Mamici de septembrie-octombrie 2007 (69)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Roxule, pe unde esti? Eu acum pe cine mai pun sa sune sa vada daca e totul in regula??? Nu erai tu mereu omul de legatura??? Ia da-ti un telefon si vezi ce faci!!!!

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Urmy inj camera ar trebui sa ai 22, dar cu caldurile astea cu tot aerul conditionat nu stiu cum o sa ai asemeanea temperatura...eu am avut si 27 la bebe in camera si totul este ok.
La baita cam 37-38 grade. Pentru dezinfectare exista o solutie de la chicco speciala pentru mobila, etc...dar nu te sfatuiesc sa faci asta nonj-stop pentru ca oricum nu o sa poti sa il tii pe bebe intr-un glob steril. Eu le-am dezinfectat cand le-em cumparat si atat..in rest sterilizez doar biberoanele si pompa de san.
Tomasa hai ca m-am lamurit...nu miroase deloc, asa ca nu cred ca este vreo problema. O sa cumpar si eu si alcool alb..chair am gasit pe net ca fie se da cu alcool alb fie nu se da cu nimic si se lasa sa se usuce

betyy78 cu Mario-Alexandru

poze noi cu mine gravidutza si bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

Annisia -multumesc!

Tomasa...cum e la Municipal? Te lasa cu hainute pt bb de acasa, cu chiloti pe tine, cu tampoane sau doar cu vata? Cand incep sa dau prima data bani si cui? Eu nu prea sunt plimbata prin spitale.

Mai astept raspunsuri si la celelalte intrebari. Multumesc.

M-am hotarat si la numele baiatului. Va fi SONIA Tudor Constantin.

urmychance37baietelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Urmy am vazut intrebarile tale, asa ca desi n-am spalat nici carut nici patut (patutul a fost de lemn, deci nu era cazul), hai sa-mi dau cu parerea. Spala carutul cu detergent si o perie si limpezeste-l bine sub dus cu apa fierbinte si appoi rece. IAr patul ia-l frumusel, inmoaie-l in cada daca ai curaj, tot la fel cu detergent (lichid de preferinta ca se limpezeste mai usor), apoi in clatesti in cateva ape bune il usuci si speri sa nu rugineasca vreo fieratanie de la scheletul lui. Asa ash face eu, daca ash face asta. IAr temperatura in casa.......LA cat de cald e acum, sa ai 22 de grade in casa inseamna ca trebuie sa pui la treaba aerul conditionat. MAi incolo, prin octombrie, noiembrie, eu una ash zice 23, desi cartile (vestice mai ales) recomanda mai putin. In general mergi pe ideea ca daca tie ti-e bine si lui ii e bine, iar supraincalzirea e mai nociva decat sa-i fie putin rece. LA baita, noi aveam in incaperea cu baia 25 de grade, iar apa avea 37 de grade. Bine ca nu ma apuca nascarea prea curand, ca zilele trecute aveam 29 de grade in casa.
Betty, ce zicea Tomasa stiam si eu. Dar eu, fata neascultatoare am pus si Baneocin (dar nu-mi aduc aminte daca era pudra sau unguent). Cert e ca zi de zi, frecam bine cu alcool medicinal si abia cand parea curata zona, dadeam cu pudra. SI taiam scutecul sa nu deranjeze buricutul. Anei mele i-a cazut buricul la o saptamana, dar de vindecat...a mai durat o saptamana cu siguranta.
Bee 32+

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Urmy, cu hainute la bebe, eu am fost in spital, dar nu le-am folosit decat la externare. AM stat si foarte putin (operata joi la 3, evacuata sambata la 12). Chiloti am avut imediat ce mi-au scos sonda. Din aia urati, imensi, gigantici, hidosi sI vata invelita in fasa sterila (am incercat eu si cu tampon, dar nu a tinut treaba, fiindca era taaare incomod tamponul in dreptul operatiei). De bani, ideal e sa vorbesti cu doctorul tau inainte.

Mergi la inceput

asa da, mai fetelor...ia sa va tzuc eu pe toate: .

multumesc, multumesc, multumesc!
O sa ma uit dupa sticlutele de la CHicco, (le stiu) sa vad pt ce sunt, daca nu merge, o sa incerc varianta cu spalatul in cada.

Betty - nu sunt exagerata, vreau doar prima data sa le dezinfectez cat de cat, cine stie prin ce microbi au stat.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Bee

Urmy, cu hainute la bebe, eu am fost in spital, dar nu le-am folosit decat la externare. AM stat si foarte putin (operata joi la 3, evacuata sambata la 12). Chiloti am avut imediat ce mi-au scos sonda. Din aia urati, imensi, gigantici, hidosi sI vata invelita in fasa sterila (am incercat eu si cu tampon, dar nu a tinut treaba, fiindca era taaare incomod tamponul in dreptul operatiei). De bani, ideal e sa vorbesti cu doctorul tau inainte.

pai cum sa il intreb? domnule dr. cati bani tb sa dau, cui si cand? Dumneavoastra cati doriti? Inainte sau dupa?:D

si eu am nishte tampoane facute din vata invelita in fasa sterila si apoi sterilizate. Cu chilotii stau cam prost, desi nu mi-a crescut popoul prea mult, nu imi mai nimeresc masura, imi iau numai prostii. Si tb musai sa fie din bumbac. Trebuie sa mai caut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Urmy, chilotei frumosi din bumbac gasesti in Metro. Eu de acolo mi-am luat...

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Annisia

Urmy, chilotei frumosi din bumbac gasesti in Metro. Eu de acolo mi-am luat...

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

nu am legitimatie de Metro. Avea frate-miu , dar tocmai s-a tirat in USA azi dimineata. Cam cum ar tb sa fie>? Gen Jolidon? EU sunt cam aeriana vad, mai tb sa cumpar o gramada de chestii pt bb si pt spital. Nu stiu ce tot astept....

Annisia, la 22 tb sa il iei pe B de la serviciu (parca):)

Mergi la inceput

Urmy, exact asa cum spui tu l-a intrebat sotul pe medic. Parerea mea e sa-l intrebi pe el de banii pentru altii. La anestezist + asistente eu am dat inainte. LA neonatolog dupa. La doctor a dat Radu si mai dupa (era logic ca va primi ceva, ca doar ma stia de pacienta cotizanta), dar a luat mai putin decat am vrut noi sa dam.

Mergi la inceput