Mamici de ianuarie - februarie 2008 (25)
Raspunsuri - Pagina 6
eris spune:
angelique am gasit ceva misto aici unde mi-ai spus tu dar cum pot cumpara online de la ei?:D k nu ma pricep...
mada18+
virgo spune:
'Neata fetele . Tocmai am avut parte de o nastere grea : am iesit si eu afara dupa 3 zile de dopuri . Ma simt cu cel putin doua kile mai usoara , basca ! Bebe misca intr-o veselie , azi face bazine de pe la 6 dimineata , sa fie sigur ca nu mai dorm .
Am exact aceeasi problema cu hainele pentru gravide ! Fratele meu , de masura XS n-ati auzit !? Pai mignonele si slabaturile ce sa faca , de unde sa se-mbrace ? Toate sunt cu un numar mai mare , sau doua . Nu-s chiar uratele , da' ce preturi ! Eu port in continuare rochitele de dinainte , cand pot , dar pantaloni sa ma satisfaca nu-s si pace .
Doua zile pana la echo , sa vedem : e albastru sau roz tontoroiu' ? Ne-am hotarat si la nume : daca e baiat , Cazimir , daca e don'soara , Briana . Deci fiti pe faza cu carucioru' .
Va salut voios de pionier !
ginnette spune:
Neata fetelor,
Cu intarziere, LA MULTI ANI ANCA DIANA!!!!
Am fost sambata la morfologie fetala; totul este in regula cu o mica "problema": mandrei ii bate inima doar 120 batai/min; dr (Iosup ca la el am fost) a zis ca nu e motiv de ingrijorare dar ar fi bine s-o las mai moale cu efortul (de orice fel) si sa beau mai multe lichide (3l/zi). Eu l-am intrebat dak tre' sa-mi fac pb ca inima nu-i bate cu 145-150 cum ar fi normal; mi-a zis ca nu, dar sa ma odihnesc mai mult si sa mai scurtez programul de munca.
Acum, de-abia joi ma duc la gineco cu rezultatul (sa-l intreb de bataile inimii) dar pan-atunci cred ca o sa albesc de griji.
Vou vi s-a intamplat? Sa-i bata inima doar cu 120 batai/min?
Roxana 20+
Abia astept sa ne intalnim !
Lala_D spune:
gattasalvaje la Minis sta mama mea dar eu cu masina ajung in 5 minute la piata. Asa eu stau in zona parcului IOR , spre Ramnicul Sarat.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bb 2)
miri_mik spune:
Shose! iau shlapul la tine! cum adica bb f. rau? e un bebe normal, atata tot! nu toata lumea are bafta de exceptii. deci io sa nu mai citesc chestii cu bb rau. ba mama e rea, nah!
ca ziceati d ehaine de gravida, virgo io am dat un ochi la C&A. am luat d-acolo doi pantaloni - tineti-va bine, 44 nu 46 - si doua bluze purtabile si in vremuri normale. in plus, ca sa nu te mai chinui asa la baie, bea Hepar, ca se gaseste la voi. primele doua zile ai gaze dar pe urma, de la doua pahar epe zi, faci chestiile zilnic.
anjeliq, rochita aia acu se poarta aici cu pantaloni. orice are dimensiunea aia are denumirea de "tunica" si se poarta cu ciorapi inchisi la culoare fara talpa si pantaloni mulati si opincutse sau balerini sau cum le-o fi zicand. da ai dreptate, in rest, astia vor sa ne imbrace ca pe niste ia o pauzari trecute ofilite si sumbre. io am o pb nu cu croiul, ca sa zicem ca gasesc, dar cu culorile... sigur.
ginette nu panica, bebe o fi el cu inima mai domoala dar asta nu inseamna ca e ceva cu el. iti zic io, mama natura e bine facuta. dar daca medicul zice mai putin "program lucrativ", foarte bine, ia un concediu medical.
ginaM, poate ajuta s aiei vitamina dupa ce ai vomat. sau daca vezi ca vomezi sistemati dupa ce o iei, nu o mai lua. inseamna ca ai tot ce-ti trebuie si e prea puternica pentru tine. asa am patit eu cu bruno: imediat dupa ea, jap la baie. i-am explicat medicului si mi-a zis ca nu mai am nevoie de ea, ca o elimin natural, dar sa incerc sa mananc echilibrat. acu pt a doua sarcina, n-am mai luat deloc. nu zic ca e minunat, dar nici nu m-a certat:))
anjaaaaaaaaaa, acu, sa va zic: mukcelmik si-a facut prezenta la taica-sau! adica i-a tras un sut, asa pentru semnat condica, fix la doua saptamani de la primul semn de existenta. deci... eppur si muove:))
io, tot cu muci in nas, am renuntat la medicamente, imit rag cate un fasss in nas ca nu merge nici cu apa de ocean, nici cu apa normala nici cu nik:( mama lui de nas, sper sa nu ma ia naiba pe avion:((
pusici
ginnette spune:
Multumesc miri_mik
O sa-mi reduc programul de lucru; oricum, cred ca pana joi, cand ma vad cu gineco o sa-mi creasca tensiunea la 20.
Roxana 21+
zeririlouiza spune:
Neata zuzelor, of ce harnicute va am, am citi si eu printre randuri cam tot ce atin scris:
O sa avem niste mamicute tare sexoase, fetele cu noile poze sunte tare sexy si frumoase,
Giani mersi pentru sfaturile cu arsurile si celorlale fete.
Gina scuze ca nu te pot sfatui cu voma si greturile, eu am avut greturi dar nu foarte foarte si nu am vomat deloc, dar parca la un moment dat ziceau fetele de ghimbir, sa te uiti pe net sa vezi ce zic astea, intra pe google si tastezi ghimbir sa vezi,
ginette, la mine bate inimioara cu 134/min acum nu stiu ce sa zic, doctorul nu a zis ca ar fi ceva in neregula,
Felicitari celor care au aflat sexele copiilor
Asa eu am fost vineri la eco, bb eok, este in masuratorile exacte, si doctorul a zis ca ar fi 60% fetita, nu se vedea prea bine acum ce sa zic ma bucur ca estwe sanatoasa, chiar daca eu cvroiam puztulica asta e oricum imi iubesc copilul de pe acum fie ce o fi cu puta ssau cu gogoasa, dar bineinteles ca ma-m luat de tatasu ca nu a semanat ce a trebuit, ca are puztulica stricata, si asa mai departe la-m terorizat tot weekendul cu asta in gluma normal.
Dar mai nou, stiti ca eu mi-am luat perna din aceea, o tin pe partea dreapta ca nu pot dormi intr-o parte decat pe stanga si cand ma rasucesc pe dreapta sunt pe perna, dar de vreo 3 zile ma rasucesc si surprica sotul meu calare pe perna mea, ce sa fac cred ca mai iau una , sau mut asezarea din pat.
Sa nu scriu romane, inca o data ma bucur pentru vestile bune si va pupic pe toate
Louiza 19s + 60%
cand vine
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere
Miutza spune:
buna, fetelor!
sunteti frumoase foc! am vazut multe poze aseara si ma gandeam la asa frumuseti de mame ce bebelushi demni de miss si mister vom avea pe aici...wow!
Anca Diana, la multi ani! multa fericire, bani si dragoste eterna! sa fii cea mai fericita sotie si mamica!
Angie, cred ca rochia aceea ar sta bine ca bluza pe cineva f inalt. dar imi place tare mult cum te imbraci si referitor la rochita rosie, iti sta f sexy asa, ca rochitica de gravidute
miri, imi pare rau sa aud de problemele cu nasul tau (desi cred ca-s tare mici pe langa altele pe care le induri tu). si eu am probleme cu nasul meu, ma scol noaptea si ma plimb prin casa, suflandu-mi nasul la greu, si asteptand sa treaca sa pot dormi iar...e doar una din minunatele placeri ale sarcinii
eu maine merg la eco, sper sa aflu sexul bebelusului dar cel mai mult sper sa aflu ca e totul ok!
aa..si ma bucur ca a venit oarecum toamna, ma saturasem de caldurile alea ufff...
va pup, aveti grija de voi!
Miutza 18+
http://new.photos.yahoo.com/miutza77/album/576460762364256169
kalosalina spune:
Neata zuzici!
Anca Diana SA FITI SANATOSI TU SI BEBIKUL TAU SI SA AI PARTE NUMAI DE FERICIRE SI IUBIRE IN VIATA!!!. Eu in week-end nu am acces la net, asa ca vin cu urarile mai tarziu...
LALA 20 bine ai venit! Nu ai putut trimite PM zuzelor deoarece nu ai tu activat PM-ul.
Ginette stai linistita, nu cred ca e nimic grav...ti-ar fii zis dr. Dar, oricum, e f bine sa-ti reduci programul de munca.
Despre mine, am inceput sa-l simt din ce in ce mai des pe bb, mancal-ar mama...
In alta ordine de idei, am niste emotii si o frica...Este gata rezultatul la TT, dar abia cand ies de la servici merg sa-l iau
. Am o cumnata care este si ea gravi, tot baietzel are, si este mai mare cu aproape 3 sapt. decat mine (la sarcina). Vineri si-a luat rez la TT si i-a iesit la una din trisomii riscul de 1 la 1800 si ceva. Este cam mare nu-i asa? La dr. am inteles ca merge la sf lui august. Tot week-endul m-am gandit la ea si la cum o sa-mi iasa mie...
Miutza bafta la eco si te asteptam cu un carucior!
Louiza felicitari pt fetitza!!! Sa fie sanatoasa, frumoasa si desteapta!
A venit Bebica!!!
17+
ginnette spune:
Louiza,
Al tau bebe e mai mic, deci este ok; a mea are 21 de sapt.
Alina ,
Eu l-am intrebat dak e cazul sa-mi fac griji, cum ca ar fi ceva in neregula; mi-a zis: "nu, doar mai multa odihna, mai putina munca (de orice fel) si mult mai multe lichide".
Dar, mi-a intrat chestia asta in cap (cu ritm prea lent) si acum gasesc tot felul de tampenii pe net.
Imi pare rau ca va stresez cu chestiile aste, dar vorbesc cu voi ca sa ma incurajez.
Roxana 21+