Mamici de iulie-august 2007 (89)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

quote:
Originally posted by nma

Am nevoie si eu de un sfat. O vena de la mana in care am avut perfuzie si am facut si antibiotic ma doare si pare umflata. Am pus lioton gel dar nu trece. Ce pot sa fac?
Si inca o intrebare: Andra nu a facut in spital vaccinul antihepatita iar eu am vazut tarziu ca nu e facut. E bine sa-l fac maine sau il aman pana face ea 2 luni?
Pupici la toata lumea.

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

incearca sa te ungi cu gel cu arnica.

vaccinul antihepatitic B trebuie facut acum, pana la cel de la 2 luni. de ce nu i l-au facut la spital?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by Anya20

vaccinul antihepatitic B trebuie facut acum, pana la cel de la 2 luni. de ce nu i l-au facut la spital?

Pentru ca nu il aveau...aceasi problema si la noi...gratuit, dar nu exista...l-am cumparat de la un depozit ...si asta cu "pile"...fain program national de vaccinare, nu?

ne ducem si noi azi la cantarit, masurat, vaccinat...

Ma duc sa fac

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

anya iti multumesc tare mult de raspuns!O sa incerc sa mai rezist pana ajung sa imi fac un control pt ca oricum fastum gelul este de moment..uff.
§In legatura cu vaccinul... aici nu i.au facut nici un vaccin lui Alex in spital si pediatra mi.a zis sa ma programez pentru vaccin in luna a 3 a!Bebe are deja o luna jumatate si nu stiu ce sa fac.Vad ca toate v.ati vaccinat bebitzoii :(
Ce se intampla daca ramane nevaccinat???Vaccinurile astea se pot face mai tarziu sau cum stau treburili?

afibebefelicitari asteptam povesti :)

ralucapiosa iti traiasca bebitzul!
recuperare rapida fetelor.

Ash comanda si eu un bouncer dar imi e tare teama ca bebitzoiul meu nu il va folosi!Om vedea.

andutzy imi poti pune si mie cat a fost un meniu eventual pe pm??:) MERCIC

Coffe anyone??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

quote:
incearca sa te ungi cu gel cu arnica.

Anya multumesc frumos .
In maternitate nici nu mi-au spus ca nu i-au facut vaccinul. Dupa am aflat ca nu il aveau. Puteau sa spuna si il cumparam. Azi merg sa il iau de la farmacie si la dr de familie sa il faca.

Mergi la inceput

M-asi abona si eu la o cafea dar imi e teama sa nu o agite. Nu am mai baut de mult si azi am o zi incarcata.
Pe mine m-a disperat cu cat de des face kk. De aseara de la ora 20 si pana la 6 dimineata a trebuit sa o schimb de 6 ori. Daca nu o schimb rapid urla.
Acum doarme asa ca o a profit sa fac si eu un dus.
O zi buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

quote:
Originally posted by Luna1

Alta problema e ca are ca un tremurat de barbie cand suge si de picioare, nu tot timpul dar e ca atunci cand te intinzi si tremura piciorul. Mai pateste cineva?

Va pup

Luna, mamica de Adelise Cezara(11.08.2007) si Cosmin (30.07.2001)

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!

Si Raducu al meu are tremurat asa la picioruse uneori. Oare de ce ?

Mergi la inceput

Simo se pare ca si eu trebuie sa apelez la "pile". Am sunat la cateva farmaci si nu au vaccinul.

Mergi la inceput

jeni mai jos ai raspunsul de la anya.

quote:
luna, tremorul de care vorbesti, al barbitei si al picioarelor, e normal la varsta ei.
Alina, mamica fericita a 2 "pete" - Arina Ilinca (20 iun 2007) si Anya Ioana (19 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

quote:
Originally posted by jeni71

quote:
Originally posted by Luna1

Alta problema e ca are ca un tremurat de barbie cand suge si de picioare, nu tot timpul dar e ca atunci cand te intinzi si tremura piciorul. Mai pateste cineva?

Va pup

Luna, mamica de Adelise Cezara(11.08.2007) si Cosmin (30.07.2001)

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!

Si Raducu al meu are tremurat asa la picioruse uneori. Oare de ce ?

Jeni si Radu 29.07.2007

[b]jeni
, am raspuns eu mai sus, pe paginile anterioare. caile nervose sunt imature acum, in termeni medicali - insuficient mielinizate. in timp o sa inceteze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

quote:
Originally posted by jadi

Poze noi incepand de www.flickr.com/photos/9219269@N03/1249538870/in/set-72157601233638563/" target="_blank">aici.

Deni & Vlad & Tudor

Supwer poze ! Doamne ce mare a crescut, si ce repede, parca ieri ai nascut si era bebe mic. Frumosi copii ai ! Felicitari !

Mergi la inceput