Salajence la apel!!![31]
Raspunsuri - Pagina 14
Bimilit spune:
aha, deci ma pedepsesti ca nu ti-am raspuns in timp util.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
silvana_salajan spune:
quote:Nimic!Uite asta am vrut sa fac, http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=16130&st=0ca salivez la ea de cateva zile!da soramea a uitat murele acasa!!!!
si pana la urma ce ai bucatarit in secret acuma seara?
Si deci prin urmare nu am mai facut nimic! Dar nu's daca pot dormi la noapte, la cum ma cunosc maine de dimineata ma apuc la copt!
silvana_salajan spune:
quote:DE CE NU MA LASI SA IMI TIHNEASCA DE CELE CATEVA ZILE DE VACANTA CARE LE MAI AM?
oti si de luni incepi scoala?
silvana_salajan spune:
quote:Pai era sa merg la culcare, crezand ca tu ai spalat putina! Hi, hi!Am zis intr-un final hai sa mai dau un ultim refresh! Da stii ce nu inteleg? Mai inainte, am vaz un mesaj de al tau, apoi am postat eu, si acum tu ai 2 mesaje inaintea celui ce l-am pus eu. Am crezut ca numai Cami are pile da vad ca nici tu nu te lasi....
aha, deci ma pedepsesti ca nu ti-am raspuns in timp util.
Bimilit spune:
oti, am ochit si eu reteta si am salivat de-am udat toata tastatura.io nu ma bag la coptaturi ca nu ma am .
ce-mi cumpar eu des si-mi place de morrrrrrrrr e tortul cu branza si visine.morrrrrrrrrrrrrr , la cat e de bun.
Bimilit spune:
quote:
Originally posted by silvana_salajan
Pai era sa merg la culcare, crezand ca tu ai spalat putina! Hi, hi!
Am zis intr-un final hai sa mai dau un ultim refresh! Da stii ce nu inteleg? Mai inainte, am vaz un mesaj de al tau, apoi am postat eu, si acum tu ai 2 mesaje inaintea celui ce l-am pus eu. Am crezut ca numai Cami are pile da vad ca nici tu nu te lasi....
De la ce firma ai cablu? Oare de pe ce server defazat iti pleaca mesajele? Ca eu cu Romtelecom....
hei , refreshu te induce in eroare.clar la tine-i buba.
eu am net de la NET TELECOM , o firma de cartier cred.nu stiu cine-s astea ca TUDOR plateste abonamentul.
si de la telecom tu cat platesti? nu e scump ?eu platesc 20/luna.
silvana_salajan spune:
Tu io zic ca nu suntem normale, daca la ora asta in loc sa stam langa sotzii nostri povestim verzi si uscate pe net. Mai mult uscate decat verzi! Hi, hi! Da sa nu mai spui la nime!
Bimilit spune:
oti , ce sa stau lanaga coleg?
sforaie de nu pot adormi.
silvana_salajan spune:
20 de ce? lei, euro?Poate ca e mai ieftin la tine dar aici nu am avut alta alternativa. Ca cele 2 firme care distribuie cablu practica tarife mari si calitate mica.Asa ca...