Fetele din America (89)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Crismir, eu am facut o singura data galuste cu prune. Au iesit o nebunie, dar nu mai fac in viata mea! Am plins linga coca aia, abia mi-am luat-o de pe degete, am ajuns din bucatarie in dining area (distanta mica, eram la NY). In fine, au iesit bune dar mi-au scos peri albi.
CamiM iti scriu miine reteta aia. Nu stiu daca merita efortul s-o faci, e doar OK.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

quote:
Originally posted by Ramona J

Crismir, eu am facut o singura data galuste cu prune. Au iesit o nebunie, dar nu mai fac in viata mea! Am plins linga coca aia, abia mi-am luat-o de pe degete, am ajuns din bucatarie in dining area (distanta mica, eram la NY). In fine, au iesit bune dar mi-au scos peri albi.
CamiM iti scriu miine reteta aia. Nu stiu daca merita efortul s-o faci, e doar OK.

Ramona numai prima data ti se pare dificil apoi te obisnuiesti,. Trebuie lucrat aluatul cu multa faina pe miini, apoi faci sul si tai bucatele mici de aluat, le rotunjesti in palma apoi plantezi pruna si rotunjesti din nou in palma :)) Hai ca te descurci tu ca te-am mai citit pe ici-colo si am vazut ca le ai cu bucatareala
Chiar o sa fac si eu azi sau miine

Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Esti o draguta, multumesc pentru incurajari. De fapt la noi nici nu am vazut prune pentru galuste. La NY erau in fiecare toamna, aici n-am vazut nici anul trecut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Noi la dinner am avut aseara cartofi rosii (cu coaja) cu usturoi (spre deliciul colegilor din clasa de dans de joi seara) si marar, pui arici (tenderloin de pui dat prin panko breadcrumbs si bagat la cuptor) ...

Azi avem fasole verde cu nelipsitul usturoi si chiftelute la abur...

Acuma mi-e foame

Duminica am un BBQ si inca nu stiu ce sa pregatesc...se anunta ploaie, ma vad la gratarel cu umbrela intr-o mina si furculita in alta...Daca aveti ceva idei de chestii pregatite din timp, ascult...

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Multumim de primire!!!

Fetele dar voi asa multisor papati la cina? Noi papam un picut si mai ales salata.

Aoleu!!! ati vazut despre disparitia fetitei englezoaice in Portugalia? Cica acum suspect este mama. Asa zic acum la stiri. Si cica a omorat o... Vaaaaaaaaaaai!

Anamaria trimite le la mine si le trimit inapoi gata de papat cu DHL UL, la noi nu ploua!!!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iube2001 spune:

Buna!
Va deranjez cu o intrebare: e cineva care fiind medic stomatolog in ROMANIA a reusit sa-si practice meseria si in S.U.A?
As dori daca de poate sa-mi impartaseasca din propria experienta cate ceva daca se poate..ceva sfaturi..etc...

Sotul vrea sa-si dea stepurile pe medicina.Aici se stie clar ce si cum dar pe stoma eu nu cunosc pe nimeni care sa-mi zica ce tebuie facut...si daca merita.
A....am 31 de ani..si am bebe de 1 an.....e cam tarziu de plecat peste mari si tari in conditiile in care f probabil tre sa mai fac ceva studii?
VA rog.......un sfat.....suntem nehotarati!
Va mutumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

quote:
Originally posted by corinadana

Multumim de primire!!!

Fetele dar voi asa multisor papati la cina? Noi papam un picut si mai ales salata.

corina mama Ralucai

La noi cina (luni si marti) e la 5:30pm cind vin de la servici...copii mei vin acasa abia la 4 de la scoala, pina se spala, pina se schimba, pina isi trag sufletul pic si ei...nu avem acelasi program in fiecare zi pentru ca difera activitatile...miercuri si vineri au gimnastica...maninca consistent la 4 cind vin, lectiile si plecam la 6 la gym. Joi au pian...maninca tot la 4, la 5 e ora de pian, la 6 ne apucam de lectii. La scoala au pachetel facut de acasa - un fruct, un sandwich mic, un snack mititel (ori citeva alune, ori un biscuitel facut in casa, ori un cookie tot in casa facut si o sticla cu apa)...nu ii las sa manince de la cafeteria...mi se pare ca le da prea multa mincare.

Luni si marti avem cina la 5:30 sa stam toti la masa (mai putin tata care lucreaza seara). Mi se pare foarte important sa avem acest timp impreuna. In orice caz in fiecare seara, la culcare avem ritualuri de citit, povestit si gugulit...
In weekend, stam toti la masa...vara cel putin mincam doar afara in curte.

La ora 8:30 e stingerea...

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

quote:
Originally posted by iube2001

Buna!
Va deranjez cu o intrebare: e cineva care fiind medic stomatolog in ROMANIA a reusit sa-si practice meseria si in S.U.A?
As dori daca de poate sa-mi impartaseasca din propria experienta cate ceva daca se poate..ceva sfaturi..etc...

Sotul vrea sa-si dea stepurile pe medicina.Aici se stie clar ce si cum dar pe stoma eu nu cunosc pe nimeni care sa-mi zica ce tebuie facut...si daca merita.
A....am 31 de ani..si am bebe de 1 an.....e cam tarziu de plecat peste mari si tari in conditiile in care f probabil tre sa mai fac ceva studii?
VA rog.......un sfat.....suntem nehotarati!
Va mutumesc

Diana si bebe Daria : poze Daria

Diana, o sa iti spun mai multe dupa 7 octombrie. O sa vina cineva din romanania sa isi dea niste examene aici pt stomatologie si o sa o intreb ce a facut ea. Din cate stiam e hotarata sa practice aici, sora ei e medic stomatolog in California si ea vrea dupa examene sa se angajeze aici in Gainesville. nu stiu exact pasii pe care ii va urma dar pot sa o intreb, numai adu-mi aminte.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
http://forum.desprecopii.com/forum//photo_album_cat.asp?numeX=miereamara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Asa da! Anamaria. Eu am crezut ca mai tarziu papati voi atatea!

corina mama Ralucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

La noi se mananca mult seara ...Adica pe la 6.30-7...
De fapt cred ca e principala masa a zilei...in rest David mananca la gradi ce ii pregatesc eu de acasa (ceva usor, un snitel, sau peste, cu o leguma si niste fructe), la 16.00 cand ajungem acasa, avem o gustare si apoi cand vine si tati mancam masa de seara...

De multe ori este ciorbita si felul 2
Aseara de exemplu am avut un bors (magic) de legume cu smantana si snitel cu rosii!

In seara asta tochitura moldoveneasca cu mamaligutza...

In weekend mancam la pranz 2 feluri si seara o gustare...
Dar eu am ce am cu ciorbele...mi se par importante

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, 3000km prin Romania

Mergi la inceput