Fetele din America (89)
Raspunsuri - Pagina 27
sinzi_ana spune:
Pe noi nu ne-a trimis nimeni la analize...
In fine eu am refuzat si unele din vaccinuri si poate d-aia
O singura data am insistat sa ii faca analize cand facea febra de o saptamana fara nici un alt simptom, si dr spunea ca este o febra prevestitoare de flu...
I-a luat sange din deget...o piscatura, nici nu si-a dat seama ce s-a intamplat...
Eu i-am facut in Ro analize complete la sange acum 2 ani si i-a luat o singura seringa mica de sange...
Cinci mi se pare enorm!!!!!
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, 3000km prin Romania
Gabbriela spune:
sinzi sunt curioasa.. de ce ai refuzat anumite vaccinuri
- pe noi in fiecare an dupa ziua lui ne face analize si teste ...
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
sinzi_ana spune:
quote:
Originally posted by Siminaf
Care articol, asta? www.expres.ro/article.php?artid=321838" target="_blank">http://www.expres.ro/article.php?artid=321838 Este de o profunzime incredibila. Merita citit, facut analiza pe text si tras invatamintele de rigoare. Doamne, bine ca ne-a deschis ochii!
Ha-ha-ha!!!! Am murit de ras!!!!
Chiar ca eu pe aici destul de rar am vazut obezi, despre copii nici nu mai vb!!! La mine in clasa, sunt niste slabanogi...
Poate ar trebui sa il duca pe fiul ei si prin parcurile romanesti!! Sa vezi acolo obezitate, pufuleti si biscuti la tot pasu!!!
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Gabbriela spune:
in ro copii nu sunt obeji... sunt SANATOSI SI FRUMOSI SI ROSII IN OBRAJI
quote:
Originally posted by sinzi_anaquote:
Originally posted by Siminaf
Care articol, asta? www.expres.ro/article.php?artid=321838" target="_blank">http://www.expres.ro/article.php?artid=321838 Este de o profunzime incredibila. Merita citit, facut analiza pe text si tras invatamintele de rigoare. Doamne, bine ca ne-a deschis ochii!
Ha-ha-ha!!!! Am murit de ras!!!!
Chiar ca eu pe aici destul de rar am vazut obezi, despre copii nici nu mai vb!!! La mine in clasa, sunt niste slabanogi...
Poate ar trebui sa il duca pe fiul ei si prin parcurile romanesti!! Sa vezi acolo obezitate, pufuleti si biscuti la tot pasu!!!
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
adriana spune:
quote:
Originally posted by sinzi_ana
Pe noi nu ne-a trimis nimeni la analize...
In fine eu am refuzat si unele din vaccinuri si poate d-aia
O singura data am insistat sa ii faca analize cand facea febra de o saptamana fara nici un alt simptom, si dr spunea ca este o febra prevestitoare de flu...
I-a luat sange din deget...o piscatura, nici nu si-a dat seama ce s-a intamplat...
Eu i-am facut in Ro analize complete la sange acum 2 ani si i-a luat o singura seringa mica de sange...
Cinci mi se pare enorm!!!!!
Sanzi, deci la voi in Florida, nu se cere fisa medicala cu toate vacc si cu blood test? Si de ce oare la noi, in NY, o fi obligatoriu?
Gabriella, si baiatului nu i-au luat mult sange?
Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
sinzi_ana spune:
quote:
Originally posted by Gabbriela
sinzi sunt curioasa.. de ce ai refuzat anumite vaccinuri
- pe noi in fiecare an dupa ziua lui ne face analize si teste ...
Sanatate si numai bine
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">scaune de masina pt copii
Mi se pare ca in unele cazuri e de preferat sa faca boala...
Iar un vaccin nu protejeaza 100% in nici un caz...asa ca mi se pare absurd...
Cred ca am spus undeva de ce am luat decizia asta...Asa mi s-a parut mie corect in cazul lui David...
sinzi_ana spune:
Adriana, ba da se cere...dar cand lucrezi "in sistem" stii niste portite
Eu una am refuzat vaccinurile pe motiv "religios"... si trebuie sa te accepte la scoala, altfel e discriminare
E putin mai complicat sa faci rost de fisele asta, de la Health Dept...dar se poate
Gabbriela spune:
adriana a luat putin sange, o siringa micuta micuta, din vena, pana sa pus el pe plans a fost gata si ia dat drumul. L-am tinut eu in brate cu fatza spre mine, asistenta il tinea de mana intins si alta a luat sange, a zis ca doar o mica intepatura a simntit. In fiecare an e la fel.
Si la noi in CA sunt obligatori anumite vaccinuri, si da si aici le poti refuza pe motiv religios, dar eu sincer nu vreau sa risc nimic.. mai bine sa faca boala intr-o faza mai usoara si vaccin.
Sanatate si numai bine
Siminaf spune:
Ce fata, ce fusta scurta, ce avion, unde? Dati un link pe aici, va rog! Ca am dat si eu linku' cu... articolu' lu' peshte.
Aici lui Deiu nu i-a luat nimeni singe, doar examen fizic si IDR la PPD, ca eram proaspat veniti din Ro. Apoi, de la un an la altul i se transfera fisha si atit. Mergem la un examen anual la pediatra, dar ii face doar examen fizic si ne intreaba daca sint probleme.
Mezinei i s-a luat o singura data singe pina acum pt. dozarea hemoglobinei si a plumbului (foarte bine!).
Oana_B spune:
Gabriela, avocado a inceput sa-mi placa si mie, greu m-am obisnuit cu gustul lui prea untos.
Aia cu pantalonii am citit pe net parca in Georgia vroiau sa dea nu stiu ce lege sa ii amendeze pe cei cu pantalonii in vine, astia chiar ca merita ca am ajuns sa le vedem chilotii pe strada, fata aia era decenta totusi.
Sanzi, misto pozele alea faine culori. Si eu abia astept Craciunul poate reusesc sa-mi iau un aparat mai acatari. Eventual ziua aia dupa Curca Day cand sunt sale-urile alea mari.
Tanti aia Nane cea sfatoasa e psiholoaga? Foarte interesant ce studia ea relatiile oamenilor pe strada.
Faza, din categoria "looks can be deceiving": asta iarna s-au construit pe o straduta vecina, doua case una langa alta, ranch, una din ele mai fatoasa un pic, se vedea din materialele folosite. Cred ca pretul sarea binisor de 230000$ (aici in zona mea e un pret asa si asa spre multicel). Acum cateva saptamani vedem pe strada noastra unul de am zis ca e homeless, pantaloni jerpeliti, par lung slinos, cum e o zona buna tot ne miram ca nu a aparut politia sa-l usuiasca. La cateva zile l-am vazut pe homeless statea pe un scaun pe driveway in fata casei aleia mai fatoase si fuma tacticos.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!