Mamici de ianuarie - februarie 2008 (25)
Raspunsuri - Pagina 7
kalosalina spune:
Ginette, sper sa nu gresesc, dar eu am citit pe net, ca pe masura ce bebele creste, nr. batailor inimii scade. Asa ca sa nu te gandesti ca la bb tau ar fii trebuit sa fie 150-170 BPM.
A venit Bebica!!!
17+
gattasalvaje spune:
Neatza Zuzelor !
Gina , eu dimineata ma trezesc cu un gust metalic in gura si-mi vine instantaneu sa vomit in timp ce ma spal pe dinti. Dupa ce-mi beau cafeaua imi mai trece,apoi ma ia din nou dupa masa de pranz. De cele mai multe ori nu vomit , insa simt ca dac-as bea apa as decarta tot. Sper sa nu ma tina pana-n luna a 9 a , insa cred c-o mostenesc pe maica-mea care a avut greturi pana-n ziua in care a nascut.
Angi , am si eu bluzica rosie ca a ta si o port cu colanti sau cu blugi trei sferturi. Mi-a placut f. mult cand am luat-o , mai aveau pe mov si pe galben si tare-mi pare rau ca nu mi-m luat si mov.
Lala D , poate ne vom intalni cu carucioarele prin parc , si eu stau aproape de IOR si obisnuiesc des sa ma plimb prin parc. Ti-am zis ca-mi place de pitikul tau de 7 ani , daca si-asta miku' iese la fel de frumushel , trebuie neaparat sa-i fac cunostinta cu gagalicea mea.
Pupici si o zi buna
20+ cu Sara - Eliza
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
Miutza spune:
Ginnette, stai cumintica pana mergi la dr, nu te stresa ca-l stresezi si pe bebe. Sunt sigura ca nu e nimic grav.
Gina, eu am cam scapat de greturi de o saptamana (mai am dar f rar, provocate de mirosuri). sper totusi tu sa n-ai chiar toata sarcina, nasha mea a avut asa insa cred ca e cumplit. bine macar ca bebe e ok si creste!
Miutza 18+
http://new.photos.yahoo.com/miutza77/album/576460762364256169
miri_mik spune:
ginette, cand eram cu bruno - urasc sa zic povestile astea asa cu un aer ponosit, dar e doarpt exemplificare - in 18 saptamani mi-au zis ca analizele la citomegalovirus nu erau bune. ca le-au repetat de 3 ori, in trei reprize diferite, si ca daca si a 4-a oara e tot asa... se impune intreruperea sarcinii. cel mai mare stres al existentei mele mi l-am declansat cand m-am apucat sa citesc pe net! lasa netul, c anu tot ce se gaseste pe net este si "comestibil", deci ai incredere in medic. daca nu, tie iti faci rau cu "mana" ta, si nuc red ca e cazul sa stresezi copilul.
pusici
miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
alina023 spune:
Buna fetele!
La multi ani Anca Diana!!! Desi cu intarziere...dar mai prelungesti putin petrecerea, nu?
Fetele...tusesc rau de tot si sunt ingrijorata. Am inceput sa iau Stodal (sirop de tuse homeopat indicat in sarcina) dar mi-e teama ca o zdruncin prea tare pe Ana cand am accesele de tuse (in special noaptea). Mai intai a avut sotul meu tusea asta, apoi a luat-o si Luca si intr-un final eu. Ei sunt aproape vindecati dar eu inca mai trag. Ce alte remedii naturiste mai pot folosi? Am incercat si cu sodou si cu ceaiuri calde. Oare ar trebui sa merg la medic? Mie mi se pare ca sunt ceva mai bine decat acum 2-3 zile si tot sper ca nu e nevoie sa merg la doctor (am un medic de familie care sare imediat la injectii...am patit-o si cat am fost insarcinata cu Luca).
Pentru cine se plangea ca nu gaseste haine de gravidute frumoase. Exista in Cocor la etajul 2 un magazin cu hainute fff frumoase. Il recomand cu caldura (nu sunt coproprietara ...doar mi-a placut mult ce am vazut acolo).
Va pupacesc si va citesc cat pot de des.
Alina 23+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica in burtica
iulia82 spune:
quote:
Originally posted by eris
asa e cum sas porti rochitza aia ca bluza...aoleu nu stoi dc oamenii astia inca asociaza conceptul de gravida cu baba....io am cautat toata cta si nu am gasit un loc sa imi iau si eu ceva de imbracat:((ma puteti ajuta va rog kl altfel nu stiu cum o sa ajung in ianuarieva pupicesc gravidutze
mada 18+
eu nu ma stresez de loc cu hainutele.m-am axat pe colanti si rochite scurte sau maieuri gen babydoll.si pt la iarna mi-am facut deja stoc de rochii elastice si colanti grosi...cu niste cizme western si o curea lata pe sub burtica....
Miutza spune:
Medamaya, si noi tot Maya o vom numi cand/daca vom avea fetita. Daca e baiat insa, nu ne putem hotari deloc, numele mele preferate nu coincid cu ale sotului si e tare greu... (de ex, eu as vrea Eduard...) daca am avea 3 ar fi mai simplu, am putea face compromisuri amandoi
Miutza 18+
http://new.photos.yahoo.com/miutza77/album/576460762364256169
ginnette spune:
Miri, Miutza,
Multumesc mult pentru incurajari; ce m-as face fara voi?!
Ca sa ma linistesc, l-am sunat pe dr meu si mi-a zis sa ma duc maine, sa vada si el rezultatul morfologiei.
Si el mi-a zis la fel "NU MAI STRESA COPILUL !!! " - abia m-asteapta maine.
Roxana 21+
Abia astept sa ne intalnim !
irinouka spune:
ziua buna tuturor si salutari speciale zuzelor care stau pe langa parcul IOR. eu am copilarit pe acolo, mai precis in zona baba novac - catelu, pana in 2002, si mi-e tare drag sa-mi amintesc.
tot legat de copilarie sau mai precis de dat in mintea copiilor, am plans azi dimineata vreo juma' de ora, ca tampita, uitandu-ma pe antena 1 la maria mirabela. m-am putut opri abia cand am simtit ca ma doare burta-n partea dreapta. moment in care m-am potolit, adica am reusit sa schimb programul ca sa nu ma mai "masochesc". nu imi imaginez ca are vreo legatura plansul cu ce se-ntampla in burta mea dar mi-a adus aminte ca am un bebe si ca starile mele imbecile n-au cum sa-i faca bine. dar nu imi dau seama ce m-a apucat...
v-am citit vorbind despre pofta de acru si sarat...e adevarat deci, foarte putine aveti chef de dulciuri, nu? brr, sa nu le vad!
va pupez pe toate!
irina 19+
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
iulia82 spune:
quote:
Originally posted by alina023
Buna fetele!
La multi ani Anca Diana!!! Desi cu intarziere...dar mai prelungesti putin petrecerea, nu?
Fetele...tusesc rau de tot si sunt ingrijorata. Am inceput sa iau Stodal (sirop de tuse homeopat indicat in sarcina) dar mi-e teama ca o zdruncin prea tare pe Ana cand am accesele de tuse (in special noaptea). Mai intai a avut sotul meu tusea asta, apoi a luat-o si Luca si intr-un final eu. Ei sunt aproape vindecati dar eu inca mai trag. Ce alte remedii naturiste mai pot folosi? Am incercat si cu sodou si cu ceaiuri calde. Oare ar trebui sa merg la medic? Mie mi se pare ca sunt ceva mai bine decat acum 2-3 zile si tot sper ca nu e nevoie sa merg la doctor (am un medic de familie care sare imediat la injectii...am patit-o si cat am fost insarcinata cu Luca).
Pentru cine se plangea ca nu gaseste haine de gravidute frumoase. Exista in Cocor la etajul 2 un magazin cu hainute fff frumoase. Il recomand cu caldura (nu sunt coproprietara ...doar mi-a placut mult ce am vazut acolo).
Va pupacesc si va citesc cat pot de des.
Alina 23+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica in burtica
daca iti e iritat gatul si nu te poti opri din tuse incearca decasept,e permis in timpul sarcinii,dezinfecteaza si calmeaza durerea de gat.