Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou (3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Buna Doina!

A dori sa depun si eu 50 usd, insa folosesc internet banking si-mi cere in plus de ce-am gasit pe site-ul vostru, si:
1. Strada si orasul bancii.
2. Strada ( adresa) si orasul beneficiarului.

Altfel nu functioneza programul.

Poti sa mi le trimiti si pe PM.

Multa sanatate lui Dan!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Virgi, iti multumim mult!!!! Multa sanatate si DOAMNE AJUTA !!!!!Usor, usor vom reusi!!!!Ti-am trimis PM.

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

doina, bine ca au ajuns banutii astia trimisi cu mandat!!...stii ca eu nu prea scriu aici, chiar daca sunt din tot sufletul alaturi de voi

..acum insa vreau sa sfatuiesc fetele care vor sa va ajute sa nu faca greseala pe care am facut-o eu: nu trimiteti bani in plic...se pare ca se cam ratacesc plicurile astea cu bani

meg,dematei(9.02.2007)

Mergi la inceput

Meg, asa este caci in unele cazuri mai sunt si postasii...asa cum sunt, cat fac sa desfaca plicul???si apoi sa il arunce???
Lia am fost la banca, banii de la tine sunt in cont!!!Iti multumim mult de tot!!!
Lista donatorilor:

MARIAA 50 RON
MEGBENG 50 RON
LIA 20$

DOAMNE AJUTA!

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

quote:
Originally posted by doinabita

Rall, iti multumim pentru ca ai facut pagina noua a lui Dan!!!!!
Maine iti voi mai trimite poze din China.
Aici puteti afla tot ceea ce s-a intamplat in China.E inceputul unui vis, ajutati-l sa devina realitate!!!
http://www.dan.starclub.ro/

Am pus fotografii noi: www.dan.starclub.ro/fotografii.html" target="_blank">AICI
Si am adaugat si donatorii noi: www.dan.starclub.ro/donatori.html" target="_blank">AICI

Daca nu se vede ceva, nu e complet, etc, anuntati-ma si repar

Mergi la inceput

Rall, pozele se vad foarte bine toate. Documentele la fel. Iti multumim mult pentru ajutorul tau!!!!

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

Buna,
Doina si bafta multa in continuare! Vom reusi daca punem mana de la mana! Sunt convinsa de asta!

DOAMNE AJUTA!

pentru rall care a facut noua pagina a lui Dan.

doina, poate ar fi bine s-o rogi pe whichy sa adauge in primul mesaj si noua adresa a lui dan, pe langa cea veche, ca oricine sa poata vedea evolutia lucrurilor: lupta si efortul depuse, precum si rezultatele prezente si mai ales potentiale.

LiaMia si Florin

Mergi la inceput

Lia , o sa o rog !!!!Fiecare zi conteaza, in fiecare zi se poate castiga ceva in recuperarea lui Dan...dar cum? cu ce?
DOAMNE AJUTA!

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

sa ma iertati va rog ca lipsesc..am niste restante de dat dar revin in forta cum le dau..
Multumesc de intelegere..
Lia nu am uitat am incercat sa vb dar nu am prins'o ..i'am lasat mesaj..
Doina sunt in zona citesc..dar nu am timp sa raspund..vb la tel..te pupp.

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Liana, sa treci bine toate restantele!!!
Noi nu avem noutati, Dan face cu scripetele pentru maini si gimnastica cu tatal lui .Misca mult mai bine mana dreapta, adica mai repede. DOAMNE AJUTA!

Doina Bita

Mergi la inceput