Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007(65)
Raspunsuri - Pagina 18
bb_yasmi spune:
roxana, am pus poza cu "presupusa" vergetura...o fi...no fi vergetura?????
http://www.flickr.com/photos/10626344@N03/1258354023/
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 30+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
adalia spune:
quote:
Originally posted by pussi
Multumim pt. noul capitol! Sa fie cu noroc! Doamne ajuta!
Rge multa sanatate fetitei nascute! Sa puna repede kg. pe ea si sa ajunga mare fara probleme!
Shericut sa-ti traiasca grasuna nehotarata! sau ii place asa mult la mami
Adalia bine ati revenit! ne era asa dor de tine!
PUSSI 24+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
multumesc, pussi, si eu abia am asteptat sa pove cu voi, dar nu vroiam sa scriu pana nu am recuperat din urma cu cititul
adalia 28+ Carisa
a happy mom-to-be
RGE spune:
BB sa o stapanesti sanatoasa
ROXANA 32+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 8 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
Roxxy80 spune:
Fetelor, ce drag imi este asta mic cand comunic cu el. Unde pun eu mana vine si el. Si e atat de neastamparat. In cele mai multe cazuri nici nu-mi dau seama unde e capul, unde sunt piciorusele. In seara asta voi fi singurica pentru ca sotul meu merge la meci: Dinamo-Lazio. Este dinamovist si de abia asteapta. De fapt, tot cartierul e dinamovist. Stam f aproape de stadionul din Stefan cel Mare. Maine pleaca in delegatie 3 zile si iar raman singura
Stau si ma gandesc cat de greu o sa-mi fie dupa ce nasc pentru ca el are cel putin 6-7 zile de delgatie pe luna.
Azi am mancat f multi cartofi: piure, cartofi prajiti si f multa branza. Ce meniu sanatos . Nu mi-ati spus. E ok greutatea puiului meu: 900 de grame la 26 de saptamani?
Roxxy 26+ Rares Matei
ancadragoman spune:
Buna fetelor
Darleena si Bex LA MULTI ANI!!!!!!!! Sa fiti sanatoase si sa aveti parte de bebei mancaciosi si sanatosi
Dany 26 eu nu nasc la Municipal ca intre timp dr s-a mutata la Giulesti si o sa nasc acolo.
Dany 2007 stiu ca dr este super mie mi l-a recomandat o verisoara care este asistenta la Municipal si a asistat la o nastere facuta de el...nu taie deloc decat daca altfel nu se poate.
Pupicei la fete.
Roxxy este bine ca a mea la 28 avea 1220 de ghrame
anca 29+
Maria
poze
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by RGE
BB sa o stapanesti sanatoasa
ROXANA 32+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 8 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
sa inteleg ca e vergetura????
bubulina noastra
ancadragoman spune:
BB si eu zic ca este vergetura.
Eu am fost ieri la epilat si am puso pe cosmeticiana sa ma caute de vergeturi pe unde nu vad eu...inca nu au aparut
anca 29+
Maria
poze
bb_yasmi spune:
incepe sa mi se duca "caroseria"...., aproape 13 kg in plus, 1 cm de vergetura , celulita pe bulane ........
bubulina noastra
ancadragoman spune:
BB termmina ca te spun lu' aia mica,trecem noi si de asta o sa vezi...dar tu alta treaba nu ai decat sa iti cauti vergeturile si sa te cantaresti?
anca 29+
Maria
poze
anacami spune:
Buna!
Bb, din pacate pare o vergetura.Dupa ce burtica isi va reveni la normal, va ramane cu timpul o dungulita alba. Esti cat de cat norocoasa pentru ca ai mancat totusi ce ai dorit si nu te-ai ingrasat chiar asa. Eu, daca as manca dulciuri des (mai scap din cand in cand) as lua si un kg pe zi (serios vorbesc!)
Roxana, ecografia anulata de sapt. trecuta era tot la Euroclinic; cica nu le functiona ecograful si nu stiau cand se va repara!!! maine am consultatie ginecologica, le fac scandal daca insista cu defectiunea!! Mi-au zis ca dr. meu va intra in concediu de sapt. cealalta, dar le-am specificat ca vreau reprogramare cat mai repede nu conteaza la ce doctor...nu au putut sa imi "promita" nimic! ce nervi am!!!
Lala, sper sa ai noroc. Nici nu stiu ce sa zic, eu aveam programarea la dr. Iosup pt. vineri-la Polisano. Sa nu fie vreo "manevra" a lor- oricum m-am mirat ca am reusit f. repede sa obtin programarea (i-am sunat vinerea trecuta).Ioi, ce ma enerveaza toti!!! Maine sun si la Fortis (am incercat in dupa-amiaza asta, dar nu a raspuns nimeni); sa vad ce zic si ei
Camelia, Sebastian si Stefania
lista necesar bb