Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou (3)
Raspunsuri - Pagina 7
marius spune:
Ok.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei/Croatia 2007
Pagina legislativa
doinabita spune:
Multumesc mult Marius!!!
Dan doarme acum, dar la mine somnul nu mai vine...caut..caut...e asa de frumos si de bine sa fii parinte, dar atat de greu in asfel de situatii...ma gandesc ce as mai putea sa fac , ma rog si ma tot rog!!!!
DOAMNE AJUTA!
Doina Bita
doina_cel spune:
Doina, uite, poti incerca sa te inregistrezi, sa iti creezi cont: https://www.moneybookers.com/app/register.pl . E tot cu transfer online, avantajul este ca se pot face plati, cel putin teoretic, atat din cont de moneybookers, cat si prin diverse alte metode, de genul plata din carti de credit. In Romania, dupa aceea, poti face transfer bancar in contul tau si ti se face automat conversia in valuta contului in care faci transferul.
Happiness is a smile
http://andrei.point.ro" target="_blank">Andrei are nevoie de voi! http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=106295" target="_blank">
Despre Andrei pe DC: Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag 2
marius spune:
Din ceea ce am observat eu pt Romania se poate incasa fara comision doar dintr-un cont bancar si se plateste comision la plati, dar plata facandu-se doar catre un cont bancar. Deci relatia este strict
Banca platitor->cont moneybookers beneficiar->Banca beneficiar.
Avantajul este ca apare posibilitatea a doua moneybookers->banca dar ramane problema de alimentare a contului.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei/Croatia 2007
Pagina legislativa
doinabita spune:
Virgi, am fost azi la banca, au ajuns banii de la tine.Iti multumim din suflet!!!!Usor, usor vom reusi!!!!
DOAMNE AJUTA!
Doina Bita
ana_miti spune:
Tocmai au plecat Doina si sotul ei de la mine.
Au venit sa i-a pachetul cu aparatul necesar recuperarii lui Dan , trimis de Soni.
Sa dea Dumnezeu sa ii fie de folos si sa il ajute pe Dan !
Doina sa va ajute Dumnezeu si sa va dea curaj si putere sa luptati pana la capat.
Dan ai niste parinti minunati si tu esti la fel de bun, curajos si increzator ca si ei!
P.S.
Curand o sa va facem o vizita!:)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037&whichpage=1" target="_blank">Bazar umanitar Alex
soni spune:
Ana, ca sa nu informam gresit fetele. da eu am cautat unul mai ieftin da nou pe eBay pina l-am gasit nou. LIANA 30 a trimis banii . Eu am dus si am platit trimiterea . Tu erai cea mai aproape! i uite asa familia DC i-si da mina la nevoie!
Pup toate si asteptam sa vedem ce zice Dan ca el l-a ales! Forta Daneeeeeeee!!!
violeta69 spune:
Doina si eu am dat banii lui Dory,sper sa se stranga cat mai multi si sa-i fie de folos lui Dan!!!
il pup si multa bafta ii doresc,
Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
doinabita spune:
Nu gasesc cuvinte sa imi exprim bucuria!!!!Am fost la Ana si am luat
BICICLETA ELECTRICA!!!!
Liana, Soni suntem asa de bucuroasi, o avem in fata si nu ne vine sa credem!!!!!Fetelor noi va multumim din suflet, ne-ati facut o mare surpriza!!!!
Ana pupa frumosul din partea noastra si va asteptam cand doriti sa veniti la noi sa se joace Alex in curte!!!!
Violeta , iti multumim mult de tot!!!Cu ajutorul de la voi si cu ce mai incerc eu o sa cumparam si verticalizatorul!!!!
A VENIT, A VENIT !!!!BICICLETA ELECTRICA!!!!!
DOAMNE AJUTA!
Doina Bita
Mariaa spune:
cat de important e sa crezi in sansa ta, nu?!
ma bucur Doina ca ati mai facut un pas spre recuprerarea lui Dan! mult putere si de acum incolo va doresc iar Dan sa se poata ridica pe picioarele lui cat mai repede!
Doamne Ajuta!
Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
ador copii
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu
<< rabdarea este cheia fericirii >>