Vreau sa ma tund scurt!
Raspunsuri - Pagina 2
ilenutza spune:
Gabriela, si eu votez pentru poza 5 !
dar imi place si cum iti sta cu tunsoarea ta reala!
Nu stiu cati ani ai dar arati de 18 !![]()
Multumesc pentru link , o sa pun si eu poze !
E adevarat ca parul lung e mai simplu de ingrijit,unor fete le sta bine numai cu parul scurt, altora numai cu lung.Eu sunt de parere ca intinereste parul scurt dupa o annumita varsta.
Interesant este ca dupa ce am nascut mi s-a indesit parul si este firul f tare - dupa ce in timpul sarcinii imi cadea la greu!![]()
Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)
Gabbriela spune:
ilenutza, nu uita sa pui un link, ok?
Cum e in poza cu numele 5, am avut si in realitate asa parul, cam un an dupa ce an nascut, dar fiind mai grasuta aratam putin altfel...
iar reala... chiar cand e aranjat arata asa: http://good-times.webshots.com/photo/2908222140083993775fpaETO nu cum e in poza in care purtam rosu... ala e facut asa de serios.. mie imi place mai ciufulici ![]()
PS: am uitat sa spun.. am 26 de ani
Sanatate si numai bine 
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Lemoni spune:
Gabriela mersic pt pagina esti mortala pe acolo cu parul lung, mi-ai dat de lucru sa vezi la noapte ce o sa-mi caut coafura ideala abia astept.
ilenutza spune:
Gabriela, 26 de ani- bravo tie, nu e de mirare ca arati de 18
.Si ce baiet maaare ai, felicitari!
te prinde f. bine tunsoarea ta reala!
sper sa imi gasesc si eu ceva care sa imi vina bine!
Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)
Gabbriela spune:
abea astept sa vad si cu voi poze... vedeti cadaca vreti sa salvati pozele trebuie sa le trimiteti pe mail si dupaia sa le salvati.
am avut par lung pt 4 ani, si eram cam satula de el, si l-am taiat, treptat treptat pana am ajuns sa fiu foarte scurt acuma... poate imi fac timp sa pun si un album cu tunsori ce le-am avut in ultimi 6 ani...
As vrea sa incerc o culoare noua, ca de cand sunt tot asta o am "naturala cu putine cuvite"... ce culori credeti ca ar arata bine la nuanta pieli mele?
Sanatate si numai bine 
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Maryela spune:
Oare io de ce nu pot sa ma inregistrez pe
Makeover?
Adica ma inregistrez pan acand trebuie sa urmez link-ul din mail...si pe urma imi zice done...si nu mai arata nimic pe pagina...

Na, ca sa vedeti ce ma preocupa pe mine acum....dar vreau sa vad si eu cum mi-ar sta blonda!!!!!!!!
Marilena si www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/sets/72157600638802615/" target="_blank">cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL ( 24 ianuarie 2007)
Gabbriela spune:
sterge internet temporat file si incearca iara sa accesezi link-ul din mail
Sanatate si numai bine 
liliana27 spune:
ieri ti-am citit mailul si pentru ca ma tot batea de mult gandul sa-mi tund pletele, mi-ai dat curaj. Si eu bat spre 30 si aveam chef de o schimbare. N-am incercat nici un site ci m-am dus tinta la frizer si i-am zis sa-mi faca frizura la care visam eu de mult. Mi-am facut si suvite mai inchise (eram blona) si m-am tuns scurt. Nu mai pot sa-mi fac coada si o sa si arunc toate bentitele si elasticele de prins parul. Sunt super incantata, sotul la fel. Parca sunt alta. Nu mai putin feminina ci mai degraba sexy. Ma intreb ce-oi fi asteptat pana acum. Tot plecam urechea la ce-mi zicea sotul, ca nu-mi sta bine cu parul scurt (de unde o fi scos-o ca eu n-am avut niciodata parul scurt). Eu nu-ti spun decat: curaj!
Maryela spune:
Am reusit!!!!!!!!!!Yupi!!!!!!!!
Multumesc Gabbriela.
Mai, dar imi sta tare rau blonda....Gata, mi-am scos-o si pe asta din minte...![]()
Marilena si www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/sets/72157600638802615/" target="_blank">cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL ( 24 ianuarie 2007)
alincic spune:
wau,fetelor,oare o sa ajung si eu treptat la parul scurt????
Sa vedeti care-i faza la mine.De cind ma stiu am avut parul des si pufos.In afara de coada,nimic nu purtam.Pina a aparut magica placa de intins parul.Am fost foarte incintata sa gasesc un mester bun,care imi facea frezura(pot sa spun perfecta) si cu ajutorul placii eram si eu posesoare de par lung si drept.(dar totusi un pic pufos).
Acuma un an,de cind am ajuns aici(SUA),nu mai gasesc pe nimeni sa-mi faca acea freza(este des,si trebuie rarit, dar doar mesterul meu o facea asa cum trebuie
),si am tot taiat din el in speranta sa-mi gasesc freza potrivita.Inca nu e tare scurt,dar ma tenteaza sa-l scurtez asa,incit sa nu-l pot prinde coada.
Si tot de mai multe ori am auzit comentariul(din pozele trimise rudelor) ca am INBATRINIT
Of,iata mi-am varsat amarul aici voua,in speranta ca totusi sa-mi gasesc coafura potrivita si mesterul potrivit.
Voi incerca sa va pun niste poze,sa-mi ziceti si voi,ce ar trebui sa fac,sa arat mai tinara
,da am 27 ani.