ciudatenie!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

mda, ai dreptate..
da' chiar daca imi place stilul si atitudinea ta, tot n-as vrea o noua poveste cu despartiri de la tine...
apropos.. good luck!!

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

.......lasa despartirile ca am tot auzit de despartiri in ultimul timp!

sa pt un nou inceput!

bafta baby...!

sa ne spui si noua cum s-a terminat povestea cu stan si bran in cele din urma si abia dupa ce a urmat........!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

nu o trimite acasa
eu am avut parinti din astia, restrictiile lor m-au determinat sa fac multe pe de'a'ndoaselea. daca va fi acasa sub supraveghere stricta si fara sa aiba cu cine vorbi - mai rau se va lega de el.

tine-o cu tine si fa-i o schema pe puncte in care ii desenezi felul in care isi bate joc de ea. arata-i ca asa zisa pasiune este doar o relatie toxica si o criza de isterie cap coada, un simulacru. ca ea are o stima de sine incredibil de scazuta si se vede ca atata considera ea ca merita. si nici nu stie ca se poate mai mult ...

faceti impreuna o lista cu calitatile lui fenomenale, din cauza carora ea este convinsa ca il pierde pe barbatul vietii (eu am crezut de fiecare data ca cel pe care tocmai l-am pierdut a fost cel mai bun care ar putea exista; indiferent cate mizerii mi-a facut - sau cu cat mai multe cu atat mai puternica era legatura - teoria abuzatului). vei putea sa desfiintezi calitate cu calitate.

IN SCRIS, CU DESENE. make it visual :). o imagine face cat 1.000 de cuvinte. cumpara un retroproiector sau un bilboard si fa-i lectie la tabla.

NU o lasa singura si nu o trimite la ma-sa. Nu-i asculta pe cei care zic asta, k au avut parinti domestici si nu inteleg.

Una peste alta ... poti face tot posibilul dar ... ea trebuie sa aleaga si sa decida. Nu trebuie sa o fortezi la nimic chiar daca tu stii ca e bine. Binele cu forta este RAU. Daca tine mortis sa-si bea paharul pana la fund si sa se duca pana la fundul disperarii, umilintei ... nu o poti opri tu. Poti doar sa fii in zona si sa ai grija sa nu se intample ceva ireparabil.

DAR ... iti iei o raspundere. Daca nu poti (nu ai timp, nu esti langa ea) ... trimite-o totusi la maica-sa.

Never say NEVER.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

ileana, este fix ce ma gandeam si eu!!!
ca il car dupa mine pe amicu' meu, care este un om foaret tandru si afectuos... ne gandeam sa-i facem program de vacanta fetei. o luam cu noi..intre timp radem toti 3 de individ...band o cana de vin ceva..tipul asta e f caterincos si sigur va scoate ceva din el de tot rasul, despre crizat.

dc se duce acasa la ploiesti, turbeaza de singuratate, incepe cu mailuri si telefoane..ceea ce e grav! ca ii alimenteaza crizatului nevoia de a umili pe cineva. iar maica=sa va face criza, pentru ca e f severa, o va critica..si asta sun sigura ca o va trimite drept in bratele crizatului. niste crizati toti, sa mor io! si ala si maica-sa:)))

problema e ca dc mai imi consuma vreo crema si mai imi plimba rochiile prin cluburi de minori handicapati, o iau la bataie.

tipa cand o zurlie, numai bucle aramaii, ochii aia superbi,buze roz roz, de nici nu are nevoie de ruj, ce mai, missa e o super femela...sa mor dc pricep ce dreaku are crizatu' ala cu ea..

trebuie sa-i reinstalam windowsul..si sa o invat sa dea flit. si pe mine tre sa ma invat.:))

dar dc finutza ii da flit mocangiului, ma simt si eu razbunata pe toti exii mei.:))

am zis asa: voi decide vineri, cand ajung si o vad...

_

Babyblue va pupa pe toti!!

Sunt ceea ce sunt, ceea ce pot, ceea ce vreau! Nu incerca sa ma schimbi, doar tu vei avea de suferit! Nu pricep critica si am multe reactii pripite si deplasate. S-a inteles, da??:)))

Mergi la inceput