Mamici de septembrie-octombrie 2007 (69)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Georgiana, poti indulci cu glucoza praf daca vrei, asta nu fermenteaza. Si stiu ca mai exista la plafar niste pastilute din plante, tot pe baza de menta si calciu carbonic, sunt foarte eficiente si se pot da si copiilor, Enteroseptin se numesc. Eu pe Tudor le-am incercat si au functionat de fiecare data. Dar tu trebuie sa intrebi neaparat daca le poti folosi in sarcina.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
34+Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi_ana25 spune:

Tomasa eu vreau solutie de urgenta adica pentru ora asta tarzie din noapte si inafara de ceai de menta nu stiu ce as mai putea lua...pentru ce era orezul ala fiert?

georgiana36+ Andreea Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

iete ca n-am apucat sa ma culc.pana am stins lumini, dus farfurii la bucatarie si altele ...

georgiana, orezul e pt mancat:)), in loc de alta mancare.

ah.daca ai avea afine in casa...iar ar fi minunat pt diaree.Afinele regleaza si intr-un sens, si intr-altul.

Tomasa, deci asa, au venit la tine.Pai e ok atunci.

Tu o prinzi pe dr Culcer, stai calma, nu sta prea mult plecata.

Eu cred ca altceva decat greutatea i-a facut pe medici s-o scoata pe Ana elena din burtica.pai in ultimele 6 saptamani de sarcina putea sa ia un kil fara probleme, nu iesea prea mica. 1700 la 34 de sapt e ok pt un bb mai micut.
o fi fost altceva, zic eu....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Orez fiert, morcov fiert, banana, mar copt, sticksuri. Astea ca regim. Si ceai de menta, cat de mult, e super important sa te hidratezi. Altceva la ora asta nu prea poti face...

34+Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

AAh. Tomasa!!
in postoperator noaptea aia, abia daca veneau sa ne vada.Jur.eram cu un stress cat casa, asteptam sa treaca p-acolo s-ami mai faca o doza de anestezic, si alea nimica
asa ca.....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sabina, oricum vei sta la cezariene, 2-3 paturi. Eu sigur la 5. Dar am supravietuit data trecuta.

Carmen, asa ma simt si eu, nu mai pooot. Si am 2 saptamani in plus.

Va pupic si eu, noapte buna. Nu ma culc, dar inchid pe aici.

Rox 39+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Sabina, au venit, mai de voie, mai de nevoie. De multe ori le-am sunat eu, ca nu ma descurcam cu bb, plangea mititelul si nu stiam sa-l tin la san. Cert este ca tot nu m-am odihnit in noaptea respectiva, mi-o amintesc ca pe un cosmar .
Cu Bernix e foarte posibil sa ai dreptate, trebuie sa fi fost si altceva, o suferinta fetala probabil, o sa ne spuna ea mai multe cand se intoarce. Si eu sunt foarte curioasa sa aflu ce a fost. Sotul a scris ca au monitorizat-o, probabil asa au observat ceva in neregula...slava Domnului ca e bine, ca avem vesti.

34+Maria

Mergi la inceput

Sincer, pana sa scrii tu asta am regretat ca nu m-au lasat in pace, acolo unde eram, in post-operator. Pana acum am fost convinsa ca au vrut sa-mi faca un bine si mi-au facut mai mult rau. De data asta si jurasem ca nu plec de acolo decat pe picioare proprii si ma duc sa nasc doar cu calmantele cumparate de mine in buzunar ca sa nu mai stau la mana lor. Sa vedem insa cum mi le administrez .

34+Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

vesti bune

bernix, felicitari! Sa va traiasca printesa, sa recupereze rapid! tata Bodo, te mai asteptam sa ne spui ce-ti fac fetele!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Bernix felicitari! Sa va traiasca micuta si sa fie sanatoasa!
Sabina si eu am fost cam ignorata in postoperator. Pe asistenta de pe schimbul de noapte abia am vazut-o. Cred ca o singura data i-am cerut un calmant parca (venise sa vada perfuzia). Pe cea de dimineata urmatoare nici atat (si cand ma gandesc ca in acelasi salon cu o zi inainte, asistenta de pe tura de dimineata ajuta toate cezarienele "sa se mobilizeze". EU am rugat o infirmiera sa ma duca la baie, am lesinat pe acolo si am strigat-o deci a fost nasol). Iar la rezerva........brrrr am vazut asistentele de 2 ori: seara la baita copiilor (spalatul in chiuveta) si apoi candva, noaptea, cand i s-a facut uneia mila ca in rezerva noastra printesele (a mea si inca una) zbierau de foame, de cand fusesera aduse langa noi (de la pranz). Si le-a dat fetelor sa pape cu lingurita, de am avut si noi putina liniste 2 ore. Pai in conditiile astea, evacuarea rapida acasa a fost o binecuvantare. Macar acasa am reusit sa ma odihnesc putin, ma mai ajuta sotul cu ridicatul fetei, etc.
Noapte buna fetele! Nasteri usoare, in caz ca are de gand cineva ceva.
Bee 33+

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput