Mamici de septembrie-octombrie 2007 (69)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Roxali, si eu vazut pozici! Oh-lalaaa...
Amar bravo pentru evolutzie! Abia in 4 sapt mai e luna plina - nu te mai saboteaza sotzul!
Sabina, ai incredere, mamica recidivista! gata pleosteala! Yo ce sa zic, ca dau bani extra, ca sa fiu cu dr meu cand nasc si el e 2 sapt in concediu...!!! Daca am bafta, bine, dar daca nasc la termen... cu cine s-o nimeri - da in clinica privata, cu motz!
Rox, eu am auzit si de bine de induceri - doua cunostintze aici. Totul bine si frumos! CURAJ!
Georgiana - zic si eu: o paine prajita mai prajtia ? ...nu chiar carbune medicinal (chiar, de ala ai?) Desi eu cred ca e 'ea' acum vehementa, dar trece iute si de la sine, nefiind cauzat de chestii alterate, virusuri etc.

Somn usor tuturor!

Piciulika 34+ Michael
Ma dau rotunda - si sunt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Piciulika, ce ai auzit de bine? In afara ca este super rapid, cica mori de durere, ca este mult mai rau la inducere, contractiile sunt violente.

Sabina si Tomasa, daca vreti va povestesc eu noptile la salon de nasteri normale. M-au mutat cu greu dupa hemoragie (5 ore de la nastere, de regula te muta la 2 ore), eu voiam sa ma mut ca nu le mai suportam mutrele acre. Desi nu ma puteam tine pe picioare. Mi-au trantit fata si gata. Butoane? Chemari? Nici nu stau asistentele unde trebuie, umbli dupa ele. In prima noapte am dat de o tanti draguta. I-a mai dat Alexandrei putina glucoza cand m-a vazut cum sunt si s-a prins ca nu eliminase tot dopul ala de meconiu si a stimulat-o sa faca kk. Dupa care am dormit si noi vreo 3 ore. Noaptea 2... Nimeni. Nici tipenie sa treaca la salon. Trebuia sa primesc completarea...ei ash, asistenta dormea bustean intr-un salon, am luat toate usile la rand la 2 noaptea. Dupa jumatate de ora am gasit-o. Dupa ce am insistat, plus 250 mii (bani pe vremea aia!) a catadicsit sa vina cu completarea, in rest nici nu m-a ajutat sa pun fata la san si nici sa vedem de ce urla asa de nu inchisese ochiul nimeni in salon. Pana la vizita de dimineata nu am mai vazut asistenta cu pricina, nici sa ia cana goala dupa completare nu a mai venit. Pe la 4-5 inainte sa adorm tun am mai dat o raita dupa ea, nici urma. Nu stiu cand am ramas fara telefon si fara bani, poate cand dormeam, poate cand am iesit.

Rox 39+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Acum chiar ma duc la nani. Somni usor!

Rox 39+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Georgiana painea prajita bine ti-o recomand si eu! Ar mai fi si cafea macinata luata asa "cruda", dar ora e cam tarzie..

isabeluta35+
bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Bernix felicitari pentru bebelusa ta! Aveti grija de voi, sa va refaceti rapid amandoua sa-l bucurati pe taticul grijuliu!

isabeluta35+
bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancaiordan spune:

buna seara tuturor "veteranelor"!
in seara asta m-am hotarat sa devin membru activ, sa nu ma mai multumesc cu "cititul din umbra"
este cineva printre voi care urmeaza sa nasca la Elias? si daca da, stiti ce "tarife" se practica pentru ungerea rotitzelor sistemului?

tnx,

bibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenita spune:

Bernix si Bobo, felicitari pentru fetita! Sa fie sanatoasa, curajoasa mica!
Si eu imi fac griji pentru Myral, dar nu am cum sa aflu. M-as duce la spital sa intreb, dar nu stiu nici numele de familie si nici nu cred ca mi-ar spune cineva ceva. Am rugat si eu pe cineva sa se intereseze, dar fara succes.
Somn usor, fetelor!

Carmen 33+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Amar ce bebelina mare vei avea.

Fug la nanic ca poate reusesc cateva ore ...

Ali31si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Mandarinuta, sa ai o nastere usoara, o recuperare rapida si un bebe sanatos si norocos. Stiu ca urmeaza sa faci cezariana abia joi, dar cum pleci maine la spital pt internare ma gandeam sa pun majoretele la treaba. Asteptam un semn de la tine.

Noapte buna,

cecilia,38+ Cristian Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

bine ai venit Bianca

poze
39+ Miruna

Mergi la inceput