Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007(65)
Raspunsuri - Pagina 25
laura1713 spune:
quote:
Originally posted by dany2007quote:
Originally posted by laura1713
Eu nu pot manca miere de fel. Insa la ciocolata, praji si struguri sunt prima!
Laura 29+
Lauraaaa nu imi vb de struguri te rog.......deja imi curg balutele.....
Dana 24+ Luca-Rares
http://www.flickr.com/photos/11543857@N07/
Si de ce nu papi? Eu cred ca sunt foarte sanatosi. Si desi lumea zice ca ingrasa, la mine nu au efectul asta (si pap zilnic )
Laura 29+
dany26 spune:
quote:
Originally posted by pussi
Roxxy, laura stiu ca aveti dreptate... eu dulciuri nu mananc, dar de o sapt. nu ma satur dimineata de miere de cu unt is paine si am remuscari acum....
PUSSI 24+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
Si eu am inceput sa pun 1 kg pe sapt....dar mananc dulciuri nu gluma.....fondante, cornuletze cu rahat, patiserii....numai prostiiDar sa stii ca mierea e f buna pt organism deci mai ales pt bebelicile tale...asa ca nu renunta la ea...iar dimineatza e ok sa mananci cat vrei...pana in ora 12 sunt arderile mai puternice...
27+ ANDREI
dany2007 spune:
dany26- mercic ! poze nu cred ca imi face (fac eco la spital in ambulator, ca sa vedem circulatia prin artere....).
Dana 24+ Luca-Rares
RGE spune:
'NEATZA...eu nu mai pot sa respir cineva mi-a bagat o mana sau un picior in capul pieptului si impinge..si credeti-ma ca are putere....si cu altceva impinge jos in "pasa" cred ca nu mai are loc si vrea sa-si largeasca teritoriul..dar aia e carnea si pielea mea si organele mele ..
..eu vreau niste oua ochiuri moi cu branzica si rosii
ROXANA 32+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 8 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
laura1713 spune:
Neatza, Roxana!
Si bebe meu se impinge asa cateodata. Aseara isi gasise de lucru jos de tot, inspre picior, in zona inghinala. Nu pot sa iti spun cat de nasol era! Nu era durere dar era o senzatie tare neplacuta. Dar mai avem doar putin si o sa ii tinem in brate!!!!
Laura 29+
darleena spune:
Azi facem 30 de saptamani...adicatelea mai sunt 10.
Chiar ca a trecut timpul! Abia astept sa treaca si astea 10.
Roxana chiar mi-ai facut pofta de oua ochiuri. Cred ca ma duc sa prestez repede, ca dupa am treaba.
30+ si baby Kara
dany26 spune:
quote:
Originally posted by RGE
'NEATZA...eu nu mai pot sa respir cineva mi-a bagat o mana sau un picior in capul pieptului si impinge..si credeti-ma ca are putere....si cu altceva impinge jos in "pasa" cred ca nu mai are loc si vrea sa-si largeasca teritoriul..dar aia e carnea si pielea mea si organele mele ..
.ROXANA 32+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 8 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
E haios tare George al tau...cred ca o sa iasa un "Hercule"...sunt tare curioasa cate kg are...
27+ ANDREI
dany26 spune:
quote:
Originally posted by darleena
Azi facem 30 de saptamani...adicatelea mai sunt 10.
Chiar ca a trecut timpul! Abia astept sa treaca si astea 10.
30+ si baby Kara
FELICITARIIIII !!!!!!!!!!!!!!
27+ ANDREI
dany2007 spune:
Laura - sunt moarta dupa struguri imi vine sa pap non-stop.Dar cand pap am mereu pb cu stomacul .
Piata e f aproape de mine si ma aprovizionez mereu .
Azi tb sa ma abtin ca mergem la dl si sa nu facem ....
Dana 24+ Luca-Rares
dany26 spune:
Roxxy 80....daca stai in Stefan cel Mare inseamna ca nu esti prea departe de mine....ce super ....chiar ma gandeam ca in Oct cand o sa am conecdiu prenatal...as fi vrut sa ma plimb cu cineva cat mai des prin parc....poate asa mai reduc sau opresc cresterea kg....Deci...poate te conving...
27+ ANDREI