Un ajutor pentru Sonia (2)
Raspunsuri - Pagina 20
dandusa spune:
Oana,
cum ramine atunci cu donatia de la mine de la biserica?au zis ca le trebuie CNP tau si contul...,sincer nu cred ca vrea biserica sa sparga contul,probabil ca si ei la rindul lor trebuie sa faca n acte,sa verifice mai stiu eu ce...,ca doar nu pot da bani asa...,fara sa justifice...
gideste-te...,ar fi pacat sa dam cu piciorul...
a aflat cineva ,ceva legat de asta?ati intrebat la o alta biserica cumva?
Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
www.protv.ro/stiri/stop-torturarii-animalelor/semneaza-aici-petitia-pentru-salvarea-animalelor.html" target="_blank">Votati daca le iubiti!
kay spune:
Paflo, pupam mult si multumim de lamurire !!! au ajuns si la mine hainutele si sunt absolut superbe !!! am si "sosetit-o" cu o pereche de la Sofia !!! abia astept sa ma asez linistita si sa o imbrac cu ceva de la tine !!! unele ii sunt inca maricele, Sofia daca nu m-ansel s-a nascut mare-mare ! dar recuperam noi !
Carmina, iti multumim si te -am si noi !
lavini, sa stii ca merita absolut tot, ba inca de 10 ori mai mult !
BarOana, maine-poimaine o pun sa-mi spuna din ce a invatat din Kant ! sa vedem ce intelege ea din cunoasterea kantiana !!!
si azi, spre uimirea mea buimacita, m-am trezit si ma uitam la ea, fara sa ma misc, ca altfel se prinde ca m-am trezit si face scandal... o urmaream, asa, in liniste. ca la documentarele cu lei de pe Animal Planet si odata vad ca trosneste o palma peste carusel si incepe sa cante !!! se plictisea fata si si-a pus muzica !!! iar mi-a explodat inima de fericire !!!
mult !!! (scrisesem mut in loc de mult !!!)
oana de Sosonica 6.06.2007 asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
50.000 euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com
mai trebuie 20.000 euro !
Oana_B spune:
Am facut un split la subiect si am deschis partea a treia incepand cu mesajul lui Kay.
Poftiti, va rog, aici:
Un ajutor pentru Sonia (3)
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!