Mamici de iulie-august 2007 (89)
Raspunsuri - Pagina 10
Anya20 spune:
mamii, fiecare tara are schema de vaccinare proprie, ordonata de ministerul sanatatii. daca voi sunteti in italia, adoptati regulile de acolo. insa daca mergi pe schema lor, ai grija ca aceasta sa fie completa, conform indicatiilor date de medicii de acolo.
jeni71 spune:
quote:
Originally posted by nma
Jeni e dezastru cumnata ta. Bine ca a fost pusa la punct. Eu astept miercuri seara niste rude care fac turul tarii si ajung si pe la noi dar le voi oferi doar cazare si o friptura. O sa ii invit pe ei sa pregateasca cate ceva daca eu nu o sa pot. Si stiu ca nu voi putea si imi pare rau ca sunt super ok aceste rude.
nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
Doar cu nesimtire am pus-o cu botul pe labe pe minunata aia de cumnata-mea ! Ca are tupeu cat China !
Afibebe, sa-ti traiasca bebeul, sa fie cuminte, sanatos, si tie refacere rapida !
Anya20 spune:
deni, am vizionat pozele. baietii sunt superbi impreuna. ce se chinuia vladut sa incapa in cosuletul lui tudor. mai, mai...ce-l mai pupa el pe fratior.
brazuca25 spune:
Fetelor am vazut pozele noi si e clar ca avem cei mai frumosi copii! Si repede mai cresc!
Am si eu o intrebare: e posibil sa fac abia acum depresia postpartum?? Ca am niste crize de plans cam la doua zile de zici ca cine stie ce dezastre s-au intamplat. Bine...sunt declansate de situatia din casa care ma streseaza la maxim (stam cu socrii si cu cumnata cu care nu vorbesc si cu care nu ma inteleg deloc).
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra
brazuca25 spune:
OK, deci e clar ca am ceva! Tocmai am ascultat melodia Timpuri Noi-TATA, si desi al meu tata e bine mersi acasa m-a apucat un plans din ala in hohote.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra
mamii spune:
brazuca te inteleg perfect!Sunt in aceeasi situatie mai putin cu cumnatamea care e o dragutza.Dar eu de knd am nascut am inceput sa fiu mai din toporDoar am motive nu°?!Plus ca incerc sa ma inchid in camera pe faza 'sunt obosita' si nu mai lasi loc de alte rautati iar alea kre sunt ...nu tre sa iti pese!
aylin_tarcan spune:
anya, multumesc de raspuns. cat de des pot sa ii dau sa suga? adica cat e minimum de timp intre alaptari? si timpul dintre alaptari se masoara intre cand termina si cand incepe data viitoare? cam stupide intrebarile, stiu....dar nu stiu ce sa mai fac. plange in continuu, baga pumnii in gura, se agita, chiar si manusile si le suge.
fetele, va rog treceti si la mine: greutate: 3230g, 51 cm, nat fara epi
Aylin cu mica broscuta Alma
atat de mari suntem
mamii spune:
aylin daca o alaptezi cu lapte de tzatzi poate manca oricand sunt copii care mananca din ora in ora mai molfaie mai adoarme mai suge iarasi.Timpul se masoara de knd a inceput masa pana la urmatoarea masa,daca am retinut bine).