Mamici de ianuarie - februarie 2008 (25)
Raspunsuri - Pagina 28
kossir spune:
Hai ca trebuie sa raspund la asta. Miri-mirk am cunoscut marocanu' la facultate, ne-am placut, ne-am luat impotriva tuturor si am hotarat sa ramanem in Romania. Partea proasta a fost ca nu prea ne descurcam acolo, la Craiova zic, mai ales cand a venit si copilu si asa am ajuns aici. Unde nu sunt cainii cu covrigii in coada, dar e mai bine pt noi. Asa am reusit sa-mi implinesc si visul de a face al doilea copil, desi foarte tarziu, sau sper sa reusesc.
nemary felicitari pentru fetita, sa fie sanatoasa si sa ai o nastere usoara.
Carmen mami de Mihai+ 17+, si Mihai 24.8.99
honey79 spune:
Matgravidut mie mi se pare strigator la cer. Si, la o adica, se poate face si-o reclamatie la Patriarhie si li se ia parohia ( daca sunt romani preotii).
Eu merg la Biserica din an in Paste. Abia am descoperit o Biserica care tine servicii ortodoxe in baza aici la noi, cu preot american(merg romani,greci si rusi daca sunt)si am vazut ca se poarta farfuria intinsa la sfarsitul slujbei,unde trebuie sa arunci cativa dolari.Asta nu mi-a placut nici mie,mi s-a parut cerseala pe fata.
Dar...nu-mi poate nega nici un preot din lumea asta intratrea in Biserica, spovedirea sau botezarea unei fiinte nevinovate.
M-am cam aprins si sincer, daca as fi in locul tau l-as cam lua de sutana pe preotul cel naprasnic.
Daca nu e preot roman,ma pot interesa daca cei din SUA (protestanti,reformati,etc) au voie sa nege acest "privilegiu" enoriasilor.
Sotul meu e minister.
Sper din suflet ca totul sa se rezolve cu bine.
www.genjerdan.com/private/9Months/" target="_blank">poze
bebe de Honey 15+
14s2z
matgravidut spune:
Honey... ce sa zic... si eu m-am infuriat rau de tot. As da cu astia de toti peretii. Acum incercam sa mergem la alte biserici. Sincera sa fiu as vrea o slujba frumoasa, nu un preot care nu stie cum sa bage banii in buzunar si sa termine cat mai repede.
Am o prietena care a fost nasha de 2 ori. Inca nu am reusit sa vorbesc si cu ea... dar vreau sa o intreb ce sa fac.
Preotii de aici sunt romani... si slujesc in romaneste.
apropos... frumoasa tara Germania. Am fost in iunie acolo cu sotul, nasii si soacra. Superb. Asa de mult mi-a placut de numa.
M-as muta acolo oricand. Dar sa nu trebuiasca sa lucrez... ca nu stiu germana.
M ((
grati.ela spune:
fetelor, cum miciti pozele sa scada sub 100kb si sa se si vada ceva totusi...la mine apar nishte chestii...ma laudam si eu ca arat rochia de nasha dar... noroc ca stiu cum arata!
17+
eris spune:
irinouk merci k ma incurajezi abea astept data de 15 k saimi spuna odata atunci o sa am deja 22 de saptamani si sper k puiu lu mama sa sta sa vada mami ce e k numai putem toti
mada 18+
Lala_D spune:
grati.ela ce zana frumoasa ai si desi micuta poza tot am reusit sa admir si rochita
Eu n-am reusit sa le vizualizez in album dar daca dai click la galeria de la '' sa ne cunoastem '' apar primele fiind aprobate azi
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bb 2)
Laura Ioana spune:
Nemary felicitari pentru pasarica din burtica
Gatta ma bucur ca ti-ai revenit...adevaru-i ca nu mai putem fi siguri pe nimic din ce mancam
Maine la 11,30 sunt programata la eco 3D...in sfarsit Sper sa nu uit, cand intru, sa spun ca nu vreau sa stiu sexul lui bebe
Va pup si mai vorbim maine (chiar asa, sunteti belea ce mult mai scrieti).
21+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Gina M spune:
quote:
Originally posted by Laura Ioana
Nemary felicitari pentru pasarica din burtica
Gatta ma bucur ca ti-ai revenit...adevaru-i ca nu mai putem fi siguri pe nimic din ce mancam
Maine la 11,30 sunt programata la eco 3D...in sfarsit Sper sa nu uit, cand intru, sa spun ca nu vreau sa stiu sexul lui bebe
Va pup si mai vorbim maine (chiar asa, sunteti belea ce mult mai scrieti).
21+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Laura - eu m-as bucura tare mult sa uiti si sa va spuna ce comoara porti in burtica deoarece, cred ca se merita din plin sa-i pregatiti amanuntit venirea in viata voastra.Merita sa-i formati din timp, cel mai frumos univers(spatiu)al copilariei sale in care, sa deschida ochisorii si sa creasca.Mai gandeste-te.
Poze - Recente & David Benyamin 22+