Salajence la apel!!![31]
Raspunsuri - Pagina 13
Bimilit spune:
![]()
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
silvana_salajan spune:
Hai sa-ti raspunz:Amu cred ca vine pe bune o furtuna ca tuna si fulgera. Inca nu vine si apa!Apoi daca tot nu gatesti ia strumfu in masina si hai. Si ia-l si pe Tudor ca a avea Andrei cu cine se juca.Despre mazare ce sa-ti spun? Ca e a doua oara in viata mea cand fac, ca prima data a fost un fiasco total, dar azi am vazut-o pe raft si mi-am zis ca nu o fi ea mai smechera ca mine.
Si nu a fost. Ca a iesit exceptionala. Se pune la inmuiat (am lasat-o mai bine de o jumate de zi) apoi se fierbe in apa cu sare pana se dezintegreaza. Si am frecat-o nitel prin strecurator cu o lingura de lemn, ca sa iasa si mai fina. I-am facut un rantas (ca altfel e cam subtire, avand in vedere ca nu am aruncat apa de pe ea), am prejit 3 cepe si am fiert carnatul (evident din congelator
)Si castraveciorii i-am extras din butoi de la mami. ![]()
![]()
Si gata!Alte explicatii?Si chiar asa de nepregatiti au fost pompierii? Da din ce a trebuit sa dea examen?Proba fizica , psihologic si ceva legi?O fi greu, eu stiu? Sigur eu nu as trece de proba fizica. ![]()
![]()
trimit mesajul ca tuna tare si poate iau astia curentul ca ma zgarii pe fata la cat am scris.
silvana_salajan spune:
Te-ai culcat? Nu mai zici nimic?Hai ca am facut scurta la mana de cand dau refresh!
silvana_salajan spune:
Pentru ca m-ai lasat cu ochii in soare (pardon ploaie) te pedepsesc sambata cu o felie de ceva bun.Si dimineata esti invitata de onoare la cafea. Si la un trabuc.Hi,Hi!
you.
Bimilit spune:
is aici
am fost la o tigara.
Bimilit spune:
oti, pai nici macar nu au cetit legile pompierii.cica nu a fost asa greu.acum multi [dintre cei care au picat] spun ca a fost ff greu.
oti si ce gust are mazarea asta?
si pana la urma ce ai bucatarit in secret acuma seara?
Bimilit spune:
oti si de luni incepi scoala?