Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag 2

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

LA MULTI ANI DRAGUL NOSTRU ANDREI!!!!
MULTA SANATATE ITI DORIM, MULTA FERICIRE SI BUCURII ALATURI DE PARINTII TAI!!!
SI SA AUZIM NUMAI DE BINE!

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
martisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mery_anna spune:

Draga Andrei,esti baiat mare!Ai 2 anisori!Ai o zi de nastere tare frumoasa,care vine odata cu primavara,iar tu cred ca mereu vei fi cel mai frumos ghiocel pentru mamica ta!
Daca as putea ti-as darui un pomisor,ca asemeni lui,sa cresti mare si puternic,viguros si plin de viata!Sa fii sanatos si sa ai parte doar de bucurii!
Iti sunt recunoscatoare ca m-ai trezit la realitate cand eram gata sa cedez,ca mi-ai redat speranta si puterea de a lupta!Te admir mult atat pe tine ,cat si pe parintii tai ,pentru forta cu care treceti peste toate obstacolele vietii si sa iti ajute DUMNEZEU sa le poti oferi numai bucurii!
Aniversare frumoasa!LA MULTI ANI!

Minoiu Mariana
-------------------
Il puteti ajuta pe Ionut sa fie un copilas normal! Sunt necesari 12.550 eur
Site-ul lui Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_cel spune:

Dragii si dragele noastre,

Ne bucuram mult ca va ganditi la noi!

Va dorim si noi multa multa sanatate, sa trecem cu totii peste probleme si sa dea Dumnezeu sa avem inainte numai ani frumosi si veseli.

Andrei astazi s-a distrat, a fost alintat, i s-a prezentat tortuletul (desi nici anul asta nu a mancat din el) si in cele din urma a adormit rupt de oboseala. Spre deosebire de anul trecut insa, a reusit sa stina lumanarica singurel . Nu stiu ce dorinta si-o fi pus, nu a vrut sa ne zica , dar ii dorim sa se implineasca. A primit multe jucarele frumoase care speram sa fie intens folosite.

Sa veniti pe site sa vedeti cum am petrecut! Ma duc acum sa pun poze si sa scriu un mic mesajel.

Happiness is a smile

Haideti sa il vedeti pe Andrei !

Despre Andrei pe DC: Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

La Multi Ani lui Andrei!

Am vazut poze de la petrecere, cu Andrei fericit intre parintii lui si stind in picioare!

Sa se faca puternic si sa depaseasca toate problemele pe care le are!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

La multi ani!!!!!!!
Sa cresta mare si sanatos si sa fii iubit si fericit si... tot ce-ti doresti si tu si ce-ti doresc parintii tai pt tine (la un moment dat s-ar putea sa nu mai fie acelasi lucru:)))

-----------------------------------------------
Michidutza: "Du bist meine Lieblingsmutter"
Un strigat de ajutor:
Andrei/ Teo / Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

LA multi ani Andrei mic si scump!!! Ce zic eu mic??? Ai facut deja doi anisori??? Pupici multi la sarbatorit. Sanatate multa si fericire sa iti dea Dumnezeu toata viata ta!

Doina, sa va traiasca baiatul scump, sa se rezolve cu bine toate problemele pe care le aveti acum, sa va indrume bunul Dumnezeu sa alegeti calea cea mai buna pentru el si curand sa nu mai aveti nevoie de oxigen, medicamente, fire, tubusoare sau spitale. Pupici multi.

Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

din partea lui Andrei si a noastra!

Sirimie, daaa ii place foarte mult sa se ridice in picioare. Nu stie el ce sa faca odata ajuns acolo, dar se mentine drept si mandru pe pozitii vreo cateva secunde dupa care face buf in curuletz ca fletzul. Si dinnou, si tot asa...

Cristina, ai dreptate, ce sa zic... Va veni ea si vremea aia cand o sa imi zica sa nu ma mai bag in sufletul lui atat. Iar eu, constienta de acest lucru, profit acum cat mai mult si ii iau cat mai multi pupicei balutzisti.
A propos, eu iti zisei asta si intr-o felicitare electronica, dar iti zic si aici ca se pare ca nu reusesc sa te prind altfel: pentru Andra! Sa va traiasca, sa se faca mare, sa fie la fel de frumoasa si desteapta ca si acum si sa fiti in continuare o familie la fel de simpatica!

Irinel, ne gandeam noi ca dai o raita si pe la noi sa ne feliciti . Sa dea Dumnezeu sa fie asa cum ii urezi.

Happiness is a smile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

multumim, doina. Zilele astea nu prea suntem simpatici, au iar o perioada in care se trezesc inainte de 6 si dupa-amiaza suntem care mai de care mai ciufiliti. Astept sa treaca perioada, ca mai am un pic si pun capu pe birou:))

-----------------------------------------------
Michidutza: "Du bist meine Lieblingsmutter"
Un strigat de ajutor:
Andrei/ Teo / Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Doina, mai aveti ceva noutati din punct de vedere medical, al operatiilor care urmeaza? sper ca nu te stresez...:)) Pupici la flacaul voinicel, are de ce sa fie mandru, a facut asa mari progrese in ultimele luni... Doamne ajuta si in continuare!

Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Mai, Cristina, copiii astia ai nostri s-au vorbit! Si al meu trece la "program de vara" cu sculat la 5-6... Anul trecut numai asa m-a tinut vara. Sper ca la voi e mai bine si ca le-a trecut.

Irinel, de ce sa ma stresezi? Ma stresez eu singura ca nu stiu inca mare lucru, dar saptamana asta reiau "ostilitatile", acum ca stiu ca s-a intors din Leipzig. Asa ca raspunsul e ca nu am inca noutati, sper sa reusesc sa am peste vreo saptamana... Dar cine stie, dupa cum s-au miscat lucrurile pana acum...

Happiness is a smile

Mergi la inceput