Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007(65)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

anca..., pai cand vad ca nu mai pot ce gafai si ce greu ma intorc noaptea in pat si transpir toata.....asta e!! trecem noi si de asta!! to ce ma inspaimanta e ce urmeaza de acuma in astea 2 luni ce au mai ramas!!!! kile peste kile...si celulita si vergeturi....si maini umflate..si...nu ami zic!! tot raul spre bine!! bb sa fie sanatoasa!!

eu va pupacesc ies afara la "intalnirea" cu gravidoasele mele!!
pupi

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 30+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Roxana,tu la ce ora ai sambata programarea?

mi se parea normal sa ma re-programeze cand este disponoibil, nu sa mi-o anuleze (ca doar este vina lor, nu a mea); i-as fi sunat in seara asta, dar ma gandesc totusi sa mai am rabdare pana maine, poate "vorbeste" doctorul meu direct cu ei...)

Camelia, Sebastian si Stefania

lista necesar bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by anacami

Buna!

Bb, din pacate pare o vergetura.Dupa ce burtica isi va reveni la normal, va ramane cu timpul o dungulita alba. Esti cat de cat norocoasa pentru ca ai mancat totusi ce ai dorit si nu te-ai ingrasat chiar asa. Eu, daca as manca dulciuri des (mai scap din cand in cand) as lua si un kg pe zi (serios vorbesc!)

lista necesar bb

cami, ai dreptate, la cat mananc si ce manac ar trebui sa nu ma mai vad de vergeturi si celulita!!! am patit si eu sa pun 1 kg/zi stai linistita!!! dar macar eu stiu de la ce s-au adunat kg!!! oare vergetura aia se extinde repede???
pupici, esti asa o mami draguta!!!!

am iesit afara!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 30+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra

Mergi la inceput

BB, multumesc! nu este chiar asa: am niste picioare grosolane-butuci, un fund imens si niste maine celulitice ; macar astazi am fost la un salon si mi-am facut frumoase sprancenele . Va vine sa credeti sau nu, deja am cu vreo 10 kg mai mulot decat cu o zi inainte de a-l naste pe Sebastian (si atunci ma consideram uriasa...).
Macar tu vei avea de slabit 15-20 kg dupa nastere; eu voi avea SIGUR vreo 30 (am plecat cu un surplus de 10 kg). Pe mine ma sperie nitel pentru ca slabesc extrem de greu (desi pun extrem de usor...) si mai am si peste 30 ani (mai usor la voi, la "tinerele")

Jasmin, Roxana sunteti niste burtici foarte simpatice.

Hei, eu ma mai gandesc daca vreau sa ma intalnesc cu voi!!! pai la cat de bine aratati, ma 'depresez" complet dupa intalnire, nu mai mananc o saptamana si ascund si oglinda!!!

lista necesar bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

quote:
Originally posted by Roxxy80

Nu mi-ati spus. E ok greutatea puiului meu: 900 de grame la 26 de saptamani?

Roxxy 26+ Rares Matei

Roxxy eu zic ca Rares Matei al tau este foarte bine, un pic dolofan.
Uite aici un link in care spune ca ar trebuii sa cantareasca 760g.
http://www.babycenter.com/average-fetal-length-weight-chart?Ad=com.bc.common.AdInfo%404521f5a4

Dana 24+ Luca-Rares

http://www.flickr.com/photos/11543857@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Cami dupa nastere ne luam de mana si trecem la cura

anca 29+

Maria
poze

Mergi la inceput

Anca, te alerg (ca de sprintena zic ca am ramas...in comparatie cu tonajul afisat de oglinda si cantar)!!!!! tu vorbesti, care ai luat 6 kg? pai astea se duc in primele zile dupa nastere, nu ai nevoie de cura!!!

lista necesar bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Pardon 8 kg si asta acum o saptamana...maine ma cantaresc

anca 29+

Maria
poze

Mergi la inceput

6...8... tot pe acolo! rezonabile la varsta sarcinii tale !

lista necesar bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

Buna seara burtici dragii vad ca se vorbeste de kg eu nu ma mai chinui pt ca deja v-am intrecut pe toate asa ca incerc sa nu ma mai gindesc,Fetelor am si eu o intrebare la voi vi se intimpla sa va simtiti bebei miscinduse mai jos si sa le simtiti miscarile parca mai inauntru,pina ieri o simteam pe bebelina miscinduse asa de tare ca daca puneam mina sau ma uitam la burta vedeam ca se misca dar de ieri o simt asa cum v-am zis un pic mai sus nu stiu daca mam facut inteleasa,dar sper ca da.Va multumesc anticipat

Mirela 25+

SARA-MARIA

DARUL DE LA DUMNEZEU

Mergi la inceput