Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (74)
Raspunsuri - Pagina 7
Laura13 spune:
salutari mamici!
deci, incep chiar sa devin ingrijorata.....nemancat, rosu tare la fundulet, kk moale, dar moale, e drept numai 2 scaune pana acum, maraiala SRL. sper ca e de la dinti ca sunt tare obosita si daca e altceva.......
a deju, ktrinel multumesc de incurajari.... am o stareeeeee naspa rau.
in iasi tocmai a inceput sa ploua, deci nici afara nu iesim, spatle meu urla de durere, ieri am jucat fotbal cu mobila si abia abia calc intr-un picior si uite asa mai trece o zi.
nu ma bagati in seama..... sper sa imi treaca pana diseara. daca nu...... scoateti
editez ca sa zic: MI-E FOAMEEEEE!!!!
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
dandusa spune:
Chinico,sa mor de nu m-am machit si-am uitat si de matale...,stiu ca nu ma ierti asa ...cu una...,cu doua...,asa ca ia de aici cupa de sampanie din partea sarbatoritei...,sa traiti,sa infloriti...,la mai mareeee
Ktrinel,
Alex este un baiat deosebit...,altfel nu il alegea Diana...,foarte educat,respectos si familist...Felicitari,Diana...,pentru alegere...,sa fiti sanatosi si fericiti pina la adinci batrineti...Sint casatoriti...si inca de mult...,sint veterani pot spune,dar nu-mi aduc aminte exact citi ani...,sase parca...Oricum fac o petreche super,asa-i? si acum completind cu d,fac o familie super...
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Mindrete de Crinuta
chinico spune:
quote:
Originally posted by Laura13
salutari mamici!
deci, incep chiar sa devin ingrijorata.....nemancat, rosu tare la fundulet, kk moale, dar moale, e drept numai 2 scaune pana acum, maraiala SRL. sper ca e de la dinti ca sunt tare obosita si daca e altceva.......
a deju, ktrinel multumesc de incurajari.... am o stareeeeee naspa rau.
in iasi tocmai a inceput sa ploua, deci nici afara nu iesim, spatle meu urla de durere, ieri am jucat fotbal cu mobila si abia abia calc intr-un picior si uite asa mai trece o zi.
nu ma bagati in seama..... sper sa imi treaca pana diseara. daca nu...... scoateti
editez ca sa zic: MI-E FOAMEEEEE!!!!
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
nu e mai usor pentru tine daca iti suni pediatrul si intrebi? mai bine iti e jena dupa aia ca te-ai ambalat (vorbesc din proprie experienta, evident..) decat sa stai cu ghimpele stii tu unde..
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru Sonia
Dbunny spune:
Laura13 si noi de o saptamana nu papam prea bine,(azi a papat 150 laptic la 7 si pana la 1.30 n_a mai vruit nimic nici in ruptul capului) ba facem caca moale, ba nu facem deloc, plus 3-4 treziri pe noapte. Si surpriza ! A iesit un dintisor! mic mic da e acolo! Eu ii aud din cand in cand nasucul infundat, dar n/are muci.Dar daca e infundat n/are cum sa suga din bibe...pe unde mai respira..si/l ustura gatutzul cand face efortul de a suge/trage din sticle...zic eu.
Mirothank you muy very mucho pt programul de facut poze.. O intrebare: Cum a reacctionat Kara la conopidutza
Nu de alta dar conopida e unul din alimentele care baloneaza tare, sa/i dau si eu la Dani, avand in vedere ca suntem sensibili de cand mama ne/a facut cu colicele...
unde gasesc reteta de conopida la cuptor
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
m_monique spune:
am aparut si noi, sa salvam onoarea. ca eram pe pagina 2.
ne pregatim de mers la mare. duminica plecam la bulgari, la nisipuri. azi am fost sa trecem zgatia in pasaport. distractie mare. era cu gura la urechi ca i-au iesit toti cei 3 dinti in poza.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
Laura13 spune:
am lasat deoparte cura, ma duc sa fac o baie luuuunga (20min) poate imi mai revin.
miro sange se ia din degetel, nu are voie sa manance nimic 1.5h dupa ce se ia sange. asa e in iasi. sorry de intarziere
revin mai pe seara
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
a_deju spune:
quote:
am lasat deoparte cura, ma duc sa fac o baie luuuunga (20min) poate imi mai revin.
miro sange se ia din degetel, nu are voie sa manance nimic 1.5h dupa ce se ia sange. asa e in iasi. sorry de intarziere
revin mai pe seara
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
dupa?? esti sigura sigura??? ma indoiesc... ca nu ar avea nicio relevanta daca nu mananca dupa... din cate stiu eu, orice implica analiza de sange, oricare ar fi locul de prelevare (vena, deget, calcai...) , implica automat si un nemancat pe o perioada de relativ 6 ore inainte (tocmai de-aia momentul prielnic este dimineata, imediat dupe nani...). da' na...n-oi fi stiind io bine...
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
Laura13 spune:
quote:
Originally posted by a_dejuquote:
revin mai pe seara
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
dupa?? esti sigura sigura??? ma indoiesc... ca nu ar avea nicio relevanta daca nu mananca dupa... din cate stiu eu, orice implica analiza de sange, oricare ar fi locul de prelevare (vena, deget, calcai...) , implica automat si un nemancat pe o perioada de relativ 6 ore inainte (tocmai de-aia momentul prielnic este dimineata, imediat dupe nani...). da' na...n-oi fi stiind io bine...
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
si eu am reactionat la fel, dani a papat la 5.30 dim, analizele facute la 8, a zis ca e ok, sa nu manance dupa. [omulet care ridica din umeri]
editez ca sa zic ca daca ar fi cum spui tu (ceea ce mi se pare logic), eu nu as avea cum sa ii fac analizele, pt ca mananca dimineata si peste zi nu sta nemancat 6h. ma rog, nu se pun zilele de greva a foamei
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
Ktrinel spune:
aici nu se practica metoda nemancatului inainte de analize.
nu poate modifica mancatul/nemancatul o analiza de calciu/fier/etc...decat poate doar pe cea de glicemie.dar nu e cazul aici.