ca m-am intins o gramada. Sper ca nu am suparat pe nimeni, dar la mine a functionat, iar eu am cautat ceva care sa fie pentru totdeauna (pt. ca de cand ma stiu, acum am slabit, acum m-am ingrasat)
Va las acum, ca dupa-amiaza mergem la o fosta colega de servici a mamei (care sta la curte) pentru un gratar. Sper doar sa nu ploua (desi cred ca nu prea avem noroc, dupa prognoza anuntata).
Daca nu mai intru diseara, va urez o saptamana usoara si cat mai frumoasa.

mephala30 spune:
Salutare!
Sabina,
, ce bucurie! Nastere usoara! Nu mai e mult....pana joi :)
Tzuni, ha, ha, sa inteleg ca-ti plac artistii? ![]()
Delia, bine-ai revenit in tara! Am ramas surprinsa, nu stiu de ce....
Faci a doua facultate?
Ioana, ai o fetita tare frumoasa!
Cat despre tine, hmmmm, fotomodel!!! 
Khristin, bine-ai revenit! Superbe pozele! O dragalasenie de fetitza ai; tu esti numai bine, ce-ti mai trebuie slabit?
Mik, zilele astea pregatesc sucul de rosii. Asta ca tot ma intrebai ce mai fac pentru iarna.
Violeta, bune, utile sfaturile! Multumim ca ni le-ai impartasit!
(edit: frumoase cadouri ai primit! asteptam poze)
Dordia,
, felicitari si sa fie intr-un ceas bun! Sarcina usoara si bebe sanatos!
Cami, felicitari si tie pentru revenirea printre noi. Ai avut o vara incarcata. 
Bfly, Cornelia, Doroty, Zuzilici, Ina si celelalte fete, 
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">Mamaia 2007
doroty spune:
Hello!
Dordia, felicitari! Sa fie intr-un ceas bun!Multa sanatate !
Ma bucur ca ti s-a indeplinit dorinta!
Lilika, multumesc si eu pentru dieta!Foarte interesanta!As vrea sa stiu daca exista o restrictie in legatura cu grasimile, mai precis cantitatea lor.
Mamica dulce, ce mai faci? Felicitari pentru job! Sa fie un inceput plin de succes!
Fetelor m-am ingrasat foarte mult dar o sa dau repede jos kg.Pana nu se pietrifica.Am fost in vacanta cu un cuplu de prieteni obezi si m-am tinut tare destul de mult dar nu cat as fi vrut.Am facut turism gastronomic. Tot timpul ne gandeam ce mancam la masa urmatoare.
S-a petrecut un fenomen ciudat cu mine.Aproape tot timpul am avut diaree.De multe ori nu mai puteam sa ma ating de niste alimente interzise pe care altadata le devoram mai ales in vacanta.
Ei mi-au spus ca sunt la un pas de anorexie.
Ce parere aveti despre posibilitatea dereglarii fizice si psihice in urma curelor repetate de slabire? Ati patit ceva ce nu mai puteati controla in legatura cu alimentatia?
onitza spune:
ce mai faceti fetelor? cum merge treaba???? :Dorez combinat cu peste merge???? peste din conserva cu suc propriu..
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
oLo spune:
Wow ce m-am distrat duminica 
: am facut ordine in camera de joaca, in care n-am indraznit sa intru de vreo 2 luni (ba ca au fost fetele plecate in tabara, ba ca au fost plecate la cumnata, ba am fost noi in vacantza etc, etc, am tot gasit scuze sa nu intru.) dar ieri a fost musai ca nu se mai putea. E naspa sa iei fiecare piesa de playmobil, fiecare lego, fiecare piesa de puzzle si s-o pui la locul ei. In plus, milioanele de 'perle' (bilute colorate de insirat pe sfoara) care ajung de fiecare data prin cele mai nebanuite coltzuri. Am profitat de ocazie si am suprimat juma' din jucarii, ca era invadata camera...
Nu cred ca are vreo legatura cu 'exerciciul' de ieri, dar azi dimineatza, cantarul meu arata 65.1 kg!!! yupiiiiiiiii!!! De fapt auzisem ca un exercitziu foarte eficace, e sa rastorni pe jos o cutie de chibrituri si sa te apleci dupa fiecare chibrit si sa-l pui la loc in cutie. La cate perle si puzzle am adunat eu ieri, cred ca a fost echivalentul a 10 cutii de chibrite ;)
Maine fetele incep gradinitza. I-am luat Emmei (care intra in grupa mare) o carte de invatzat scrisul si cititul (ca tot e tare pasionata). Nu mai avea rabdare pana la inceperea gradinitzei, voia sa incepem pe loc sa facem exercitzii. Am reusit s-o aman pt diseara cu exercitziile.
Concursurile cand incep???
Tzuni spune:
Neata! 
Am niste zile ingrozitor de incarcate. Si-s grasaaaaa, si nu ma mobilizez deloooooooc, si toata ziua as mancaaaaa, si mi-e leneeee 
Ioana, te pup. Pisu e ok, iubeste noua casa pe acre a pus stapanire inca din prima zi.
Mephala, TIE iti plac artistii!
Io am stat acasa, cuminte! ![]()
Acum sunt la munca. Pana pe la 1-2 la noapte. Si deja casc....
Cred ca revin
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Tzuni spune:
Aveti www.filme-youtube.ro/games/Holograf_-_Ochii_Tai_audio.html" target="_blank">AICI MELODIA SERII
PS. nu are clip, doar audio, dar e suuuper
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos