Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag 2
Raspunsuri - Pagina 16
doina_cel spune:
Mariana, Irinel,
Mariana, noi vom mai pastra legatura, si ne vom bate impreuna in continuare sa se faca baietii nostri sanatosi si, cine stie, poate se joaca impreuna intr-o zi. Si cu Teo Si cu Sonia Si cu ceilalti prieteni, mai mult sau mai putin incercati
Irinel, sa stii ca face progrese mari. Desi pare uneori ca se intampla totul in pasul melcului, sunt lucruri extraordinare. SI noi oricum ne dam seama cred numai de 70% dintre realizarile lui, restul sunt lucruri pe care le "luam de bune" sau pe care nu le sesizam dar pe care se bazeaza realizarile mai "vizibile".
De exemplu, ieri am fost la chirurg ortoped, pentru ca Andrei are scolioza. Si ca sa discutam de degetel, etc. Si l-am rugat sa se uite si la cum calca atunci cand sta in picioruse, daca nu cumva e vreo problema cu gleznele, sau daca nu cumva poate evolua intr-o problema, pentru ca lui Andrei ii mai fug piciorusele intr-o parte si in cealalta, nu are stabilitate. Si concluzia lui a fost ca nu, totul e normal pe acolo, numai ca se vede ca are muschii slabiti. Iti dai seama, dupa mai mult de un an de cand a iesit din spital si el inca mai are muschii slabi... Un start din acesta dificil cum a avut el se recupereaza incredibil de greu.
Cat despre nota din ultimele randuri, nu i-as zice chiar pesimista, dar trebuie sa fim realisti, nu stim ce ne asteapta. Dar daca ne gandim mereu "oare cum o sa fie mai departe" nu ajungem nicaieri, sunt prea multe necunoscute. Le luam pe rand, la momentul la care vin.
Despre operatie inca nu am vesti, va tin la curent.
Happiness is a smile
Haideti sa il vedeti pe Andrei !
Despre Andrei pe DC: Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag 2
Comunitatea "Calatoria vietii"
sirimie spune:
Doina, ma bucur foarte mult ca Andrei respira singurel! De acum o sa si mearga singurel, pentru ca o sa aiba mult mai multa mobilitate. Incet incet se face puternic. Ma bucur foarte mult pentru voi!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
doina_cel spune:
Simona, Sa dea Dumnezeu sa ai dreptate cu mersul. De-abia astept sa il fugaresc prin casa si pe afara.
tie si lui Vladut. Ce baiat mare si frumos e!
Happiness is a smile
ciuf spune:
Doina, e o veste nemaipomenita faptul ca Andrei respira de cateva zile singurel. Felicitari!
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
doina_cel spune:
ciuf, multumim! E intr-adevar foarte bine sa il vedem ca se descurca singurel. Mai ales ca acum e iar racit si am avut emotii cand am realizat asta ca va trebui sa il punem dinnou pe oxigen. Dar vad ca deocamdata e in regula.
De-abia astept sa se incalzeasca un pic si sa se stabilizeze vremea cat de cat sa iesim si noi la plimbare. Desi e jumatatea lui Aprilie, aici inca e frig afara, e vant, ploua si e urat. Inca mai asteptam sa vina cu adevarat primavara...
Happiness is a smile
mery_anna spune:
Draga Doina,pentru scurt timp am fost atat de aproape...am stat 2 ore si 50 minute in Munich si am vazut ca timpul nu prea e de primavara.Ma gandeam cu frica la ce voi face atat timp in aeroport,dar cu gandul ca,atat tu,cat si Cristina sunteti aproape,a fost mai usor.
Andrei izgoneste cat mai repede raceala si la plimbarica in parc!Poate mami ne pune si poze in sa vedem cum va bucurati de primavara!
Va pupam cu mult drag!
Minoiu Mariana
-------------------
Il puteti ajuta pe Ionut sa fie un copilas normal! Sunt necesari 12.550 eur
Site-ul lui Ionut
doina_cel spune:
Hristos a inviat!
Va dorim multa sanatate, liniste sufleteasca si un Paste fericit si insorit in continuare!
Happiness is a smile
Irinel spune:
Adevarat a inviat!
Ce mai faceti Doinita draga? A venit primavara si pe la voi? Ati inceput plimbarile prin caldura? Si la noi a venit greu dar a venit pana la urma, chiar daca mai sunt si zile ploioase si friguroase. Ce mai face Andrei?
Va pup cu drag
Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut
Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
mery_anna spune:
Hristos A Inviat,Doina!Ce mai faceti?Ce vesti mai ai despre prof. Foker si daca ne poti spune ce urmeaza pentru Andrei?
Pe Andrei vreau sa il intreb daca a venit iepurasul bogat in cadouri,ca doar a fost baiat cuminte!Sanatate multa e tot ce va putem noi dori, DUMNEZEU sa va calauzeasca gandurile,sa va stea mereu alaturi si sa depasiti toate greutatile!
Minoiu Mariana
-------------------
Il puteti ajuta pe Ionut sa fie un copilas normal! Sunt necesari 12.550 eur
Site-ul lui Ionut
amiss_zip spune:
Hrisos a inviat Doina!
Pupam si noi pe Andrei si felicitari pentru reusita fantastica! Va asteptam in continuare cu vesti noi!
Andra are nevoie de tine.
Mai este putin. Doneaza pentru o viata!