Mamici de iulie-august 2007 (89)
Raspunsuri - Pagina 26
ghinetz spune:
Am citit cate ceva din primul capitol al nostru - eu am aparut ceva mai tarziu, dar il consider ca fiind si al meu - si mi-au dat lacrimile. Cand a trecut timpul? Doamne, ce minune, ca intr-un timp asa scurt sa fie plasmuiti omuletii astia simpatici. Minunile astea!
Si parca vezi ca maine-poimaine vorbim de majorat...
Oana, Stefan (11 martie, 2003) si Victor (12 iulie, 2007)
www.flickr.com/photos/12244302@N04/show/" target="_blank">Poze
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
iulaug2007 spune:
quote:
Originally posted by Anya20
simo sau deni, am nevoie de ajutorul vostru in ceea ce priveste listuta care va sta la inceput de capitol. multumesc mult
Poate te pui bine cu popeasca...ca eu nu prea am imaginatie, eu numai cu completatul...is un bun executant ...da ea are imaginatie la desene si culori.
X-ray spune:
fetellloooorrr ne mutam la scutece!nu-mi vine sa cred!defapt azi i-am pus elisei pampers marimea 3 ,nr 2 o strange rau de tot...ce trece timpul...
pt duamna "popularitate" alinutza abia asteptam sa ne deschizi un nou capitol!
deci ramane strumfi????e fff fain....
lucia felicitari pt bb ,bine ai venit in formula nou 2 cu 1+1
jadi nu mi-a venit leaganul.eu sunt mai suparata decat fata.
nikole bine ai revenit!
nico am vazut pozele sunteti tare frumoase amandoua.
alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)
X-ray spune:
joujou mai intra pe aici mai des,poate a nascut.m-am uitat pe lista cu fetele de care nu mai stim nimic si ea mi-a sarit in ochi...
alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)
jadi spune:
Felicitari Stefania si LuciaZ si sa va bucurati de cei mici!
Hop si eu la amiaza! Am fost si eu ieeri cu dodo la eco de sold si transfontanela si suntem ok, coarnele alea de ieseau marite in sarcina sunt ok, deci m-am linistit si cu astea! Si dupa am fost in vizita la niste prieteni care au o fetita de 9 luni si am plecat dupa 12 noaptea, dodo a dormit ba in leaganul fetitei ba in scoica si s-a trezit exact dupa ce am terminat eu dusul acasa!
Mai o sa fac listuta, azi maine imi fac timp dar ma stiti ca sunt sincera si pricinoasa si nu ma jenez sa va zic mi-ar fi placut sa ma rugati pe mine sa va mut nu de alta dar am muncit serios la lista si am "pescuit" fetele si le-am tuturor sarcina usoara si felicitari la nastere! Dar nu-i bai, mi-am zis of-ul si ma conformez! Subiect inchis!
Revin cu cateva raspunsuri din urma!
Deni & Vlad & Tudor
mamii spune:
jadi imi zici si mie te rog frumos cam cat costa la noi ecografia la solduri si pana la ce varsta se face la noi in tara??Aici am inteles ca ar trebui sa ashtept cam 2 luni pt o programare in spital si in privat sper sa o faca ginecoloaga mea.OAre se poate?! Si daca nu reusesc ma gandeam sa o fac in tara .imi poti da kteva detalii te rog frumos ?
mami de bebitzoi Alexandru 13.07.07
iulaug2007 spune:
mamii...nu mai are treaba dr gineco....tine de pediatrie de-acum orice lucur legat de copil...doar daca ai tu vreo problema in domeniu mai ai treaba cu gine...si la controale.
jadi spune:
Ile, eu l-am dus pe plaja, l-am asezat la umbra sub umbrela si astfel incat sa nu il bata vantul, eventual cu o paturica subitire de tipul scutecelor de bumbac. Avea liber pe parti deci se ventila oricum lui ii place la caldura si nu il deranjeaza caldura dar in schimb nu doarme in frig!
Si cu somnul, dormeam toti 4 in camera, cei mari, eu, tasu si Vlad in pat, Dodo in carucior. In functie de care adormea primul, il aduceam in camera pe urmatorul. Cum misca Dodo sa se trezeasca, cum il luam in living si il alaptam, il schimbam si daca era spre adormire il duceam in dormitor! Acasa Vlad doarme in camera lui, numai dupa ce o persoana ii sufla in fund la maxim, dupa ce i se spun povestile cerute si dupa ce bea laptele! Nu adoarme singur si nici nu doarme singur! Iar Dodo cu noi in camera, noaptea in patul lui, ziua pe unde apuca, in leagan, in patul nostru! Nu ma gandesc deocamdata sa ii mut impreuna, Vlad e la fel cu cel mare al tau, acum il iubeste acum sare pe el sa ii faca cine stie ce, probabil dupa 6-9 luni o sa ii mut impreuna , sa stiu eu ca poate si Dodo sa reactioneze la cine stie ce actiuni teroriste!
quote:
Originally posted by ilenutza
Si eu am avut mica menstruatie, dar numai mica nu a fostm-a tinut 5 zile d eintrasem la idei!
Jadi cum ti-a fost la plaja cu bb f mic?Am fost si eu o data dar nu ne-a fost bine, batea un pic briza, mai rascolea nisipul, trebuia sa il manevrez prin soare can dil scoteam / puneam in masina/ carut, cand il luam la alaptat, mi s-a parut prea mic pentru asta.Desi mi-a parut rau ca nici Victor nu a mers pe plaja din cauza noastra. dar asta e ...
Intrebare pentru mami de 2 sau 3 copii: va adorm copii mai mari in prezenta lui bb mic?Pentru ca V. daca il tin pe Andrei cu noi in camera, sau il alaptez sau il tin cu mine nu mai adoarme pt ca e distras de el.Si uite asa fac slalom intre ei, plange cand unul, - dupa mama, cand celalalt de foame sau colici si e o adevarata provocare , mai ales somnul de seara.
Stiu ca am o cota de popularitate f scazuta, dar poate imi raspundeti si mie ceva!
Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)
Deni & Vlad & Tudor
mamii spune:
ginecoloaga e si ecografista si deaia ma gandeam k paote o pot face la ea
mami de bebitzoi Alexandru 13.07.07
jadi spune:
Gina, mama, ma faci sa incep sa ma indoiesc de capacitatea mea mentala, sa uit eu ceea ce scriu . Am cautat pe unde am zis asta dar zau ca nu am gasit! Sa fi fost un sfat de la Jeni? Ca jadi, jeni e tot pe acolo!
quote:
Originally posted by greierash
Pupici pentru toata lumea....
Jadi tu ii dai sab simplex cate 15 picaturi la fiecare masa? o sa razi eu la inceput ii dadeam cate 6-8 picaturi de 3 ori pe zi ... si nu prea avea efect... Acum ne-am mai desteptat si ii dau cam la 2 mese cate 8-9 picaturi... Si al meu face ca si dodo al tau se incovriga si in somn, se agita rau saracutu...... As incerca si eu la fiec masa.. Noaptea ii dau doar o data pe la masa de la 3...
greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)
- "Traieste clipa" -
Deni & Vlad & Tudor