Mamici de septembrie-octombrie 2007 (69)
Raspunsuri - Pagina 14
cecilia L spune:
Gabriela, multumesc, o sa incerc si asa, ideea este ca de ieri nu ma slabesc de loc, chiar si apa imi vine sa o dau afara.
Roxana, fugi la cosmetica tb sa fi frumoasa pentru intalnirea cu bebe Andrei. Eu am facut operatia asta joi, dar in ritmul in care bebe Cristian se grabeste imi este ca mai dau o tura pe acolo pana nasc.
Sabina sa te intorci cu vesti bune de la dr.
Luy si Sim va asteptam sa ne spuneti ce fac bebelusii si voi bineinteles.
Bernix, sper sa fie bine si ea si bebita ei. Poate intra sotul si ne da vreo veste, la tel nu raspunde.
cecilia,38+ Cristian Matei
http://good-times.webshots.com/album/559049911AmKpDg
cecilia L spune:
Andreea nu a mai intarat zilele astea, sau ma insel?
cecilia,38+ Cristian Matei
http://good-times.webshots.com/album/559049911AmKpDg
daniela76 spune:
am vazut ca pe lista de la inceputul paginii nu este trecuta data ET si anume 18.01.2007, daca mai are vreo importanta....
+ 34 sap Andreea Alexandra
http://community.webshots.com/user/litudaniela
danuta36 spune:
quote:
Originally posted by amar
Azi mergem la control sa vedem cum stam...am citit ce ati scris din urma ..m-am amuzat aseara dar nu am putut scrie ca imi era prea rau...totul a culminat cu barbatu-miu care nu stiu ce a avut si a vorbit prin somn..si zicea razand ..incearca tu sa nasti in seara asta!!!!!!...dupa care iar murea de ras...eu m-am uitat la el si l-am mangaiat si l-am lasat sa doarma in continuare...cine stie ce-o fi fost in intea lui....azi dimineata cand i-am spus..sa-l pici cu ceara ca el nu a spus asa ceva sau nu-si aminteste...eeeeeh luna plina , maica...
carmen 37s Oana Isabella
mai sunt 3 saptamani
Sa vii cu vesti bune!
Dana +34s
Lia_B spune:
Betty78 spune-mi si mie te rog, daca ai in cercat sa alaptezi bebe dupa cezariana. Eu ma chinui de cateva zile dar bebe nu vrea sa apuce sanul.
Stie cineva vreun truc in sensul asta? V-as fi vesnic recunascatoare!
Lia, 1 saptamana - Miruna Ioana
Lia_B spune:
Noi suntem acasa si ne simtim bine.
Am o mare lipsa la capitolul ore de somn. Va sfatuiesc sa va menajati cat mai mult inainte de nastere ca dupa alapatatul si ingrijitul non stop este foarte mare mancator de timp.
Lia, 1 saptamana - Miruna Ioana
toma_lly spune:
buna,
hai ca m-am intors si eu de la epilat
vad ca nu a mai nascut nimeni, suntem in continuare in formula 2 in 1
Oare ce-or face Luy si Sim, s-or fi intors acasa cu minunile lor ?
Tomitza 38+ Natalia Ioana
Poze cu mine gravidutza
www.flickr.com/gp/9702061@N05/jGo9d1" target="_blank">Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005
RGE spune:
BETTY 78..vroiam sa va urez bun venit acasa..recuperare grabnica si un bebe sanatos si papacios!!..vroiam si eu ceva impresii daca se poate aici sau pm despre spitalul unde ai nascut si dr...multumesc frumos
ROXANA 32+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 8 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Adimercedes, cum poti sa mai muncesti asa de mult? Off, eu cum eram harnicuta, m-am coclit de tot ca nici vasele nu imi vine sa le spal.
Rox 39+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
RoxanaG, nu stiu cum pot, cred ca pur si simplu ma tin baierele. Acum e aproape 7pm si il astept pe al meu sa vina sa ma ia. Sunt franta. Azi abia m-am asezat putin de tot, nici vorba de stat la orizontala . Am avut de alergat. Cred ca am stat jos cat am mancat si m-am uitat in niste cataloage de puzzles.
Vasele nici eu nu le spal . Aia mi-ar mai lipsi!!! Noroc ca am masina de spalat vase si sotul meu stie cum sa le aranjeze
Vestea buna pe ziua de azi e ca A LUAT MAMA MEA VIZA - yupii!!! Deci intr-o saptamana si ceva sper sa fie aici, desi rezervarea la bilet am pierdut-o, ca prea s-au intins astia cu procesatul vizei. dar sper ca fata de la agentia din RO sa fie draguta si sa gaseasca alt bilet ...
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
Povestea obtinerii sarcinii
danuta36 spune:
Neata burtici!
Nici eu nu am dormit prea bine,cred ca tot de la luna plina mi se trage...Dar acum pe zi,vad ca am energie multa:am copt vinete ca sa le pun pe iarna,vreau sa sterg frigiderul si mai tarziu sa prajesc peste..Maine,program de lenevit,caci e sarbatoare.
In rest,numar zilele care au ramas,pana la intalnirea cu doctorul,la controlul de pe 3sept.
Daniela76 La multi ani!(cu intarziere)
Gabriela,Annisia sunteti tare faine!
Roxana,Cecilia sa treaca repede arsurile alea...
Dana +34s