Vreau sa ma tund scurt!
Raspunsuri - Pagina 3
alincic spune:
aici eu in persoana,
poate daca va mai plimbati prin album mai gasiti ceva poze cu mine.
ah,si inca o problema a parului,ar fi ca se "ingrasa"foarte repede.
Il spal o data la 2 zile,dar uneori si zilnic.Cum ar fi cu asa par si inca si scurt???
Zau ca m-am deranjat un pic,chiar vreau sa-mi schimb lukul.
Acuma parul e un pic mai scurt decit in poza,dar cam aceeas forma.
ilenutza spune:
nici eu nu m-am putut inregistra. o sa incerc cum ai spus tu Gabi
la vopsit parul sunt afoana, nu l-am vopsit niciodata
liliana vrem poze, vrem poze 
alina poate de la samponul fol ti se ingrasha parul, eu asa patesc
Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)
Gabbriela spune:
eu am reusit din prima, prietena mea de aici a reusit din prima. daca nu reusiti sc la cei de la site si poate se rezolva, alta explicatie nu am ![]()
Poza portret, din faza, fara machiaj, fara ochelari, cu parul prins in coada la spate. Asa veti avea cele mai bune rezultate. Grija doar o poza poti pune pe site...
PS: am mai pus cateva poze, cu mine blonda si roscata...
quote:
Originally posted by ilenutza
nici eu nu m-am putut inregistra. o sa incerc cum ai spus tu Gabi
la vopsit parul sunt afoana, nu l-am vopsit niciodata
liliana vrem poze, vrem poze
alina poate de la samponul fol ti se ingrasha parul, eu asa patesc
Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)
Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
hcclara spune:
Salut fetelor!
ilenutza, curaj!!! si succes, sa te nimereasca dupa modelul dorit!!!
Gabbriela, mi-au placut pozele, dar cu parul scurt, asa cum esti acum tunsa, iti sta ft bine!
Maryela, esti mortala!!!
Eu aveam parul cam pana la umeri, iar cand bebe nr 1 avea vreo 7 luni, am prins curaj si m-am tuns mai scurt dupa un model la care visam cam demultisor ...(mai avusem odata tentativa de a fi dupa modelul respectiv tunsa, dar a fost un esec total, am ajuns acasa plangand), insa acuma m-a nimerit super, insa cand bebe m-a vazut cu parul scurt, n-a mai vrut la mine deloc, nici tzizi nu i-a mai trebuit, nici sa doarma cu mine...toata seara numai a tipat!!! Insa de atunci numai asa ma tund, au trecut 3 ani, intre timp a venit si bebe 2 care ma cunoaste de la inceput numai cu parul scurt
, si chiar mi-am propus sa merg si eu sambata sa-l scurtez iar...
Claudia
Gabbriela spune:
poze ceva sa vedem si noi?
quote:
Originally posted by Maryela
Am reusit!!!!!!!!!!Yupi!!!!!!!!
Multumesc Gabbriela.
Mai, dar imi sta tare rau blonda....Gata, mi-am scos-o si pe asta din minte...
Marilena si www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/sets/72157600638802615/" target="_blank">cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL ( 24 ianuarie 2007)
Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Chantal spune:
Gabbriela, multumesc de link-ul pentru makeover. De cand am cautat un program din asta! Am auzit numai de ele dar toate erau cu abonament, nici unul free...
Acum am ocupatie![]()
Gabbriela spune:
hai mai fetelor.. nici una nu imi aratati si mie poze?
Sanatate si numai bine 
OlgaTarziu spune:
Intru si eu in vorba acum...
Eu aveam parul pana peste fund, apoi a ajuns la umeri iar acum sunt tunsa super scurt. Petrec aranjandu-mi parul cam 5 minute ( strict spalatul
) ca am un copil atomic si nu am vreme. Nu arat batrana, dimpotriva. Frezele scurte merg la un anumit tip de fatza. Daca aveti trasaturi regulate o freza scurta scoate in evidenta ochii si atrage atentia asupra fetzei.
Da frezele scurte asociate cu un permanent sau uscat parul pe bigudiuri sunt pentru 60 and up.
YLARI spune:
Of, of, ilenutza, si eu care mi-am dorit toata viata parul lung... si am 31 de ani si nu am renuntat nici acum la dorinta asta..... Dar aproape ca am reusit, e lungutz... si blondutz... Dar o data am fost nevoita sa mi-l tund destul de scurt, imi intrase mie in cap ca daca il tund scurt va creste mai repede. Si mi-a placut si asa.... Pe mine ma aranjeaza o vecina care are un salon. Ne cunoastem de mult si stie ce imi place si ce nu. De fapt, niciodata n-a dat gres, am fost intotdeauna foarte multumita. Important este sa ai incredere in persoana care intervine asupra look-ului tau, nu sa fie cine stie ce salon. Parerea mea....
YLARI
http://tt.lilypie.com/sxWxp3.png