Fetele din America (89)
Raspunsuri - Pagina 25
pumba spune:
voi faceti analize anuale la copii? chiar azi ma batea gandul ca ar trebui sa le fac copiilor sa vad in ape se scald.ati intrebat medicul de fam?la sange, la urina ?
idei -cu mancare la copii nu am , a mea merge la gradinita, deci la 11 e
acasa pt pranz (aici gradinita e de la 8 la 11)
sinzi_ana spune:
Ramona, eu am facut cu ficat, carne de porc si bacon (in loc de bacon poti pune carnat afumat)....Am calit 2 cepe si apoi am pus si carnea taiata bucatele mici, dupa 10 min am adaugat vin rosu cat cuprinde!!!!!
Se mananca cu mamaliga si eventual un ou ochi in mijloc!!!!
Este destul de usor de facut!!!
Eu ii dadeam lui David mancare gatita intr-un timp, de se mirau toate mamicile si educatoarele ce "sanatos" mananca David, si cat timp liber trebuie sa am la dispozitie sa gatesc...
Apoi, pentru ca nu manca ...ei au lunch-ul afara in playground si cine e fraier sa manance (mai ales ca al meu mananca tare incet) cand ceilalti arunca la gunoi sau iau 2 guri si fug la joaca???? Nu David in orice caz!!!!
Asa ca acum ii fac si eu ceva in genul laptoplunch...
Am gasit recipiente de plastic cu mai multe compartimente (la Walmart) si in una pun ceva carne (crenwusti organici, sau snitel, sau peste pane, sau mezel european) in una legume crude (rosii, sau castraveti, morcovi, fasole verde, broccoli) in una ceva dulce - de obicei fructe si in ultima ii pun cheeze crackers (sunt singurul "aliment" cu branza pe care il accepta) sau orez, sau piure, sau mazare sau legume la abur gatite....
Mie mi se pare foarte usor de facut, destul de "healthy" si David mananca in felul asta!!!!!
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, 3000km prin Romania
ocebine spune:
quote:
Originally posted by Andrada
Deci sintem oficial in recesiune acu?
L’amore che move il sole e l’altre stelle.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Cica nu, dar sintem pe marginea gropii...
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
sinzi_ana spune:
quote:
Originally posted by ancadm
[
Am o intrebare la sinzi_ana!Au in cadrul sistemului montessori ceva gen teacher assistant si primesc copii in virsta de 2 ani? Ca am si eu o mandra de 2 anisori si acum daca fata cea mare e la scoala toata ziua m-as angaja si eu la o gradinitza ca sa zic ca am servici si sa pot sa o tin si pe cea mica pe linga mine. Ca e mamoasa ce n-a mai pomenit universul!
Anca, Andreea (6 ani) si Monica (9 septembrie 2005)
Scuze ca raspund asa tarziu...
Da, au teacher assistant, nu stiu daca toate scolile in sist montessori, dar unde mergem noi au.
La o clasa de 30 de copii cu varste mixte (3-6 ani in cazul nostru) sunt 2 educatoare montessori si un assistant.
Montessori exista de la nastere, si sunt gradinite care accepta copilasi pana in 3 ani. Deci bineinteles ca ai putea gasi si pt mandra ta.
Eu sunt fooarte incantata de sistemul asta...mi se pare extraordinar si vad efectele pt copilul meu (care deja este in al 2-lea an de montessori). Nu numai ca le deschide mintea, dar ii lasa sa isi exprime personalitatea si sa se dezvolte individual...
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
ocebine spune:
quote:
Ai mei ca nici acu nu observa nimeni ca l-au bagat pe osama ca sa acopere cifrele de depresie?
Osama e pe dializa din 99, e cineva care isi inchipuie ca asta supravietuieste in munti, fara echipament atitia ani???
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
NU l-am vazut pe Osama...am fost prea distrasa de un video de pe Yahoo...cel cu fata care aproape a fost data jos din avion pentru fusta prea scurta...cica i-au dat o patura sa se acopere
Anamaria
sinzi_ana spune:
quote:
Da eu ii dau Flinstone. El maninca de obicei cereale fara imbunatatire de vitamine.
Dar cred ca incep si cu un "pea size amount" de tzaic ca acolo isi poate lua B-complexul cel mai bine, ma mai gindesc,
A
Ce este tzaic???
corinadana spune:
Si nici fusta nu era fff scurta! Am vazut o si eu...
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
ocebine spune:
quote:
Originally posted by sinzi_ana
Ce este tzaic???
Io zic ca-i drojdie de bere proaspata...io pap drojdie pentru piele...leac babesc...
Anamaria
sinzi_ana spune:
Dar de unde gasesti drojdie de bere????
Andrada spune:
uite aici:
http://www.redstaryeast.com/products.html
red star fresh yeast se gaseste la grocery store linga cream cheese philadelphia...etc
pumba o data pe an analize la cupil, medicul trebuie sa stie, daca nu face cauta alt pediatru
A