Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007(65)
Raspunsuri - Pagina 26
dany2007 spune:
darleena - mult inainte si sa ajungeti sanatosi si voinici la termen
Dana 24+ Luca-Rares
http://www.flickr.com/photos/11543857@N07/
pussi spune:
dany bafta la eco
darleena felicitari pt. cele 30 de sapt! Incepe numaratoarea inversa! Si numai fi suparici pt. Dinamo ca ai fetita in burtica!
RGE cred am burta cam cat a ta! Si pe mine ma suteaza... si in cosul pieptului si sub sani... si parca vor sa-si scoata picioarele prin ... sau imi da sututri...
laura stiu cum e cand te cauta la pasa... de parca ti-e frica sa nu nasti
Victo ... nici asa nu e bine!
PUSSI 24+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
Roxxy80 spune:
Dany, nu stau pe Stefan cel Mare. Stau in Tei, foarte aproape de Stefan cel Mare. Mi-e dor sa ma plimb in Parcul Circului, dar nu am cu cine. Nu intri si tu mai devreme in prenatal?
quote:
Originally posted by dany26
Roxxy 80....daca stai in Stefan cel Mare inseamna ca nu esti prea departe de mine....ce super ....chiar ma gandeam ca in Oct cand o sa am conecdiu prenatal...as fi vrut sa ma plimb cu cineva cat mai des prin parc....poate asa mai reduc sau opresc cresterea kg....Deci...poate te conving...
27+ ANDREI
pussi spune:
quote:
Originally posted by Roxxy80
Dany, nu stau pe Stefan cel Mare. Stau in Tei, foarte aproape de Stefan cel Mare. Mi-e dor sa ma plimb in Parcul Circului, dar nu am cu cine. Nu intri si tu mai devreme in prenatal?quote:
Originally posted by dany26
Roxxy 80....daca stai in Stefan cel Mare inseamna ca nu esti prea departe de mine....ce super ....chiar ma gandeam ca in Oct cand o sa am conecdiu prenatal...as fi vrut sa ma plimb cu cineva cat mai des prin parc....poate asa mai reduc sau opresc cresterea kg....Deci...poate te conving...
27+ ANDREI
voi aveti chef de plimbareli... eu n-o sa pot sa-mi car burdihanul. Or sa ma transporte cu macaraua si or sa ma intoarca 2 persoane de pe o parte pe alta!... Oare cum o sa urca scarile spitalului ca sa nasc????
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
bb_yasmi spune:
neata, neata!!!
fetele struguri ingrasa??? eu una mananc cel putin 1 kg/zi!!! de cand am renuntat la pepene verde am trecut pe struguri...
voi va mai puteti scoate verigheta de pe deget????
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 30+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
RGE spune:
..hhmm...deci nu sunt singura cu Hercule..ce ma bucur ..facem o echipa de Herculoi mici...
CAMI am sunat la spital si momentan cica ramane in picioare ecografia mea de sambata ..cica nu ar mai fi probleme
..eu mi-am facut 2 oua ochiuri..moi, cu branza, cu masline si cu 2 cani de lapte cu cacao..POFTA BUNA!
In sectorul 6 nu sta nimeni??...in Drumul Taberei, Militari??
ROXANA 32+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 8 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
dany26 spune:
quote:
Originally posted by Roxxy80
Dany, nu stau pe Stefan cel Mare. Stau in Tei, foarte aproape de Stefan cel Mare. Mi-e dor sa ma plimb in Parcul Circului, dar nu am cu cine. Nu intri si tu mai devreme in prenatal?
27+ ANDREI
[/quote]
Super si eu vreau acolo....Deci din oct vom avea program de plimbare macar 3-4 zile pe sapt...uraaa....A si dupa ne vom intalni cubebeii tot acolo eventual....
Mai este cineva....care sta in zona???!!!
As vrea eu sa intru mai devreme dar e mai convenabil din Oct...
27+ ANDREI
RGE spune:
BB YASMI..eu nu am probleme cu verigheta inca..sotul nu poate sa o mai bage pe deget sub nici o forma..cred ca in loc sa se puna la mine umflaturi s-au pus la el
ROXANA 32+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 8 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
dany26 spune:
quote:
Originally posted by pussi
[quote]Originally posted by Roxxy80
[voi aveti chef de plimbareli... eu n-o sa pot sa-mi car burdihanul. Or sa ma transporte cu macaraua si or sa ma intoarca 2 persoane de pe o parte pe alta!... Oare cum o sa urca scarile spitalului ca sa nasc????
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
Pussi cum poti sa spui asa ceva...nu ai vazut ca nu te-ai ingrasat mai mult ca noi desi ai 2 bebici in burta....Deci fii sigura ca nici pana la sfarsit nu te vei ingrasa asa mult...incat sa fie nevoie de macara...hmmmm
27+ ANDREI
Victo spune:
no..cand am gasit ei eu loc la eco..e prea devreme..adica maine..dar doar luni ce m-a vazut dna dr...2 minute e drept, dar mi-e teama totusi asa repede..ufff..sper sa reusesc sa fac o programare la timp, totusi.
eco morfo de trim 3 se face la sf sapt 32, nu?
30+ piticul Stefanut
AMR 10 SAPT