Mamici de iulie-august 2007 (89)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valen spune:

karli, ce bine ca mai treci pe la noi. andraZ, ti-am admirat-o pe Mara. ; si ce rochite frumoase are!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

valen.... mi-e dor de voi... de unii mai tare, de altii si mai tare.... de socri stiu sigur ca nu mi-e dor; odata cu intoarcerea pe forum, deci acasa, ma voi intoarce practic in ochii soacrei zi de zi again!.. ce bine totusi ca am usa la camera... ma gandesc acum si la o cheie la usa aia

noi facem botezul pe 1 sept... deci sambata asta... nu ca m-ar fi intrebat cineva, sau poate chiar ma repet, caci sincer la cat de rar trec pe aici am si uitat ce v-am mai scris si ce nu... asa va puteti da seama daca v-am spus si vreo minciuna

adeluta creste fain... cum ziceam, 58 cm si 5100 gr. la 5 saptamani doar... o fi si ea fatuca inalta la adolescenta? sunt cu ochii pe ea..

tre sa plec, deci va pupik.... ciaooooooo si mai vin eu pi aici, stati fara grija!

karligutza cea mai fericita mamica
si
Adela Patricia cea mai frumoasa fetita!

si pe deasupra si cu 'acte'-n regula din 13 iulie 2007, ora 19.00, Apgar 10, 3270g, 51 cm...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

andra lasa ca nu dispare asa laptele de la noi din tzatze!acuma am vazut-o si pe frumoasa mara,sa va traiasca.pozeaza tare frumos!

karli bine ai revenit!
stefania sa-ti traiasca minunea,ffff frumoase pozele!

alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Si eu am avut mica menstruatie, dar numai mica nu a fostm-a tinut 5 zile d eintrasem la idei!

Jadi cum ti-a fost la plaja cu bb f mic?Am fost si eu o data dar nu ne-a fost bine, batea un pic briza, mai rascolea nisipul, trebuia sa il manevrez prin soare can dil scoteam / puneam in masina/ carut, cand il luam la alaptat, mi s-a parut prea mic pentru asta.Desi mi-a parut rau ca nici Victor nu a mers pe plaja din cauza noastra. dar asta e ...

Intrebare pentru mami de 2 sau 3 copii: va adorm copii mai mari in prezenta lui bb mic?Pentru ca V. daca il tin pe Andrei cu noi in camera, sau il alaptez sau il tin cu mine nu mai adoarme pt ca e distras de el.Si uite asa fac slalom intre ei, plange cand unul, - dupa mama, cand celalalt de foame sau colici si e o adevarata provocare , mai ales somnul de seara.
Stiu ca am o cota de popularitate f scazuta, dar poate imi raspundeti si mie ceva!

Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

quote:
Originally posted by Ashera

Buna dimineatza si de la noi. Eu sunt in continuare zombi dupa a 4-a noapte nedormita. Bb plange de durere de burtica, am incercat bonisan, muguri de tei argintiu - fara efect. De azi am inceput sab simplex, sper ca va da rezultate. Mamicile care dati la copii sab simplex : cum il dati ? Cate picaturi, de cate ori pe zi, inainte sau dupa masa ? Ca nu scrie foarte clar pe prospect. Lavi, dupa cele descrise de tine, al meu are sigur candidoza bucala. Ce ii fac? Cu ce sa il curat ? Help, pls..

Mami de bebe
Chris (08.08.07)

Eu ii dau Sab Simplex la bebe, cate 15 picaturi inainte de masa. Iar in prospect scrie ca se poate da si ori de cate ori este nevoie, asa ca unoeri cand il vad ca plange ii dau si intre mese. Neonatoloaga in spital mi-a zis ca e ok asa. Practic la indrumarea ei am luat Sab Simplex si vad ca la mine merge. Al meu are colici f puternice dupa masa-atunci se zbate si plange si se strange si in somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

quote:
Originally posted by ilenutza
Si eu am avut mica menstruatie, dar numai mica nu a fostm-a tinut 5 zile d eintrasem la idei!Jadi cum ti-a fost la plaja cu bb f mic?Am fost si eu o data dar nu ne-a fost bine, batea un pic briza, mai rascolea nisipul, trebuia sa il manevrez prin soare can dil scoteam / puneam in masina/ carut, cand il luam la alaptat, mi s-a parut prea mic pentru asta.Desi mi-a parut rau ca nici Victor nu a mers pe plaja din cauza noastra. dar asta e ...Intrebare pentru mami de 2 sau 3 copii: va adorm copii mai mari in prezenta lui bb mic?Pentru ca V. daca il tin pe Andrei cu noi in camera, sau il alaptez sau il tin cu mine nu mai adoarme pt ca e distras de el.Si uite asa fac slalom intre ei, plange cand unul, - dupa mama, cand celalalt de foame sau colici si e o adevarata provocare , mai ales somnul de seara.Stiu ca am o cota de popularitate f scazuta, dar poate imi raspundeti si mie ceva!Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)
hai ca iti raspund eu prima (desi nici eu nu am asa mare succes la public): sarah doarme fara probleme, nu conteaza nici unde, nici cum; poa' sa aiba si 5 surori langa ea, daca-i e somn....doarme. Sper ca ti-am fost de folos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

karli, pupici adelutei si petrecere frumoasa la botez!

ile, anya nu adoarme daca stau cu arina langa ea sau daca o aude plangand. de obicei o pun in pat in camera ei, ii dau laptele si ies din camera apoi ii inchid usa. adoarme singura dupa ce bea laptele. uneori o aud cantand sau vorbind si ma amuz la culme. am grija ca pana adoarme sa nu o auda pe arina plangand.

editez, dupa ce am citit mesajul lui valen: eu am mare priza la public, dar numai la o anumita parte a lui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Buna dimineata !
Am facut cafeaua ! Serviti va rog !
Si o zi buna sa aveti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Buna dimineata! O cefea asi vrea si eu ca sunt franta. Am avut musafiri si am stat cu ei pana la ora 1 apoi s-a trezit pitica. Noaptea a avut chef de povesti. Acum au plecat musafirii dar trebuie sa mergem sa facem vaccinul asa ca nu pot sa dorm.
Ieri am scapat de ghips pt o saptamana.
Andra mai doarme pe burtica si parca e mai linistita.

Alina.a abia astept sa ne intalnim. Cred ca trec si eu la ceai de soc/.

Nikole
sanatate multa!

Mamii am vazut pozele. Ai un bb tare frumos. Sa iti traiasca! Faine glumele.

Stefania
sunt super pozele. Sa-ti traiasca mica minune.

Andra_Z pupici micutei Mara. E tare dulcia. Si mie imi plac rochitele ei.

Karligutza
daca mai povestesti asa venim si noi acolo.

Ileana eu l-am lasat pe Alex de doua ori sa doarma in pat cu Andra si au dormit 3 ore amandoi. E drept ca ii tot verificam.

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Am reusit sa pun si eu poze cu Andra la semnatura.

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput