Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007(65)
Raspunsuri - Pagina 16
RGE spune:
..sector 6..Drumul Taberei
..SA RENUNT LA DULCIURI???..N I C I O D A T A !! pei ce puiul meu sa se supere ca nu-i mai dau dulce...e atat de fericit micutul cand mai bag si eu cate o bucata de cioco sau o prajitura
ROXANA 32+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 8 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
RGE spune:
..uitasem ce e mai important..mi-am tras bodyguard la patutz..SAC CA VOI NU AVETI!!! ..si v-am marit o poza sa vedeti vergeturile alea pe care nu le vedeati..sper sa nu va stric pofta de dulciuri
AMR 8 saptamani!!
dany2007 spune:
quote:
Originally posted by RGE
..uitasem ce e mai important..mi-am tras bodyguard la patutz..SAC CA VOI NU AVETI!!! ..si v-am marit o poza sa vedeti vergeturile alea pe care nu le vedeati..sper sa nu va stric pofta de dulciuri
AMR 8 saptamani!!
Imi place badyguardul tau dar ai grija cu el cand va veni bebita . Despre vergeturi incerca si tu sa te dai cu ulei de masline. Si nu te mai unge cu tot felul de creme ...eu anul trecut ma ungeam e 3 ori pe zi si o data la 12 . Si eram plina de vergeturi .Acum am lasat-o mai moale si nu am aproape deloc.
Dana 24+ Luca-Rares
http://www.flickr.com/photos/11543857@N07/
lixa spune:
Tare simpatic bodyguard-ul tau
quote:
Originally posted by RGE
AMR 8 saptamani!!
Alexandra 24+ si 70% Catalin
Poze din concediu Listuta
dany26 spune:
Ok fetelor....aveti si voi dreptate dar eu mananc in fiecare zi....si din cauza lor iau 1 kg pe sapt.....Mai ales ma supara pt ca in primele 5 luni am luat doar 2 kg pt ca nu aveam pofta de dulce deloc....si acum....brrrrrrr
Eu totusi mai astept doritoare...
27+ ANDREI
dany26 spune:
RGE ai cel mai tare bodyguard din bucuresti...la-i luat de la firma de bodyguarzi PANDA GUARD nu?! E super tare!!MErita toti banii-mancareacare i-o dai!!
27+ ANDREI
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by dany26
Ok fetelor....aveti si voi dreptate dar eu mananc in fiecare zi....si din cauza lor iau 1 kg pe sapt.....Mai ales ma supara pt ca in primele 5 luni am luat doar 2 kg pt ca nu aveam pofta de dulce deloc....si acum....brrrrrrr
Eu totusi mai astept doritoare...
27+ ANDREI
Asa am fost si eu la inceput, nu suportam sa vad nimic dulce...acu mi-am mai revenit....
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin26+ Lucas Daniel
Jasmin012 spune:
Roxana, ce onorariu percepe panda pt serviciile de bodyguard?
Hai, mei, nu ne ajuta nimeni sa facem niste modificari pe prima pagina???? Nu ne baga nimeni in seama?
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin26+ Lucas Daniel
RGE spune:
JASMIN eu nu ma pricep....imi pare rau asteapta ca mai pe seara intra "profele"
VA MULTUMIM FRUMOS FETELOR..si nu va dati la bodyguardul meu ...daca il vreti sa va prezentati cu ciocolata si cartofi prajiti
..m-am dat cu canistre intregi de ulei de masline..pielea mea nu a suportat nici un kg in plus..e materialul prost..lasa ca ma fac eu iar frumoasa dupa ce vine bebe
AMR 8 saptamani!!
alfa_anca spune:
Vreau si eu la intalnire gagici, dar sa nu fie joia asta ca am alta intalnire de gagici .
Jasmin, hai ca modific eu pe prima pagina.
Anca 30+ Elena
poze