Incep prin a detalia eu situatia: am o fetita de 3 ani, pentru care am si o bona, platita cu 400 ron pe luna (in Suceava). Eu ziceam ca in conditiile in care nu face menaj absolut deloc, are concediul meu platit, si pe al ei la fel (adica avem concedii separate, ambele platite), daca are de mers o zi-doua pe undeva, are liber platit desi imi crapa mie capul de ce fac cu copilu'( si liberele astea sunt macar 1-2 zile pe luna), programul e de la 8,20-17,00, salariul pe care i-l dau e rezonabil.
Intrebarea e daca trebuie intr-adevar sa indexez sau nu, pentru ca nu vreau sa fiu nici eu depasita de "realitati", dar nici sa fiu naiva.
Si la voi ce face exact bona de banii aia, si cum e cu concediile, zilele libere, etc.
Saru' mana frumos de orice informatie.
Edit: ca sa va spun ca piata bonelor la Suceava e cam 400-500 ron, da' nu stiu conditii. Pe mine de fapt conditiile m-ar interesa.
Wow! Nimeni nu stie conditiile pe care le-a pus bonei la angajare? Inseamna ca problema mea e mai complicata decat ma asteptam.
Va pup.
quote:
Originally posted by turtita fermecata
Wow! Nimeni nu stie conditiile pe care le-a pus bonei la angajare? Inseamna ca problema mea e mai complicata decat ma asteptam.
Va pup.