Mamici de iulie-august 2007 (89)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

jadi, mamii, anya, multumesc mult de raspunsuri. pediatra spunea sa ii dau la 2.5 ore. nici mai mult nici mai putin. si 15 min la un san, 10 la celalat. nu lasa loc de interpretari. chestia asta cu la cerere ma cam dezorienteaza pentru ca daca doarme nu o pot trezi cu nici un chip sa manance (cu orele) iar cand e treaza non stop plange si isi mananca pumnii. o sa incerc sa ii dau cand e treaza mai des. sa vedem cum o fi. ca tare nu reusesc sa inteleg de ce plange cu orele fara sa o poata linisti nimic. dar de trezit de foame nu se trezeste.

multumesc inca o data de raspunsuri. sper sa se regleze.

Aylin cu mica broscuta Alma

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Buna fetelor,

Suntem acasa cu mica noastra comoara, Catarina, nascuta pe 25 august la 1.46, 3,670 kg, 50 cm, apgar 10. Nasterea a fost complet naturala in apa.
Mi-a dat Dumnezeu tot ceea ce mi-am dorit: o fetita sanatoasa, o nastere usoara asa cum m-am rugat in apa.
Am stat 2 zile in spital. Recuperarea e aproape completa.
Sunt in al noua-lea cer!!!
Va pupam,

stefania Cea mai fericita mamica si sotie
http://salexandre.blogspot.com/
http://blog.balexandre.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Am uitat, puteti vedea poze aici: http://blog.balexandre.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

in sfarsit azi am facut si noi vacinul.doarme fata beton.s-a trezit a urlat putin,ea care nu urla, si a adormit la loc.sper sa mai doarma si la noapte ca a dormit toata ziua.
andra eu saptamana trecuta ca sa-mi hranesc fata si sa nu renunt la alaptat am facut flotari.de ce? pt ca jur nu-mi mai iesea mai nimic din tzatze asa erau de harcea-parcea.asa ca o puneam pe spate in pat si eu intr-o mana deasupra ei si cu cealalta imi storceam tzatza la propriu.ca in filmele cu prosti.dar pana la urma din doua tot scoteam ceva de o masa,drept e ca si la doua ore vroia iar...la mine a fost si agitatia cu botezul,neamurile din valcea,mama la noi etc...deci stres=nexam lapte.asa ca mi-am facut ceai de soc(stiu de la mamicile din arad) si acum azi-noapte a trebuit sa ma mulg ca imi exploda o tzatza si s-a hotarat si fata mea sa doarma 6 ore legate.incearca poate merge si la tine.e pacat sa renunti.
andutzy sunteti o familie tare frumoasa!
lavinia astept poze de la botez saptamana viitoare de la firma care s-a ocupat de eveniment.si eu mor de curiozitate sa le vad.
luna si un pachet de odihna iti trimit...
deni au zis ca vine azi si inca nu a ajuns nimic....abia il astept.
mami sunteti asa de tineri si frumosi toti trei.mi-e dor de roma!!!!
si noi avem poze noi mai jos
http://www.flickr.com/photos/10446738@N06/

alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Andutzy, sa va fie de bine botezul. ai niste copii tare frumosi iar tu arati excelent dupa a2a nastere.stefania, minunate poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

quote:
Originally posted by alina.a

andra eu saptamana trecuta ca sa-mi hranesc fata si sa nu renunt la alaptat am facut flotari.de ce? pt ca jur nu-mi mai iesea mai nimic din tzatze asa erau de harcea-parcea.asa ca o puneam pe spate in pat si eu intr-o mana deasupra ei si cu cealalta imi storceam tzatza la propriu.ca in filmele cu prosti.dar pana la urma din doua tot scoteam ceva de o masa,drept e ca si la doua ore vroia iar...la mine a fost si agitatia cu botezul,neamurile din valcea,mama la noi etc...deci stres=nexam lapte.asa ca mi-am facut ceai de soc(stiu de la mamicile din arad) si acum azi-noapte a trebuit sa ma mulg ca imi exploda o tzatza si s-a hotarat si fata mea sa doarma 6 ore legate.incearca poate merge si la tine.e pacat sa renunti.

Alina, nu vreau sa renunt la alalptata pt ca vad ca mi-a luat foarte bine in greutate luna trecuta si plus ca stiu cat de bun e lapticul asta pt ea. Si eu aproape ca am facut flotari ca sa ii dau sa suga, ca aveam sanii ca smochinele, vestejite. De azi maine incerc si eu cu ceai de soc...poate merge. Vad ca Mara si-a facut program sa pape la 3 ore acum si noaptea deloc. Vedem cum merge de acum inainte. Cert este ca de cand a lasat-o mai moale cu suptul parca se simte ca se adune laptele in sani. Mergem cu DD inainte su cu lapte de la tzitzi pana cand se inchide robinetul.

Andra si Mara Teodora(13.07.2007)
"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora
Povestea Marei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by stefania_97

Am uitat, puteti vedea poze aici: http://blog.balexandre.com/

Stefania, superbe poze si superba povestea! Sa va traiasca mica minune si sa va aduca numai liniste si impliniri!

"Cere si ti se va da!"
Povestea Marei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela_1974 spune:

Salutam mamicile si gravidutzele care inca astepta sa devina mamici

Am vazut ca m-ati trecut pe lista, cu bobocelul meu. Numele fetei mele este Miruna, a avut 52 de cm la nastere si tota 10.

Vroiam sa va intreb un lucru. Fetita mea a facut o iritatie pe fatza. La inceput au fost niste bubitze mici pe barbie, bubitze care erau rosiatice si in mijloc aveau un punct galben. Mi-au spus toti ca de la transpiratie si de la caldura... si sa stau linistita.

Ideea e ca s-au inmultit f. mult pe toata fatza. Am dat-o cu alcool iodat 1% - la indicatia medicului. Cred ca alcoolul iodat a iritat si mai mult fatza ei.

Acum o dau cu baneocin unguent (tot la indicatia medicului) desi am vazut pe prospect ca nu e indicat copiilor sub 2 ani. Am sentimentul ca acest baneocin nu are nici un efect. Deja s-a facut ca o crusta pe fatza ei. E rosu tot obrazul si barbia... si a inceput sa se extinda si pe gat.

Am mai vorbit cu mai multi prieteni care au avut aceeasi problema cu piticii lor si mi-au zis ca pana n-au dat cu cortizon n-au rezolvat problema.

Pe de alta parte toti mi-au zis ca acest cortizon este periculos si nu e indicat pt copii.

Voi aveti aceasta problema? Ca eu nu mai stiu incotro s-o iau.

Va multumesc mult,
Mirela

37+

Mergi la inceput

Pt cine doreste sa vada poze cu pitica noastra, am pus poze noi la semnatura.

"Cere si ti se va da!"
Povestea Marei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Buna fetelor... ce mai faceti?

Matei AlJafaari
super fain ca ai ajuns la mare dna.Jadi... baieteii sunt niste dragalasi...
faine si pozele de la botezul lui Horia dna.mamica Andutzy
Anya... zici deci ca Arina nu se uita la mosi de 4 luni... offff!! tre' neaparat sa o invat eu neshte matematica (deh' am fo' olimpica odata... acu' proaspata mamica cum sunt nush daca mai stiu cat fac nici 2+2 ; sunt modesta tare, nu?) si sa ii zic ca peste 80 ani ea tot atat va avea (ca si el, doar ca numa' 2 luni in minus... ce bine ar fi 40 ani in minus) ... glumesc... e o scumpa Arina ca i-am vazut si pozili ei...
Valen, domnisoara ta cea mare daca va fi inalta, sa tina un loc in banca cu fotomodele si pt.fiica-mea.... zicea Jadi ca al ei ficior are la 2 luni 58 cm si 5 kile si 300 parca? ei bine a mea la 5 saptamani avea dimensiunile astea! Dna.Dr.Anya? e ok asa?

si inca ceva... cand se poate interveni (si in ce fel) asupra unui hemangiom.. Adeluta are acea 'zmeurica' rosie rosie dupa gatut care e cat un nasturel si care nu se extinde in suprafata dar paranoia mea sau realitatea zice ca el creste in sus.... ca painica de la drojdie.... si are efectiv aspect de zmeurica... ma cam tem de hemangiomul asta al ei.... a aparut la 2 sapt.dupa nastere fix de suprafata de care este si acum... insa ma rog sa dispara de la sine, se poate si asa? cat la % din cazuri dispare de la sine un hemangiom mic? e localizat pe gat la spate... e ca o bulina ca alea cum primeam cand eram noi pe vremea noastra la gradi'......

cam atat de la noi.... daca mai stau pe aici (tot la sora mea, la Botosani in oras.... si asa va demonstrez ca am mai si citit si am ocazia sa iti raspund draga gabiarama caci am vazut ca m-ai intrebat unde sunt acum de stau asa izolata... iata ma destainui din nou.... stau la tara la mamica mea la 24 km de orasul Botosani sa miros cum miroase roua de pe iarba verde, sa aud cum ploua ploaia si sa ma bucur doar de cotcodacitul gainilor care se oua sau NU - deci care se cotcodacesc degeaba, asa cam cum se mai miorlaie pisicutele noastre mici - si cucurigitul unicului cocos din curtea plina de gaini ) va mai scriu una alta daca stiu ce

v-o placut impresiile mele de pe locurile natale
pupicei

karligutza cea mai fericita mamica
si
Adela Patricia cea mai frumoasa fetita!

si pe deasupra si cu 'acte'-n regula din 13 iulie 2007, ora 19.00, Apgar 10, 3270g, 51 cm...

Mergi la inceput