Fetele din America (89)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Fetelor, au fost oamenii la curatenie si sint foarte impresionata. Acum e momentul sa fac poze pentru schimbul ala de case. Ca miine e prea tirziu!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

ramonaj bafta la schimbul de case! sa fie intr-un ceas bun!
ruxij- fetita cea mare are 5 1/2 ani si e la gradinita ,doar 3 ore pe zii,cea mica 1 1/2 ani ,iar noi locuim in South Dakota din feb 2007 .......nu prea stiu la ce sa ma astept de la iarna de aici ,dar sper sa nu fie ca cea din Canada unde am stat inainte ....brrr,brrr
vorba lui basescu -" iarna, nu-i ca vara"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

ramona, bafta cu casa....
pumba eu am lucrat cu el asa... dar numai cand voria el.. cand nu vroia il lasam in pace.
- decupat cu foarfeca .. gasesti pe net worksheet pt kinder si preschool
- colorat, invatat sa coloreze intre lini, sa combine culorile
- figuri geometrice
- scris literele.. recunoscut litera si sunetul
- scris ciferele 1=one, .... pana la 20 scris cu lietre pana cat o vrut el de mult sc cu cifre
- uneori adunari usoare
- citit zilnic 2 povesti "uneori una in ro una in eng, sau dupa preferintele lui"
- uneori discutam despre ce e cartea, ce vede pe coperta, ce vede in imaginile din carte, care e pagina lui preferata, de ce.
- exersat, data nasteri, nume, adresa nr de tel.
- multe cd-uri cu muzica si cu povesti asculta.

teme la preschool nu a avut nici o data... dar la kinder astazi a fost prima zi oficiala si deja le-a dat dosarul cu teme pt saptamana asta... trebuie sa il ducem miercuri la scoala cu tot dosarelul complect.
in dosar avem asa:
- litera a si A
- cuvantul A si I.. sa citimi povesti in care gasim des cuvantul A si I si sa scriem de 10 ori pe o pagina A si a si I si i
- trebui3 sa citimi 500 de pagini pe luna.
- forme geometrice: cerc-patra-cerc-patrat-ce urmeaza? vreo 6 variante...
- asociere imagine cu litera... imagine ant... litera A.... cuvantul si imaginea care nu are pe A il taiem cu un X mare....
- colorat
- un mic raport despre familia lui, el zice si eu trebuie sa sc si el dupaia trebuie sa coloreze si deseneze familia.

gasesti si carti speciale pt kinder si pt preschool...

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

gabbriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Oana B: poate ca uneori te cuprinde disperarea si vreau sa iti povestesc doua cazuri: o familie de aici de la biserica au facut un copil dupa 16 ani de asteptare in care li s-a spus ca nu mai este nimic de facut! Au fost credinciosi.
si cazul doi la Iasi(colegi de servici cu mama) o familie nu puteau avea copii si daca au vazut ca au trecut de 30 de ani demult, au adoptat o fetita. Parca D-zeu a vazut ce au facut si a ramas insarcinata dupa doi ani de la infiere. si tot asa li s-a spus ca nu mai este nimic de facut. Poate ca aia erau in Romania si nu-s cei mai buni doctori si tehnologie dar trebuie sa speri mereu sa crezi si poate ca ingerasul pe care il astepti va sosi.
vreau sa te incurajz caci cunosc indeaproape ce durere este.
bafta si tot inainte!
referitor la teme suplimentare...
Eu ma gindeam cind o fi al meu mai mare sa fac alfabetul romanesc si sa invete sa citeasca si in romaneste. Nu cred ca i-ar strica deloc.
Mexicanii cum stiu doua limbi corect? Ai nostri copii nu ar putea?
Dar pina atunci mai este multa vreme, asadar imi dau doar cu parerea.
va las sper sa fiti bine
A, Ramona : asa-i ca a meritat sa chemi oamenii la curatenie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Ramona, ma bucur ca ti-a placut treaba facuta:)) Acum o sa ii pastrezi?

Noua nu ne da teme de la kindergarten. Copilul meu o sa ramana in urma. Mie nu imi pare prea rau ca nu au teme, ca astea de la kindergarten sunt mai mult teme pe care tb sa le facem noi, parintii si n-am chef sa imi fac temele:))

Mergi la inceput

Fetelor, chiar au facut treaba buna oamenii aia. Asa, cu mutat canapelele etc. Am avut si la NY ajutor la curatenie, dar nu se compara.
Vazind cum arata casa dupa ce au fost ei mi-am dat seama ca... I need help!
Deocamdata sint fully booked, dar ziceau ca se muta cineva peste vreo trei saptamini. Asa ca sper sa facem un program regulat.
Par a fi de treaba, sint un cuplu brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Andrada uelcam bac!!! Asteptam poze si impresii

Ramona ce bine de tine...trimite si la mine cuplul respectiv...n-am gasit pe nimeni dispus sa mute canapele

Ruxij fii fericita ca inca nu sint teme multe...noi abia am inceput ieri si deja Nick a avut 3 pagini de scris iar Alex direct "project" (pe care le urasc cu pasiune)...cica sa creeze o plansha cu numele lui din diferite materiale (lina, sclipici, nasturi, bomboane, macaroane)...tin sa spun ca io sint "anti-craft central"...adika la mine e 0 indeminare cu 0 inspiratie...pina la urma am recurs la M&M (gasite in fund de dulap), un ciorap destramat si farduri de oki amestecate cu aracet...(azi trebuie sa dau o fuga la craft store pentru aprovizionare )

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

Ah, nu-mi aminti de proiectle astea! Noi am avut unul de familie anul trecut, am facut curcan din diverse materiale. Sotul are talent dar n-are chef. Eu... ca tine. Copilul - disperat.

N-am stiut la ce sa ma astept, oamenii nici nu prea stiu engleza. Ideea mea a fost ca nu le spun ce sa faca, vad dupa aia si trag concluzii. Asa ca am avut o surpriza placuta. Acum sa-mi tineti pumnii, sa se elibereze ca mai vreau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Ramona...inainte sa ma arunc pe geam, tin sa spun ca vor avea cel putin 8 proiecte + 8 book report cu coperti in acelasi stil....acum ma pot arunca linistita in fata primului autobuz...

Sotul are si el talent dar tinde sa-l faca el tot si nu se mai vede contributia copilului...prefer sa iasa mai strimb dar sa se vada totusi ca un copil l-a creat...(vad o droaie de lucrari la scoala facute de parinti si parca nu au farmec cu toate ca sint executate perfect si extrem de ingenioase)...

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput