ciudatenie!

ciudatenie! | Autor: babyblue

Link direct la acest mesaj

sa va spun o poveste cu bucluc.
personaje: fata de 23-24 de ani, studenta ultimul an.
iubitul ei.

tipa e din ploiesti, el din bucuresti. ea studenta in bucuresti. ultimul an. acum e in vacanta. e de vreo 3 ani cu tipul respectiv.o relatie trunchiata, complicata. cu certuri multe,tot tacamul. ba si un avort la mijloc acu vreo 2 ani. tipul coleric. si ea colerica, dar nu ca el. cu tendinte de a o umili destul de des si ea a-si lua revansa, dar nu in halul in care o face el...ma rog, aici e pararea mea. el mi s-a plans odata demult ca ea face si drege si nu-l respecta. si am pus punct confesiunii sale ca mi se parea un idiot.treaba lor.
per total, ala un gelos dement si ea genul de femeie nu cu toata tigla pe casa, independenta si indaratnica. cred ca mai mult si ca sa-i dea astuia replica. din exterior, erau amuzanti, pentru ca lor mereu li se intampla cate o neintamplata.

buun. din ce am inteles, individu' si-a luat masina, s-a carat pana la ploiesti, a luat-o pe miss cu el, ca cica sa stea si ei impreuna pana incepe ea facultatea, ca si ai lui erau plecati si aveau conditii sa stea singurei....tipa ca har ca mar ca nu prea o lasa parintii, in fine..si-a facut bagajelu' si s-a carat cu mussiu la bucuresti. toate bune si frumoase, cica, amor vreo 4 zile...dupa care cearta.motiv, nu stiu prea multe, dar ceva tot gen gelozii din astea..dracarii.

in fine, cica cearta a fost terbila, ca ea a plecat, fara bagajel, nu stiu unde prin oras...la vreo 2 ore ala a venit dupa ea.iar circ si cearta in mijlocul strazii. ala a plecat, ea s-a mai invartit prin oras si pe seara s-a dus la el acasa.ea cica se mai calmase. cand ajunge, se intalneste cu individ pe scara, asta incepe sa tipe ca el i-a aruncat ei lucrurile la ghena si ca nu vrea sa o mai vada, ca-i o nebuna, ca-l umileste,ca-l inseala, ca nu-i ce vrea el de la o femeie!!! si...si....o lasa pe scara blocului si ii tranteste usa in nas. asta a bocanit pe la el pe la usa, sms-uri, tipete...(cica nu era prima oara cand pleca unul, apoi alalalt suna, ma rog...ideea e ca se impacau mereu), ei bine de data asta, asta cica nu i-a deschis usa deloc. si a stat fata asta pe scara blocului vreo 2 ore pana s-a facut 12 noaptea. cand fara lucruri decat cu geanta s-a suit in taxi si s-a dus la o colega. m-a sunat in lacrimi, ca ce sa faca, ca e socata, ca nu i0a mai facut niciodata asa ceva. ca mereu se impacau etc. eu ii zic, stai in banca ta, ca o sa te sune el sa vada ce-i cu tine.
e drept mi s-a parut super deplasata toata faza, dar cum mi s-a parut mai grav sa-i zic sa se duca acasa la ploiesti...i-am zis sa ramana in bucuresti.
neavand unde sa stea, i-am trimis cheile de la casa mea.
si a stat acolo. in ideea in care urma, ma gandeam eu, ca el sa o sune, se impaca, vad ei ce fac.
eu m-am gandit ca dc se duce acasa la ea, si o vad parintii fara haine, certat cu asta, iese super urat.

intre timp el nu a cautat-o deloc. ea l-a sunat sa-i ceara lucrurile si el i-a raspuns ceva de genul ca el nu e la cheremul ei, ca e ocupat si i le da cand are chef. ( de fapt nu le aruncase la ghena, cum se laudase)....

asa au trecut aproape 2 sapt, iar faza e ca eu pe 1 sept trebuie sa fiu in bucuresti sa stau cateva zile si o sa vin cu tipul asta cu care sunt acum. si nu stiu ce sa fac. ea nu are unde sa se duca. dc se duce acasa, e de rau..ca ai ei stiu ca e cu el bine mersi. la mine nu are cum sa ramana, ca eu vreau sa stau cu tipul asta....asta nu o suna. ce sa-i zic sa faca?

Babyblue va pupa pe toti!!

Sunt ceea ce sunt, ceea ce pot, ceea ce vreau! Nu incerca sa ma schimbi, doar tu vei avea de suferit! Nu pricep critica si am multe reactii pripite si deplasate. S-a inteles, da??:)))

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

sa se duca acasa.
Sint sigura ca si mama-sa, oricit o fi ea de severa, prefera sa-si vada fata acasa in sigurantza, fie si fara alea trei textile, in loc sa o stie intr-o casa straina, fara nimic, milogindu-se de un nenorocit.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DOR spune:

Excelent sfat, Elise!
Eu nu inteleg, fata aceasta se umileste la nesfarsit?!
Mi se pare o relatie fara viitor, circ garantat:iata , insa, ca el a avut "curajul" sa ii puna capat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

probleme:

1. mama ei e f severa. nu a mai fost demult de acord cu relatia lor. ei insa au continuat.si dc ea se duce acasa in halul asta, nu stiu cum va reactiona maica-sa. mai ales, daca, doamne fereste, pe viitor, se vor impaca.
2. ea il iubeste. si vrea sa se impace cu el. insa el, nu-i da nici un semn de viata. fata e terminata pt ca se simte nedreptatita ca el a luat-o de acasa, cu multe insistente si nu pricepe de ce tocmai acum i-a facut chestia asta. ca per total i-a tolerat multe..si au mai avut scene de genul asta, dar nu cu asemenea deznodamand.
3. este foarte foarte afectata. plange in continuu, nu mananca..e in stare de soc.
4. eu, fara ca ea sa stie, l-am sunat pe individ, sa-l iau la rost (amandoi sunt mai mici ca mine) si el s-a victimizat, ca ea il ia de prost, ca fost super tolerat cu ea...ca nimeni nu va fi ca el si sa-i bag eu mintile in cap, ei!!!
5. tipa asta, care imi este mie finutza, este o tipa traznet. dupa parerea mea. frumoasa foc, cu o figura de papusa. are niste ochi imensi, negri si un par natual ca arama...efectiv. si e asa, rebela, simpatica..nebunache in felul ei. dar nah, la 23 de ani ce sa-i ceri. e artista, adica e studenta la arhitectura...ma rog, super simpatica si desteapta. iar el un mocofan, face acum nu stiu ce continuare de studii, dupa nu stiu ce colegiu. nu ca asta ar conta, dar la cei 25 deani ai lui e deja betiv si isteric. dragutel si el, dar nu se compara cu finutza mea.
6.eu degeaba ii zic ca el nu o merita si ca-i face faze oribile,pentru ca ea nu s-a trezit, nu poate acum. pur si simplu. la mine o mai pot tine inca o sapt, pana pe 1 si apoi eu stau o sapt si apoi plec iar. deci pan la urma per total, poate ramane la mine. ca decat sa o trimit acasa, mai bine o tin cu mine...
imi e teama ca acasa intra si mai rau in depresie. se simte singura si abandonata. aici in buc se mai vede cu colegii ei de facultate si parca e mai bine. plus speranta ca el o va suna.

fac rau?
ca eu pur si simplu cred ca acasa, singura fiind, plus reprosurile maica=-sii..mai rau o sa stea cu psihicul.

apoi am si eu intrebari de om prost:

1. pe asta ce l-a apucat si ce are de gand? asa ipotetic?

_

Sunt ceea ce sunt, ceea ce pot, ceea ce vreau! Nu incerca sa ma schimbi, doar tu vei avea de suferit! Nu pricep critica si am multe reactii pripite si deplasate. S-a inteles, da??:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Te bagi si tu in niste minuni din astea, nu stiu ce sa mai zic.
Asta-i relatie la ei? ca isi bat joc unul de altul? Maine poimaine isi scot ochii.
Trimite-o acasa pe fata si atata tot. daca nu exista bun simt si respect intre ei, ce relatie vrei tu sa continue? paruiala, poate.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Sa raspund si la intrebarea ta referitoare la el, ce are de gand.
probabil vrea sa vada pana unde poate merge. data viitoare va extinde comportamentul asta si mai mult, si tot asa.

Ce poate sa aiba de gand cand spune tot ce a spus? si de fapt ce importanta mai are ce vrea el? si pentru cine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

quote:
Originally posted by Adina Iulia

Te bagi si tu in niste minuni din astea, nu stiu ce sa mai zic.
Asta-i relatie la ei? ca isi bat joc unul de altul? Maine poimaine isi scot ochii.
Trimite-o acasa pe fata si atata tot. daca nu exista bun simt si respect intre ei, ce relatie vrei tu sa continue? paruiala, poate.

poi ma bag si eu..ca nici nu sunt in oras...n-am vazut ce a avut loc, doar am ascultat niste telefoane luuungi. dar cum fata e finutza mea ( ma rog,a parintilor mei), nu era sa o las in drum..sa stea pe la usile aluia.ca ea sta la camin si nu are camina pana in octombrie.ceva de genul...
io stiu doar ca ea, inca, il iubeste. de ce? nu stiu. banuiesc ca are si el partile lui bune. adika a facut si mussiu si gesturi draguste care fetei i-au ramas in cap.banuiesc.
la ea totul e recent si am vrut sa o iau usor, macar eu.adica sa aplic politica, eu sunt de partea ta, o sa fie bine..etc. ca la mine stiu ca dc mi se pune cineva de-a curmezisul, mai rau fac.

iar ea a insistat foarte mult sa o las la mine, ca nu vrea sa se duca acasa, ca vrea sa se impace cu el. si a tot sperat ca se impaca cu el.iar eu nefiind in buc, nu ma deranja ca fata sta la mine.

numai ca mi-e ca mai rau fac....:(

_

Mergi la inceput

Ooof, babyblue. Cad vad cum flutura multe femei iubirea asta, serios daca mai inteleg ceva. Eu stiu ca atunci cand unul m-a calcat pe mine si sentimentele mele in picioare, am rupt-o la fuga imediat, si sentimentele s-au dus pe apa sambetei urgent, chit ca mi-au luat si vreo 10kg din mine cu ele

Cum adica ea sta si spera ca o sa se impace? Si el zice ca o sa-i dea lucrurile personale cand o sa considere el de cuviinta? Si ea asteapta ca domnul sa se induplece si s-o primeasca inapoi?

Ia-o de-o aripa si trimite-o acasa. Peste vreun an, doi o sa-ti multumeasca ca ai scapat-o din aberatia asta de relatie cu asa un mitocan care-o lasa sa stea pe prag, ca un caine, stiind ca ea nu are unde sa se duca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

babyblue ..nu uita ca adevaraul este mereu undeva la mijloc ..nici ea nu e sfanta ..nici el vreun D-zeu .
Am avut si eu niste amici care el ii spunea de miiiiii de ori in fata "fata mea, nu suntem compatibili ..gata ,hai sa ne desparitim civilizat ",ea nuuu si nuuu si incepea cu scandalul ..cu statul pe la usi ,cu statul pe la prieteni ,cu intervenitul parintilor pe motiv ca o bate , nu o batea...sau mai stii, dar se lovea si ea singura si asta v-o spun ca am vazut-o ..odata de fata cu noi s-a dat cu capul de calorifer dupa un scandal la o petrecere , l-a sunat pe ta-su si i-a spus ca a baut-o cu noi de fata , cand am intervenit si am spus omului adevarul ,ni s-a reprosat de catre tatal ei ca noi mintim sa il acoperim pe nenorocit ,dar noi am depus marturie la politie asa cum s-au intamplat lucurile .Pana la urma a ramas gravida si i-a spus in luna a 4-a ca sa fie sigura ca nimeni numai poate face nimic , vrand nevrand a luat-o de nevasta .Si ?? Ce a rezolvat cu asta ??? .Singurul lucru pe care l-a castigat a fost statutul de doamna X .Mare rahat
Ce am facut noi ca prieteni?!?La inceput ne-am bagat .."mai omule nu e bine , nu e frumos ,saraca fata , etc etc"..dar dupa faza cu caloriferul si altele care au urmat ,am realizat ca nu era numai el de vina si ca adevarul era undeva la mijloc .Pur si simplu oricat de apropiati ati fi nu ai cum sa stii ce fac ei in privat ..si chiar daca unul iti spune fii sigura ca e versiunea lui ..daca asculti si cealanta versiune vei sta pe ganduri si te vei intreba care e adevarata . Asa ca cel mai bun lucru e sa ii lasi sa isi rezolve problemele SINGURI ..pe ea daca zici ca iti este finutza las-o cateva zile la tine ..Dar la faza cu "sunt de partea ta " eu nu te sfatuiesc sa o aplici si stii de ce pentru ca se va impaca cu el si pe urma tu vei fi vinovatul principal "ca asa m-a sfatuit Baby" ,incearca sa fi echidistanta si sa pastrezi echidistanta , chiar daca nu iti place el din n motive .

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

O parte din mine

Mergi la inceput

Si inca ceva: odata ce ea n-o sa-l mai caute deloc si o sa plece acasa, o sa o caute el.

Asa, ca o stie la dispozitie...la nasul lui, in Bucuresti, topita dupa el, stai linistita, multa apa o sa curga pe garla pana o sa vezi vreo atitudine nobila la specimen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

babyblue nu cred ca ii faci un bine daca o ajuti sa ramina in bucuresti.Trimete-o acasa de urgentza , asa parintii vor afla de situatie si chiar daca ar ar vrea ea sa se impace probabil ca nu o vor mai lasa sa fie cu el .Ii faci un bine , m-am saturat de drama , hai ca am zis la 17-19 ani e mai ok dar dupa 23 o relatie normala nu se bazeaza pe crize si itericale . Vorba adinei peste cativa ani iti v-a multumi.

Mergi la inceput