Fetele din America (89)
Raspunsuri - Pagina 26
Oana_B spune:
quote:
Originally posted by ocebine
NU l-am vazut pe Osama...am fost prea distrasa de un video de pe Yahoo...cel cu fata care aproape a fost data jos din avion pentru fusta prea scurta...cica i-au dat o patura sa se acopere
Anamaria
Aproape au dat-o jos sau chiar au dat-o jos? Ce m-am enervat, sper sa ii dea in judecata si sa traiasca pana la adanci batraneti fara sa mai miste un deget, cu banii de pe urma lor
Cu fuste d-alea se duc fete la scoala si le vad pe strada si nu se mai oripileaza nimeni.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
pumba spune:
andrada- saru 'mana pt raspunsmerg luni la medic sa-mi verifice o alunita si intreb si de analize pt copii.
cei cu osama?
ruxij spune:
quote:
Originally posted by ocebinequote:
Originally posted by sinzi_ana
Dar eu am ce am cu ciorbele...mi se par importante
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, 3000km prin Romania
Si noi votam ciorbele (si supele de pui) cu doua miini...
Si mamaliga...amindoi sint lesinati dupa mamaliga...ar minca zilnic dar cine sta sa fiarba mamaliga o ora juma???
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
Si copilul meu la fel!! Ciorbica si "mamaliga cu sos". Asa zice el. De fapt sunt diverse mancarici pe care eu le fac cu sosi din ala de rosii: mancarica de dovlecei, de fasole verde, ardei umpluti samd. Astea cu mamaliga trebuie mancate musai! Chiar acum am o supica de pui pe foc.
La scoala ii fac pachet pt. ca nu imi place ce le dau acolo si in plus ar tb sa stea acolo la o coada f. mare ca sa ii dea mancare, iar el mananca si asa f. incet, pana sa se apuce de mancat se termina pauza. Asa cu pachetul incepe imediat sa manance. Ii dau in gral sandwich cu ceva, lapte cu ciocolata la cutie (din ala cu pai) sau suc la cutiuta, fruct, morcovi, jell-o pudding samd. Uneori ii dau minicorndogs pe care ii infierant f.f.f.f tare si ii bag in containerul ala de plastic, apoi in lunch bag, sper ca se mentin cat de cat calai.
Copilul meu e bolnav. A luat un virus de la prietenuta lui din Minneapolis. Ea a fost bolnava chiar inainte sa plecam, in ziua aceea si am stiut ca a luat si fi-miu, pentru ca s-au jucat in jacuzzi, au facut baie impreuna, au stat in acelas pat nas in nas la tivi samd.
Oana_B spune:
News
http://news.yahoo.com/s/ap/20070907/ap_on_go_ca_st_pe/us_passports
timpii de procesare a pasapoartelor au revenit la normal...zic ei.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
gabrielaghe spune:
Buna fetelor, asa ma relaxez cind intru pe forum, dupa o zi plina :Matthew a avut primul meci d efootbal unde a marcat 4 goluri, va dati seama ce bucurie, eu intre timp am mers la sala, incerc s alucrez putin, s amai slabesc , s epune daca nu fac miscare , in masina peste tot, am gatit, spalat cel mare a mers la ziua unui coleg iar prietenul lui a venit la noi, sleepover, miine vin parintii sa-l ia, eu ma bucur ca vine la noi, eu pe Andrei nu prea il las s aplece de acasa, zic ca e prea mic, face 11 ani de Craciun.Am facut niste paste alfredo, ne plac mult si pui cu ciuperci, eu as minca mai multe salate, imi place avocado, va place?Cum ai mei copii sint tare diferiti cel mare nu prea vrea s aia lunch d eacasa asa ca citeva zile d eacasa citeva d ela scoala, incerc sa-l fac sa manince mai sanatos, refuza legumele, dar maninca fructe, cel mic i-a lunch d eacasa cu exceptia zilei d eluni cind au pizza, ii pun 2 sand. unul cu brinza si sunca , altul cu peanut butter si jelly, stafide, un mar putine chips, sau cereale si apa, el nu bea sucuri, si are o gindire mai pozitiva ii place s amanince lucruri mai sanatoase.Analize le fac in fiecare an dupa zi d enastere, urina, singe, le dau ceva vitamine dar fac pauza intre . Ati citi articolul d epe ziarul even. zilei, al luiDaniela Nane, cred ca ea la scris, despre excursia din Florida la disney, imi pare rau ca nu-l am salvat , sotul la citi si s aenervat, poate am timp sa -l caut si pun.Am vazut si eu faza cu fusta scurta, cred ca au dat-o jos si a trebuit sa se schimbe, dar nimeni nu zice nimic d ebaietii, barbatii care poarta pantalonii cazuti si s evad chilotii, scuze, dar nici nu pot merge, de lasa-ti ce sint, tot incearca sa ii traga, mi-e si jena cind ii vad, ce moda.Cam atit, daca nu intru mereu, mi-e dor sa scriu, citesc.S-a facut tirziu si trebuie sa-l culc pe cel mare, altfel sta la tv.O zi buna
gabriela
sinzi_ana spune:
Ruxi, ca tot suntem la capitolul mancare...cum faci macarica de dovlecei???
Oceanul azi:
http://good-times.webshots.com/photo/2495319630087737923OQTYve
http://good-times.webshots.com/photo/2066418150087737923ZOBfpz
De abia astept Craciunul sa primesc un ap BUN de foto sa fac pozele la care visez
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, 3000km prin Romania
gabrielaghe spune:
Mai am o intrebare, a vazut cineva telenovela Lacrimi d eiubire de pe protv?S-a terminat d eceva vreme, si cum mi s eintimpla frecvent nu am vazut ultimul episod, stiti cumva cum s-a terminat, tare sint curioasa, mama nu s euita si nici pina acum nu am aflat finalul.Poate stie cineva
Am plaecat e tirziu
gabriela
Siminaf spune:
Care articol, asta? www.expres.ro/article.php?artid=321838" target="_blank">http://www.expres.ro/article.php?artid=321838 Este de o profunzime incredibila. Merita citit, facut analiza pe text si tras invatamintele de rigoare. Doamne, bine ca ne-a deschis ochii!
adriana spune:
Sanzi, dragute pozele cu oceanul...
Fetelor am si eu o problema poate ma lamuriti.. Am vazut ca discutati despre analizele de sange.. Eu am fost cu piticotul meu, cand avea 1 anisor sa-i ia sange, ca cica e obligatoriu si noi, fraieri, ne-am conformat... A fost ceva de groaza groazelor.. pe langa faptul ca am terorizat copilul(am dat si peste o asistenta deloc cooperanta - gen insfaca copilu, leaga-l, tata tine-l, si pac, infige-i acu-n vena) i-a mai luat si 5(CINCI) fiole de sange de am plecat noi de acolo pe 4 carari, daramite bietul copil de 1 an??? Am intrebat de ce se ia asa de mult,... asa e legea.. au facut teste, s-a dovedit ca nu afecteaza copilul daca ii ia jumate de kil de sange
Nu sunt deloc convinsa ca e ok.. am spus ca nu mai fac aceeasi greseala..
Acum suntem obligati sa ii ducem iarasi, caci altfel nu-i primeste la gradinita.. Imi este mie frica de cum vor reactiona, macar la 1 an nu prea intelegea(sper ca a uitat), dar acum ce fac daca se uita cu groaza in okii mei si io dau din umeri.. Mijlocia, cel putin, daca vede o picatura de sange se crizeaza
Voi sunteti asa dispuse sa ii duceti mereu la analize? Accepta usor copiii?
Stiti cumva daca exista vreo metoda legala sa refuz blood test-ul? Sau macar sa le ia mai putin, nu 5 fiole?
Thanks
Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
Gabbriela spune:
fata cu fusta scurta din avion... nu a coborat din avion, a fost dusa in fata "pe unde se intra in avion" i s-a facut acolo morala si i s-a dat o patura sa se acopere si sa ia loc. I s-a sugerat sa se dea jos sa isi cumpere alte haine, dar nu a vrut fata. Abea astept sa ii dea in judecata, dar mare lucru nu va rezolva pt ca sc clar in regulamentul lor ca pot da jos din avion pe cineva daca li se pare ca nu sunt decenti imbracati.. problema e ca nu au o lista unde sa sc ce si cum e decent, deci ramane la latitudinea lor sa clasifice hainele decente
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato