Vreau sa ma tund scurt!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

aici eu in persoana,
poate daca va mai plimbati prin album mai gasiti ceva poze cu mine.
ah,si inca o problema a parului,ar fi ca se "ingrasa"foarte repede.
Il spal o data la 2 zile,dar uneori si zilnic.Cum ar fi cu asa par si inca si scurt???
Zau ca m-am deranjat un pic,chiar vreau sa-mi schimb lukul.
Acuma parul e un pic mai scurt decit in poza,dar cam aceeas forma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

nici eu nu m-am putut inregistra. o sa incerc cum ai spus tu Gabi

la vopsit parul sunt afoana, nu l-am vopsit niciodata

liliana vrem poze, vrem poze

alina poate de la samponul fol ti se ingrasha parul, eu asa patesc

Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Interesant site-ul respectiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

eu am reusit din prima, prietena mea de aici a reusit din prima. daca nu reusiti sc la cei de la site si poate se rezolva, alta explicatie nu am
Poza portret, din faza, fara machiaj, fara ochelari, cu parul prins in coada la spate. Asa veti avea cele mai bune rezultate. Grija doar o poza poti pune pe site...

PS: am mai pus cateva poze, cu mine blonda si roscata...

quote:
Originally posted by ilenutza

nici eu nu m-am putut inregistra. o sa incerc cum ai spus tu Gabi

la vopsit parul sunt afoana, nu l-am vopsit niciodata

liliana vrem poze, vrem poze

alina poate de la samponul fol ti se ingrasha parul, eu asa patesc

Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salut fetelor!

ilenutza, curaj!!! si succes, sa te nimereasca dupa modelul dorit!!!
Gabbriela, mi-au placut pozele, dar cu parul scurt, asa cum esti acum tunsa, iti sta ft bine!
Maryela, esti mortala!!!

Eu aveam parul cam pana la umeri, iar cand bebe nr 1 avea vreo 7 luni, am prins curaj si m-am tuns mai scurt dupa un model la care visam cam demultisor ...(mai avusem odata tentativa de a fi dupa modelul respectiv tunsa, dar a fost un esec total, am ajuns acasa plangand), insa acuma m-a nimerit super, insa cand bebe m-a vazut cu parul scurt, n-a mai vrut la mine deloc, nici tzizi nu i-a mai trebuit, nici sa doarma cu mine...toata seara numai a tipat!!! Insa de atunci numai asa ma tund, au trecut 3 ani, intre timp a venit si bebe 2 care ma cunoaste de la inceput numai cu parul scurt , si chiar mi-am propus sa merg si eu sambata sa-l scurtez iar...

Claudia

Mergi la inceput

poze ceva sa vedem si noi?

quote:
Originally posted by Maryela

Am reusit!!!!!!!!!!Yupi!!!!!!!!

Multumesc Gabbriela.
Mai, dar imi sta tare rau blonda....Gata, mi-am scos-o si pe asta din minte...

Marilena si www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/sets/72157600638802615/" target="_blank">cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL ( 24 ianuarie 2007)

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Gabbriela, multumesc de link-ul pentru makeover. De cand am cautat un program din asta! Am auzit numai de ele dar toate erau cu abonament, nici unul free...
Acum am ocupatie

Mergi la inceput

hai mai fetelor.. nici una nu imi aratati si mie poze?

Sanatate si numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Intru si eu in vorba acum...
Eu aveam parul pana peste fund, apoi a ajuns la umeri iar acum sunt tunsa super scurt. Petrec aranjandu-mi parul cam 5 minute ( strict spalatul ) ca am un copil atomic si nu am vreme. Nu arat batrana, dimpotriva. Frezele scurte merg la un anumit tip de fatza. Daca aveti trasaturi regulate o freza scurta scoate in evidenta ochii si atrage atentia asupra fetzei.
Da frezele scurte asociate cu un permanent sau uscat parul pe bigudiuri sunt pentru 60 and up.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Of, of, ilenutza, si eu care mi-am dorit toata viata parul lung... si am 31 de ani si nu am renuntat nici acum la dorinta asta..... Dar aproape ca am reusit, e lungutz... si blondutz... Dar o data am fost nevoita sa mi-l tund destul de scurt, imi intrase mie in cap ca daca il tund scurt va creste mai repede. Si mi-a placut si asa.... Pe mine ma aranjeaza o vecina care are un salon. Ne cunoastem de mult si stie ce imi place si ce nu. De fapt, niciodata n-a dat gres, am fost intotdeauna foarte multumita. Important este sa ai incredere in persoana care intervine asupra look-ului tau, nu sa fie cine stie ce salon. Parerea mea....

YLARI
http://tt.lilypie.com/sxWxp3.png

Mergi la inceput