Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou (3)
Raspunsuri - Pagina 10
gegea spune:
Doina, sorry ca insist, dar nu sunt lamurita. Au ajuns banutii? In mod normal, trebuiau sa soseasca de cel devreme, vineri.
Va pup si imbratisez, multa putere de lupta lui Dan!!!
doinabita spune:
Gegea, acum 10 minute a venit postasul si a adus mandatul, vineri nu a venit de loc, ca a fost nas, mi-a spus acum.Iti multumim mult de tot!!!!
Dorry, am fost la banca au ajuns si banii pusi de tine!!!!
Va multummim din inima fetelor!!!!ne dati putere si speranta!!!!sa ve dea Dumnezeu numai bucurii si multa sanatate!!!!
DOAMNE AJUTA!!!!
Mai pe seara o sa intru sa scriu suma totala din cont, acum suntem la gimnastica, pedalam, pedalam!!!!
Doina Bita
monica-elizabet spune:
Doina si spor la pedalat
Doamne ajuta!
monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri
Dory232002 spune:
Doamne ajuta !, sa strangeti toti banii necesari si pt. celalalt aparat de care aveti nevoie,
Dory232002 spune:
Fetelor, am vb. cu Doina si ma rugat sa va scriu ca nu ii merge calculatorul si nu poate posta, imediat ce il repara (2-3 zile), revine cu noi mesaje.
Liana30 spune:
am revenit si eu..tocmai ce am vorbit si eu cu Doina dar vazui ca deja va anunta Dory..
Doina spera sa rezolve problemele cat mai repede..calculatorul ei e "varza"..
v'am pupata pe toate..
Daneee ma bucur ca ai inceput..da'nainteee..Doamne ajuta!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
doinabita spune:
Am reusit sa revin !!!!nu i-am facut mare lucru la calculator decat sa il mai curatam de virusi.Dan face exercitiii de recuperare continuu!!!Transpiratiile abudente au revenit, am vorbit cu doctorii din China prin email si ei spun ca este bine.Dan este plin de vitalitate, incerezator, este un luptator!!!Am actualizat la pagina 3 lista cu donatorii .Avem pana acum in contul de la banca:
450 ron
140 $
50 eurosi in contul de moneybookers :
1000 euro
Am vrut sa transfer cei 1000 euro in contul de la banca si mi-au cerut sa imi trimita o scrisoare de verificare a adresei, o astept sa soseasca si sa urmez instuctiunile.
Va multumim din suflet pentru ajutorul care ni-l oferiti, fara voi nu am avea sperante caci singuri nu putem cumpara acel verticalizator care ii este atat de necesar lui Dan!!!!!Voi vorbi cu Soni sa vedem daca a gasit un verticalizator mai ieftin, caci timpul trece, trece....daca nu a gasit cum reusesc sa transfer cei 1000 euro in cont o sa iau legatura cu cei din Romania care au asa ceva sa il iau in rate, 40% prima rata si apoi in 3 luni diferenta.Totusi sper sa fi gasit Soni unul mai ieftin!!!!
pentru voi cei care ne ajutatisi ne ascultati durerea!!!!
DOAMNE AJUTA!
Doina Bita
Dory232002 spune:
Doina, ma bucur ca ai revenit cu vesti bune si cu incredere in faptul ca veti reusi.
Dane, eu stiu ca esti un luptator si un invingator, la fel ca si mama ta, nu te da batut, lupta cu ultimele fortze zilnic si fa exercitiile , sunt sigura ca daca D-zeu va ajutat sa ajungeti cu bine pana aici, ve-ti reusi pana la capat, Doamne ajuta! sa puteti face rost cat mai repede si de celalalt aparat.
Liana30 spune:
Doina sa nu te grabesti ca noi inca mai cautam..poate gasim unul mai ieftin..io astept raspunsul din Austria..
Daneee curaj si tot inainteee..
va pup..
aaaa Multumesc si eu celor cu suflet mare care au donat...pacat ca nu putem sa va raspalatim cu cate ceva..o meritati din plin..dar o sa ma gandesc si la asta..
si Anonimului ..Om cu suflet mareee Multumimmm!!Multumim!!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica