Fetele din America (89)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by iube2001

Buna!
Va deranjez cu o intrebare: e cineva care fiind medic stomatolog in ROMANIA a reusit sa-si practice meseria si in S.U.A?
As dori daca de poate sa-mi impartaseasca din propria experienta cate ceva daca se poate..ceva sfaturi..etc...

Sotul vrea sa-si dea stepurile pe medicina.Aici se stie clar ce si cum dar pe stoma eu nu cunosc pe nimeni care sa-mi zica ce tebuie facut...si daca merita.
A....am 31 de ani..si am bebe de 1 an.....e cam tarziu de plecat peste mari si tari in conditiile in care f probabil tre sa mai fac ceva studii?
VA rog.......un sfat.....suntem nehotarati!
Va mutumesc

Cum sa fie tirziu?? Dar la 39 spre 40 eu ce sa mai zic?! Hai, ca se poate! Curaj si tot inainte!

De stomatologi nu stiu, cunosc doar care au facut facultatea aici. Sau medici generalisti care si-au dat stepurile. Deci nu pot sa te ajut cu nici o informatie.

Succeees!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

quote:
Originally posted by sinzi_ana
Dar eu am ce am cu ciorbele...mi se par importante

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, 3000km prin Romania

Si noi votam ciorbele (si supele de pui) cu doua miini...

Si mamaliga...amindoi sint lesinati dupa mamaliga...ar minca zilnic dar cine sta sa fiarba mamaliga o ora juma???

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Anamaria, si de la 5:30 copiii nu mai maninca nimic pina dimineata?
Si la noi mamaliga dureaza 20-25 de min, dar numa duminica dimineata cu oua unt si brinzeturi (taci-si-nghite parca se numeste)

Marcu maninca ciorba sau mincare la scoala in thermos, nu suporta sandwiciuri.

Lia, Marcu e clasa a doua, d-aia au inceput cu temele in forta,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Mai beau un pahar de lapte inainte de culcare...sau fructe (la liber)...citeodata banane minjite cu peanut butter...

Wow, Marcu maninca din thermos???? Bravo lui!!! Si mie mi-ar place asa dar ai mei sint mai neglijenti cu hainele...cred ca ar avea ciorba si-n sosete...

Anamaria

Mergi la inceput

Ba pardon ca Marcu are si meniul si creionele folosite pe tricou, asta nu l-a impiedicat vreodata sa refuze complet orice discutie de sandwich,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Nici David nu mananca sandwichiuri...mereu gaseste ceva in ele care sa nu ii placa...
Ce usor ar fi pt mine sa ii placa...
La gradi nu au cantina, iar "hot lunch" consta in general in fast food comandat de gradi...

Am si eu o intrebare...ca acum sunt pe ganduri...
Voi dati vitamine la copii???
Prietenele mele toate le dau...si eu nu stiu daca ar fi cazul sau nu...

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, 3000km prin Romania

Mergi la inceput

Da eu ii dau Flinstone. El maninca de obicei cereale fara imbunatatire de vitamine.
Dar cred ca incep si cu un "pea size amount" de tzaic ca acolo isi poate lua B-complexul cel mai bine, ma mai gindesc,
A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

sanzi-eu ii dau fetetei mele care are 5 ani juma vitamine din motivul ca nu manaca orice si nu sunt sigura ca ia dn mancare toate vit necesare.
celei mici ( 1 an jumate) mananca orice- dar cand o vede pe cea mare ca ia vit vrea si ea , ii dau jumatate de pastila.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Andrada

Ba pardon ca Marcu are si meniul si creionele folosite pe tricou, asta nu l-a impiedicat vreodata sa refuze complet orice discutie de sandwich,
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

Am noroc ca sandwichu' merge (cu conditia sa nu se repete 2 zile)...am avut tentative de trimis mincarica dar s-au soldat cu un esec groaznic si ghiozdane noi....

Sinzi ai mei nu servesc nici un fel de vitamine...abia inghit un Tylenol la febra (dupa tratative interminabil si par smuls din capul meu), iti inchipui ce lupte as avea la vitamine zilnice????
Si la analizele anuale au avut nici un fel de carente.

Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

la noi masa principala este cam la pranz si tot asa si noi trebuie sa avem mereu o supica sau ciorbita ceva si apoi ceva felul doi, depinde de ce program are sotul, pe seara pe la 7 mancam un sandwich sau cel mult mamaliguta cu smantana si branza sau daca am chef bag niste papanasi ceva.

Sanziana scrii tu reteta de tochitura te rog? Acum m-a lovit o pofta...

Cami 4+ & Sofia
www.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">pozici si filme

Mergi la inceput