Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007(65)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

quote:
Originally posted by anacami

Buna!

Bb, din pacate pare o vergetura.Dupa ce burtica isi va reveni la normal, va ramane cu timpul o dungulita alba. Esti cat de cat norocoasa pentru ca ai mancat totusi ce ai dorit si nu te-ai ingrasat chiar asa. Eu, daca as manca dulciuri des (mai scap din cand in cand) as lua si un kg pe zi (serios vorbesc!)

Roxana, ecografia anulata de sapt. trecuta era tot la Euroclinic; cica nu le functiona ecograful si nu stiau cand se va repara!!! maine am consultatie ginecologica, le fac scandal daca insista cu defectiunea!! Mi-au zis ca dr. meu va intra in concediu de sapt. cealalta, dar le-am specificat ca vreau reprogramare cat mai repede nu conteaza la ce doctor...nu au putut sa imi "promita" nimic! ce nervi am!!!

Lala, sper sa ai noroc. Nici nu stiu ce sa zic, eu aveam programarea la dr. Iosup pt. vineri-la Polisano. Sa nu fie vreo "manevra" a lor- oricum m-am mirat ca am reusit f. repede sa obtin programarea (i-am sunat vinerea trecuta).Ioi, ce ma enerveaza toti!!! Maine sun si la Fortis (am incercat in dupa-amiaza asta, dar nu a raspuns nimeni); sa vad ce zic si ei

Camelia, Sebastian si Stefania

lista necesar bb

Cami, poti incerca si la Sanador. Eu am fost la dr Nedelcu din Dimitrie Sergiu, ti-o reconad, daca gasesti loc la ea.

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin26+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Va multumesc mult de tot fetelor pentru urarile facute!!! E chiar impresionant sa deschizi calculatorul si sa vezi ca cineva s-a gandit la tine.
toate fetele si bebicii de fete cucuiete

29+ si baby Kara

Mergi la inceput

Fetelor, am o propunere: hai sa nu mai fim complexate de kilograme, sa ne bucuram ca avem bebelusi draguti si dolofani, caci nu ma indoiesc de faptul ca vor fi asa toti bebeii. Cine mai e ca noi? Cine are bebelusi mai frumosi si mai draguti ca ai nostri? ia ziceti...

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin26+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by darleena

Va multumesc mult de tot fetelor pentru urarile facute!!! E chiar impresionant sa deschizi calculatorul si sa vezi ca cineva s-a gandit la tine.
toate fetele si bebicii de fete cucuiete

29+ si baby Kara

Darleena, cum ati petrecut?

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin26+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetelor a inceput meciul ,asa ca hai la taclale

anca 29+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

Hello!
mai fetelor care sunteti asa mai avansate in sarcina ca mine...voi mai puteti cu bebeii astia fortosi?
vai ce face al meu cu mine..tot se incoarda..ii simt toate oasele..nu cred ca mai are loc saracu sa se invarta si numa mai ridica funduletu'...mai isi face coloana ghem..mai da din picioare, maini..dar tare, dle...pfuii...
plus durerile de coaste zilnice..
jasmin, maine seara o sa incerc reteta de lapte plus apa, ca eu si-asa stau ffffffff prost la capitolul baut apa si o sa iti spun rezultatul.
Multumesc ca mi-a iesit bine analiza la urina, ca asa emotii aveam..
am gasit o solutie la vomitatul de dimineata. Si anume, ceva ce nu concepeam pana acum...Mananc fara sa ma spal pe dinti! Uscaturi..covrigei..bake rols...si apoi peste vreo juma de ora ma spal pe dinti. si nu mai vomit. Pentru cine e interesat.
Hai Dinamo!

30+ piticul Stefanut
AMR 10 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Fetelor a inceput meciul ,asa ca hai la taclale

anca 29+

Maria
poze

pe ce program

PUSSI 24+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Pussi pe antena 1

anca 29+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

CAMi eu am la 12, parca, dar e facuta programarea de acum 6 saptamani asa ca o sa sun maine sa vad daca e totul ok
..mie mi-e foame rau ..ma bag la papa si la baica!!
BBB IMI PARE RAU PT VERGETURA AIA..dar oricum arati bestial asa ca nu-ti mai face probleme eu nu am purtat vara asta fustite ...iar de acum incolo nici pantaloni scurti nu mai pot

ROXANA 32+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 8 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

DARLEENA SI BEX!

Buna seara! Am mai intrat si noi, ca am fost plecate pe la serviciu in vizita si pe urma nu am avut dispozitie nici fizica, nici psihica pt nimic. M-am simtit f obosita azi si am avut o stare de greata continua.

toete fetele si toti bebicii

Ellis27+

Mergi la inceput